Phil Foden forlot den engelske landslagsleiren på krykker for drøye tre uker siden etter å ha gått glipp av EM-finalen mot Italia, og han er fortsatt ikke spilleklar.

Manchester City håpet at den engelske landslagsstjernen skulle komme tilbake på trening en av de nærmeste dagene sammen med brasilianerne Ederson og Gabriel Jesus. Men Foden er ikke ventet å bli spilleklar til serieåpningen i Premier League mot Tottenham neste søndag.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Kevin De Bruyne sliter også med skaden han pådro seg i EM, og han er ikke klar til lørdagens Community Shield-match, men han har en mulighet til å rekke kampen mot Spurs neste helg. Den gode nyheten er at Jack Grealish kan debutere. Han er i troppen til kampen i London, men vil sannsynligvis starte på benken.

Skadene på Foden og De Bruyne gir Guardiola mer hodebry på grunn av at en rekke spillere er uaktuelle til kampen mot Leicester. Ifølge Manchester Evening News vil Manchester City spille med et svært B-preget lag. City-manageren vil antakeligvis starte med en blanding av U23-spillere og etablerte stjerner. Det spørs om det er godt nok til å slå Leicester. Vi tviler.

Leicester City - Manchester City 3.45 - 3.60 - 1.87 H (spillestopp lørdag kl. 18.14)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leicester har vært svake i oppkjøringskampene, og de har ikke vunnet noen av de tre treningskampene de har spilt. De tapte 0-1 mot Wycombe Wanderers, deretter ble det 3-3 mot Queens Park Rangers og den siste kampen mot Burton Albion endte 0-0.

Men de har en fordel fremfor Manchester City i at de har flere av stjernespillerne sine tilgjengelig til Community Shield-kampen.

Brendan Rodgers har de fleste spillerne tilbake på treningsfeltet, inkludert den viktige midtbanespilleren Youri Tielemans, og de fleste har fått spilletid i treningskampene.

Ifølge lokalavisen Leicester Mercury mangler Leicester fem spillere til Community Shield-kampen mot Manchester City lørdag.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Timothy Castagne er tilbake i trening, men er operert for flere brudd i øyehulen. Den belgiske vingbacken spiller derfor ikke lørdagens kamp. Papy Mendy og James Justin er også ute. Den viktige forsvarsspilleren Jonny Evans er ikke tilbake før i september, og Wesley Fofana har startet på rehabiliteringen etter et brudd i leggen.

Manchester City på sin side har måttet klare seg uten sentrale spillere som Phil Foden, Raheem Sterling, John Stones, Ederson og Kyle Walker, som alle har spilt mye i henholdsvis EM og Copa America.

Sterk angrepsrekke

Pep Guardiola’ har annonsert at han vil inkludere flere unge spillere i troppen til Community Shield-kampen, men the Foxes må fortsatt bryne seg på stjernespillere som Riyad Mahrez, Ilkay Gundogan og Ruben Dias, som alle er ventet å starte på Wembley.

Her kan du skrape Flax på nett

Selv om Leicester er noe svekket bakover på banen, virker de fryktelig sterke offensivt med spillere som Jamie Vardy, James Maddison, Kelechi Iheanacho, Harvey Barnes og den spennende nykommeren Patson Daka.

Det gjør at vi tror Rodgers og hans menn vil starte sesongen med seier mot de regjerende Premier League-mesterne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset