En mann i 30-årene fra Senja i Troms og Finnmark stakk av med andrepremien i Eurojackpot og sikret seg hele 8 981 650 kroner på nyttårsaften. Mannen var hjemme og hadde spist en bedre middag med familien da han fikk beskjeden.

- Seriøst? Det er jo helt vanvittig, sier mannen da vi avslører at han har vunnet nesten 9 millioner kroner.

Ca. 239 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

- Litt av et sjokk. Det blir en heftig start på det nye året i hvert fall. Jeg er helt skjelven nå, sier mannen videre.

Fortsette oppussingen

Familien skulle fortsette feiringen ut over kvelden, og hadde lagt seg noen planer for det nye året tatt i betraktning at en større premiesum var på vei til mannens konto.

- Dette er jo noe man har ventet lenge på, da jeg har spilt i årevis. Vi kommer nok til å fortsette og pusse opp huset neste år. I kveld skal vi nok fortsette og kose oss, avslutter mannen som ønsker å være anonym.

Totalt 6 spillere vant 2.premie fredag 31.desember. En av disse var norsk. Dersom en eller flere norske Eurojackpotspillere vinner 2. premien (5+1 rette), vil Norsk Tipping forsterke premiebeløpet som utbetales. Størrelsen på dette ekstra beløpet vil variere, og er avhengig av hvor mye midler som er spart opp mellom hver spillomgang. Når ingen norske vinnere har 5+1 rette, vokser 2. premien videre til neste trekning.

Ca. 239 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00

- Du tuller?

En kvinne fra Stavanger i Rogaland fikk en telefon hun sent kommer til å glemme fredag 31. desember. Hun ble trukket ut som kveldens nasjonale vinner i Eurojackpot og går inn i det nye året som millionær med 1 000 000 kroner i premie.

Kvinnen i 30-årene var godt i gang med feiringen av det nye året og var i selskap med familie og kjæreste når vi ringte.

- Du tuller? Er det sant? spør hun først.

- Herregud, nå ble jeg helt skjelven. Det er jo slik man drømmer om men man tror jo ikke det skal skje, sier den nybakte millionæren.

Hva tenker du om å gå inn i 2022 som millionær?

- Dette var jo en fantastisk avslutning på 2021. Jeg drømmer om å kjøpe meg leilighet, så premien kommer nok til å gå til dette. Jeg gleder meg til å fortelle det til familien avslutter årets siste nasjonale vinner.

Tallene

Tallene som ble trukket ut i Eurojackpot fredag 31. desember var:

43-36-42-7-16

Stjernetall: 6 - 8

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr