Juventus - Sassuolo

Odds: Vinnermargin på nøyaktig 1 mål

Kampstart mandag 15. august kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Juventus Stadium

Vi tror det blir en vinnermargin på nøyaktig 1 mål. Oddsen på det spillet finner du her

Etter en ukarakteristisk periode med trøbbel, har Juventus mål om å komme tilbake på riktig spor i 2022/23, og de sparker i gang sesongen med å få besøk av Sassuolo på Juventus Stadium.

Juventus har endt på fjerdeplass de to siste sesongene, mens mandagens motstander ble nummer åtte i 2020/21, og havnet til slutt på ellevteplass i fjor.

Det har vært en sommer full av endringer for Juventus, og det var det nok behov for, i og med at forrige sesong endte uten trofeer i Massimiliano Allegris andre periode som manager for klubben.

Paulo Dybala, Matthijs De Ligt, Giorgio Chiellini og Federico Bernardeschi har reist til nye jaktmarker, mens Paul Pogba og Angel Di Maria er signert for å tilføre kreativitet og angrepstrussel.

Det forventes at de skal utfordre begge Milano-lagene i kampen om seriegullet, særlig hvis Federico Chiesa blir klar igjen etter sin korsbåndskade. Samtidig er det foreløpig noe usikkerhet rundt den nye forsvarsrekka med Bremer og Bonucci, og skadesituasjonen til Paul Pogba.

Pogba er uaktuell til denne kampen med en skadet menisk, og det er uvisst når han er tilbake. I tillegg er Adrien Rabiot og Moise Kean suspenderte.

Det er ca. 98 millioner kroner i eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Sassuolo har to nye nordmenn i stallen

Sassuolo rykket opp til serie A for første gang i klubbens historie etter sesongen 2012/13, og i debutsesongen 2013/14 berget de plassen med to poengs margin når de endte på 17.plass.

Etter det har de vært det man kan kalle en solid middelhavsfarer. Bortsett fra 2015/16 da de ble nummer seks har det i alle sesongene endt med plasseringer mellom åtte og tolv.

Før denne sesongen har de signert to spennende nordmenn, og både Kristian Thorstvedt og Emil Konradsen Ceide ventes å starte kampen mot Juventus.

På den andre siden har Sassuolo solgt Gianluca Scamacca til West Ham, og vil sannsynligvis også selge Giacomo Raspadori. Den gledelige nyheten er at Domenico Berardi fortsatt er i klubben og med sine 15 mål og 14 assist forrige sesong blir han en viktig spiller.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Juventus er favoritter

Naturligvis er Juventus favoritter i dette oppgjøret. De har en god statistik hjemme mot Sassuolo og på ti kamper på denne banen står Juventus med åtte seiere, en har endt uavgjort, og det har blitt en seier til Sassuolo.

Det som er verd å merke seg er at seieren til Sassuolo kom i forrige sesong, og de tre siste oppgjørene mellom lagene har endt med seiersmargin på ett mål.

Før første seriekamp er det vanskelig å spå hvordan dette vil ende - det har vært store utskiftninger hos Juventus - og det kan hende det vil ta litt tid å få maskineriet i gang.

Vi tror Sassuolo kan skape trøbbel for giganten fra Torino, og går for spillet seiersmargin på nøyaktig 1 mål.

Oddsen kan bli endret -men i skrivende stund er den på 2.70 - og det spillet leverer du her

All oddsen på Juventus-Sassuolo finner du her