For en kveld det ble for en Vikinglotto-spiller fra Slovenia. Vedkommende vant altså hele førstepremiepotten på 107 millioner kroner.

Det ble også to norske millionvinnere som vant 1 286 675 kroner hver.

Den ene vinneren er fra Viken og den andre fra Innlandet.

- Det er kult! Jeg har levert den samme kupongen siden Vikinglotto startet, og det gjør det jo ekstra moro, sier mannen fra Innlandet.

Han satt og så på TV da han fikk millionbeskjeden overbrakt.

- Tusen takk, dette var utrolig hyggelig, sier mannen, som leverte kupongen på mobilen.

- Noe man bare drømmer om

Den andre ferske Vikinglotto-millionæren er en mann fra Nordre Follo i Viken. Han hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 på telefonen sin og ble svært overrasket da han så hvem som ringte.

- Jeg så det var dere som ringte. Dette er sånn man bare drømmer om, det en ordentlig koselig telefon å få. Jeg pleier å følge litt med rundt tiden det er trekning, men jeg hadde ikke gjort det nå, sier mannen.

- Har du noen tanker om hva du vil bruke pengene til?

- Akkurat nå vet jeg ikke helt. Jeg har ikke fått summet meg helt ennå. Dette var såpass uventa. Men vi skal på ferie i høst, så det blir litt ekstra å kose seg med der. Noe mer enn det vet jeg ikke nå, sier mannen, som også leverte vinnerkupongen på mobilen.

Vikinglotto har spillefrist onsdag kl. 18.00

Tallrekka

Dette er tallene som ble trukket ut 7. september (i stigende rekkefølge):

13 - 19 - 26 - 35 - 36 - 40

Vikingtall: 2

Nye muligheter om en uke

Onsdag 14. september er det estimert at førstepremiepotten vil være på rundt 29 millioner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 1,2 millioner kroner.

Her leverer du din Vikinglotto-kupong

Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og vi trekker da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Lotto-kupongen din leverer du her før kl. 18 lørdag.