Det var ingen som kapret førstepremiepotten på ca. 91 millioner kroner denne onsdagen. Premien vokser dermed videre til neste uke. Det var likevel to heldige spillere som landet andrepremien bestående av ca 2,3 millioner kroner.

Spillefrist for Eurojackpot er fredag 19.00

Disse tallene ble trukket ut onsdag kveld:

2 - 9 - 10 - 20 - 24- 28

Vikingtallet:

5

Mann i 50-årene fra Trondheim

Mannen var hjemme da Norsk Tipping ringte for å dele de gode nyhetene. Han forklarte at datteren og kona var på vei inn døren og satte dermed telefonen på høyttaler.

- Jippi!, kunne man høre i bakgrunnen da vinnerbudskapet ble gjentatt.

- Det var jo veldig kjekt. Jeg har ingen umiddelbare planer for premien, men det er vel to stykker her som har noen planer etterhvert tenker jeg, sa mannen.

Kvinne i 20-årene fra Oslo

-Herregud! Det er det sykeste jeg har hørt! Du tuller ikke med meg nå? utbrøt vinneren da hun fikk servert vinnerbudskapet.

- Jeg tror jeg svimer av snart, jeg fikk veldig mye adrenalin i kroppen nå, fortalte hun.

- Det blir feiring i kveld, det er sikkert. Jeg er millionær! Jublet kvinnen avslutningsvis.

Vi gratulerer!

Onsdagens Joker-kandidat

Denne onsdagens Joker-kandidat var en kvinne i 40-årene fra Nordland. Hun ønsket å la maskinen Ask ta seg av selve spillet, og fulgte spent med på skjermen hjemmefra. På toppen lå det 1 183 000 kroner, og hun hadde en inngangspremie på 237 000 kroner.

Dette var tallene de spilte opp-og-ned på:

6 - 1 - 0 - 2 - 3

Kandidaten fikk Jackpot, og premien gikk rett til værs. Vinneren kunne fortelle at de var i ekstase i hjemmet, da Norsk Tipping ringte dem.

- Det var helt ubeskrivelig. Jeg har snakket om å få telefonen fra Hamar i årevis, men jeg måtte vente i årevis også. At det ble full uttelling var helt utrolig, sa kvinnen som har planer om å bruke premien på reise etterhvert.

Vi gratulerer!

Spillefrist for Vikinglotto er onsdag 18.00

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:98 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020 (Norge): 6 614 214

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 4

Antall millionærer i 2020 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 167 031 635