En nordmann som vinner millionen på fredager er vi altså vant til. Det som er mer uvant er en annen nordmann som også vinner cirka den samme summen. Dermed har vi to med omtrent samme premie, men de har vunnet på to forskjellige måter.

En av de vant altså den nasjonale premien, hvor nummer to vant på sine utvalgte tall. Fem av de for å være helt presis. Skal vi være enda nøyere var det på hovedtallene. Som du ser nedenfor:

Hovedtall: 26 - 27 - 30 - 46 - 49

Stjernetall: 1 - 2

Den nasjonale premien kan du vinne på tilfeldig uttrekning blant de norske kupongene som er med i Eurojackpot. Så de to norske spillerne har vist i dag at du kan vinne både med og uten tallykke på din side. Skulle du vinne den nasjonale premien vanker det også et reisegavekort med verdi på 100.000 kroner.

Begge vinnerne er vestlendinger i 20-årene. Les videre for å få med deg de heldige sine reaksjoner.

Lørdag kan du vinne i Lotto: Ca 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Her kan du levere kupong!

I det spandable hjørnet

I kveld var det 25 år gamle Øyvind fra Bergen som vant den nasjonale premien. Da venter det gjerne en hyggelig samtale fra Norsk Tippings ringekorps i Hamar.

- Gratulerer du har vunnet 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner.

- Nei? Tuller du? Sier Øyvind, før latteren tar overhånd en stund. Han forteller at han aldri har vunnet før, og heller egentlig aldri trodde at han skulle vinne.

Enten hadde troa eller ei, så ble det han. Til tross for en allerede finstemt stemning, da vinneren befant seg på hyttetur med noen venner, forteller Øyvind at det kanskje ville bli ytterligere feiring i kveld.

- Jeg skal fortelle det til de andre når jeg har lagt på med deg. Da skal de i alle fall få slippe å vippse for middagen i kveld, sier Øyvind, mens han flirer.

Når man er ung er 1 million kroner gull verdt, når man ønsker seg inn på boligmarkedet. Og det er det Øyvind nå peiler seg inn på. Reisegavekortet skal han tenke videre på.

Kupongen kjøpte han på mobilen

ikke akkurat pante etter festen

Kveldens vinner fra Bømlo delte samme skjebne med syv personer. Disse syv personene delte tredjepremien på i overkant av 7 millioner i Eurojackpot-trekningen. Den 23 år gamle kvinnen fra Bømlo vant akkurat 1.053.650 kroner. Slik ble overrekelsen av den gode nyheten.

- Gratulerer! Du har vunnet 1.053.650 kroner i Eurojackpot!

- Hæ?! Det blir tyst i andre enden før hun fortsetter. - Nei, nå kødder du med meg? Oh my god, så gøy! Fy søren for en glede jeg har i kroppen min nå.

Kvinnen fra Bømlo meddeler at hun har en liten fest i kveld. Som student, tenkte hun at det kunne være en fordel i morgen tidlig.

- Det blir jo igjen noe pant etter slike kvelder, som jeg kunne ha nytte av som student, men nå trenger jeg vel ikke den panten egentlig, sier vinneren mens hun ler høylytt.

Premien skal hun bruke fornuftig ved å spare til et eventuelt boligkjøp senere. Akkurat nå skal hun fokusere på studiene, men gleder seg til å ta i bruk reisegavekortet etter hvert, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Kupongen ble kjøpt via mobil.

Gratulerer til de ferske Eurojackpot-millionærene!

Premiepottene feter seg opp

Både første- og andrepremiepotten gikk ikke i dag. De får dermed tid til å legge på seg enda mer til neste uke.

Vinner du alene førstkommende fredag innkasserer du henholdsvis rundt 360 millioner kroner som førstepremievinner, og 48 millioner kroner som andrepremievinner. Skulle du ha en liten bom og få 5+1 riktige så vil det med andre ord også være riktig lønnsomt. En siste millionærmulighet er den nasjonale trekningen.

Spill Eurojackpot her, lykke til!

(Vinnersannsynligheten er ca. 1:95 millioner per rekke for førstepremie i Eurojackpot. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1.250.000 per rekke.)