Simen Røine Johansen, Skeid, i kamp mot Levanger august 2008.
Simen Røine Johansen, Skeid, i kamp mot Levanger august 2008. Foto: Wikipedia Commons

To strake for Skeid

Vi tror marerittet er over for Skeid og spiller om 2,1 millioner i bonuspotten i lørdagens tippetips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Drammen: Lykke med flicka
Tippetips: Skeid vinner igjen
Oddstips 1: Fremgang for Asker
Oddstips 2: Fullsatt i Bergen

Lørdagskupongen består av norsk fotball fra Tippeligaen og Oddsen-Ligaen.

Bonuspotten er oppe i 2.100.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. Brann - Haugesund
Tippeligaen. Brann stilte uten Austin, men med Huseklepp, da de tok sesongens andre borteseier med 4-0 mot Stabæk sist mandag. Bergenserne overbeviste mot et Stabæk-lag som atter en gang slet voldsomt med å sette sjansene sine. Det er god stemning i Bergen før dagens vestlandsderby, og Huseklepp-feberen blusset raskt opp etter at han satt en nydelig 4-0-scoring mot Stabæk. Det ligger an til fullt hus på Stadion, formen er god og Brann har flotte 6-1-2 på eget gress så langt.

Lars Grorud (f) har meldt overgang til Fredrikstad. Jonas Grønner er tatt opp i A-stallen som en mulig erstatter, og 17 år gamle Bård Finne (a) skal også være tilbudt kontrakt med A-laget. Christian Kalvenes er skadet, mens Grønner ventelig er tilbake etter å ha stått over mot Stabæk på mandag. Fredrik Haugen skal leies ut til Sandefjord, men trener Skarsfjord ønsket å ha ham tilgjengelig for en eventuell siste opptreden i dag.

Haugesund hadde en liten formsvikt og sto med fem på rad uten seier da de slo Vålerenga 4-2 på hjemmebane forrige helg. Seieren var ikke direkte overlegen, da Haugesund mistet en 2-0-ledelse og det sto 2-2 da tilleggstiden startet. Likevel var det mye som var tilbake til det gamle og gode i Haugesund, med offensive Søderlund og Djurdjic i siget igjen og fire scoringer. Bortestatistikken lyder 3-3-3 og man kommer fra et 2-3-tap på Hønefoss siste borte.

Mæland var tilbake forrige runde, men gikk av banen etter 70 minutter etter en smell i foten. Antagelig tilbake her. Den nye venstrebacken David Myrestam bør også være klar her, etter at GIF Sundsvall somlet litt med papirene før forrige runde. Geir Ludvig Fevang ute med hjernerystelse og erstattet av Amer Osmanagic sist, defensivt manglet Våge Nilsen og Andreassen også sist, men nå er både Haraldseid og Myrestam alternativer her, Mar Johannesson også for den saks skyld. Vegard Skjerve (f) tilbake etter ryggproblemer forrige runde.

Det er ventet fullsatt stadion i Bergen, rundt 15.000 billetter er solgt. Haugesund har aldri vunnet her, og med den formen Brann viser for tiden, blir det vanskelig igjen. H i kamp 1.

2. Birkebeineren - Fram Larvik
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Birkebeineren er et godt eksempel på hvor mange jevne oppgjør det er i denne avdelingen. Etter uavgjort mot Brumunddal og Lillehammer tok de to knepne seire over antatt sterkere FK Tønsberg og Raufoss, før det i de to siste har blitt knepne tap for Gjøvik FF og Sundet. Hele veien har Birkebeineren spilt bra, og det er små tilfeldigheter som bestemmer om det blir null, ett eller tre poeng. Slik er fotballen, og det blir feil å si at Birkebeineren er i dårlig form bare fordi de har tapt to på rad. Birkebeineren har 3-3-2 på hjemmebane.

Hjemmelaget forteller: "Fra oppgjøret mot Sundet er Kenneth Dokken tvunget til å gjøre et par forandringer. Ole Jørgen Sylling Berg sliter med ankelen etter mandagens 2. lagskamp og Anders Ekholdt måtte gå av gårsdagens trening grunnet lyskestrekk. Duoen erstattes av Fredrik Madsen og Vegard Dokken. Sistnevnte var ikke med til Trysil på grunn av såre lysker, men har trent for fullt denne uken og klar til kamp mot Fram." Dette er troppen:

Thomas Solvoll, Marius Enger Sæthre, Eirik Anfinsen, Joakim Lauritsen, Ole Christian Kristiansen, Anders Torgersen, Thomas Torgersen, Mats Frøshaug, Fredrik Madsen, Reis Avdimetaj, Babou Sarr, Mads Ryghseter, Awat Peyghambernejad, Marius Jøranlid, André Bakke, Vegard Dokken, Bajram Ajeti, Tom André Sjølie.

Fram Larvik tapte toppkampen mot Elverum med 1-2 forrige helg. Fram gjorde en god kamp og innsatsen var høy, spesielt mot slutten, men i kjent stil knep Elverum seieren. Dermed er Fram 5 poeng bak avdelingsleder Elverum, og tre poeng bak Sundet på 2. plass. 2-1-2 på bortebane og 0-0 mot Grorud på forrige reise.

I tiden etter sommerpausen har Fram mistet Kristoffer Tollefsen (m) til studier i USA, mens sentrale Mads Haakenstad og Anders Bergan har forlenget utlånsavtalen fra Sandefjord. Arne Sagaas (m) returnerer fra suspensjon.

Åpent på Årbogen. Begge lag har hatt litt marginer imot de siste rundene, men begge er blant avdelings sterkeste når alt klaffer. Vi sitter med en følelse av at bortelaget får til noe, så B skal med, men også H da dette er Oddsen-Ligaen og alt kan skje. HB i kamp 2.

3. Lillehammer - Nybergsund IL-Trysil
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Lillehammer har spilt uvanlig mye uavgjort denne sesongen, det har kostet mange poeng og holdt dem nede på nedrykk. Men med 3-3-0 på seks siste har Lillehammer hevet seg et par hakk og er på trygg plass for første gang. 3-8-4 totalt, og etter 1-0 hjemme mot Raufoss for to uker siden ble det 2-2 i lokaloppgjøret på Gjøvik forrige helg. Det var sjette gang på 15 kamper Lillehammer spilte 2-2 denne sesongen.

Øystein Kvello (f) rakk å score et flott frispark-mål mot Gjøvik sist før han forlot banen med skade etter 30 minutter. Vi har ikke fått bekreftet om han er tilbake her.

Sundet kjemper om opprykk i denne jevne avdelingen. Etter borte-tap både mot Ørn Horten og Elverum, og 0-0 i Groruddalen mellom disse, er den tidligere Adeccoliga-klubben nå to poeng bak Elverum. De var tilbake på vinnersporet med 3-2 hjemme mot Birkebeineren forrige helg. De har neppe råd til å avgi spesielt mange poeng på bortebane i tiden fremover, det er kun avdelingsvinner som rykker opp og Elverum er i meget godt driv.

Det var noen fravær i forsvarsrekka forrige helg, men erstatterne var gode og vi regner med et ganske sterkt Sundet i dag. Ellers noterer vi at klubben har trukket rekruttlaget sitt fra 3. divisjon, grunnet få spillere og lavt sportslig nivå. Dette er uventet og litt negativt på sikt i våre øyne, nå må man rekruttere direkte fra G16-laget eller fra andre klubber, og Sundets A-stall er ikke den aller største fra før.

Ingen av lagene har tapt eller vunnet en kamp med mer enn ett mål etter sommeren, og vi tror det blir meget jevnt på Stampesletta. Et Lillehammer i form er kanskje akkurat det som skal til for å påføre Sundet et nytt borte-tap. Vi tar høyde for det meste med HUB i kamp 3.

4. FK Tønsberg - Gjøvik FF
Oddsen-Ligaen avdeling 1. FK Tønsberg røk solid 1-4 på Raufoss forrige helg, og med 1-2-4 på de syv siste blir de ikke noe mer enn en middelhavsfarer i denne avdelingen. Forrige hjemmekamp ga 2-1-seier mot bunnlaget Brumunddal, et fortjent resultat, men seieren holdt på å ryke i sluttminuttene. FK Tønsberg står med gode 5-1-1 på eget gress.

Gjøvik FF har kun ett tap i juni, juli og august, og det kom med 0-1 på Elverum. Forrige helg spilte de 2-2 hjemme mot Lillehammer etter å ha ligget under 0-2 til pause, litt uheldig. Meget sterk borteseier mot Birkebeineren runden før. Gjøvik er involvert i en rekke jevne kamper, og ligger midt på tabellen med 5-6-4 totalt. Formen er god, men det blir ikke all verdens poengfangst når det spilles så mye uavgjort.

Nyervervelsen Piotr Gawecki (a) debuterte mot Lillehammer forrige runde, og scoret begge Gjøviks mål i 2-2-kampen. Øyvind Ranheim Henriksveen er tilbake etter en tid i dansk fotball. Det kom litt skader i Lillehammer-kampen, men de fleste er klare for spill igjen.

FK Tønsberg må nesten heve seg her, de er bedre enn det de fikk vist på Raufoss. Om det holder til seier er sannelig ikke sikkert, Gjøvik tar med seg poeng fra de fleste baner i avdelingen og kan klare det i Tønsberg også. HU i kamp 4.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

5. Valdres FK - Ørn Horten
Oddsen-Ligaen avdeling 1. Valdres var i aksjon sist mandag, da de vant 3-2 i Oslo mot Vålerenga 2. Denne seieren avsluttet en rekke på 0-2-3 mot Raufoss, Gjøvik, Sundet, Fram og Godset 2, og det var ikke bare poengfangsten som var gledelig, det var ifølge rapportene også at Valdres spilte veldig bra, mot et på papiret sterkt VIF 2. Valdres ligger fremdeles høyt oppe etter meget god uttelling i starten av sesongen, men formen er bare middels. Men vinner de i dag også, er de tilbake i opprykkskampen. 4-2-2 på eget gress.

Valdres har mistet sin kaptein Sondre Lunde (m) til studier i Trondheim, Mesüt Can til tyrkisk fotball, Shkodran Rexhaj har reist og det kan se ut som Edmond Chappy flytter i midten av august grunnet studier. Det begynner å bli god plass i garderoben og erstattere er ikke hentet, oss bekjent. Men dagens lag bør bli omtrent det samme som slo VIF 2 forrige runde.

Ørn Horten har begynt å vinne kamper igjen, de fire spilte etter sommerpausen har gitt seire mot Fram Larvik og Vålerenga 2, tap mot Godset 2 og borte mot Brumunddal, forrige runde. Det var surt å bli det første laget som tapte mot bunnlaget Brumunddal, men man var litt for veike i duellene og brant 11 av 12 målsjanser. Innsatsen var ikke god nok, og i denne avdelingen taper man for hvem som helst når man ikke har dagen. Ørn står nå med 2-0-5 på bortebane. De stiller en tropp uten noen avgjørende fravær:

Sondre Midtgarden, Lars Herlofsen, Alexandert Vordahl, Kjell A Thu, Marius Thorkildsen, Thomas Knutsen, Patrick Søderstrøm. Håkon Kjernli, Kristoffer Silberg, Jørgen Jalland, Rune Larsen, Eskil Karlsen Egge, Evan Patros, Alen Patros, Jarle Belaska, Magnus Garden og Julian Kristoffersen.

Valdres skal være best av disse på en normal dag. Ørn har vunnet borte mot Grorud tidig i sesongen og rivalene Fram Larvik, som de slår på ren motivasjon år etter år. Ellers tap. Valdres er ikke like gode lenger, men markeringen blir likevel HU på Blåbærmyra i kamp 5.

6. Kristiansund BK - Nardo
Oddsen-Ligaen avdeling 2. KBK leder denne avdelingen ganske klart nå, med imponerende 14-1-0 totalt og en målforskjell på 46-8. Det er utklassing, men seierssifrene er ikke alltid så voldsomt store og vi skal bare en måned tilbake for å finne et 2-2-resultat borte mot Molde 2. Med 12 poengs ledelse har KBK råd til et par feilskjær uten at opprykket trues. Suverene 8-0-0 ute i havgapet og en målforskjell på 29-2. Her er det ikke lett for bortelag å få til noe.

Blakstad Sivertsen (f) var tilbake på venstre back mot Fyllingsdalen forrige runde, han har slitt med en kneskade, men er tydeligvis bra nok til spill igjen. Toppscorer Dirik Fløtre har forlenget utlånsavtalen med AaFK og blir i KBK ut sesongen. "Til helgen har trener Geir Bakke stort sett alle spillerne tilgjengelig, og får dermed et luksusproblem med å velge spillere", skriver klubben på sin nettside.

Nardo hadde en imponerende rekke på 7-1-0 siden slutten av mai og var oppe på 3. plass da de røk 0-1 hjemme for bunnlaget Buvik forrige helg. "Ineffektivitet og unøyaktighet i det offensive ble avgjørende", forklarer klubben på sin nettside. Buvik scoret på sin første målsjanse, etter 75 minutter. Nardo har 4-1-2 på bortebane, i en avdelingen der mye av spenningen er borte for lagene i sjiktet mellom KBK på topp og midten av tabellen.

Even Nærum, midtbanespiller fra Asker, har meldt overgang til Nardo og studier i Trondheim. Han er spilleklar i dag.

KBK vant det omvendte møtet 1-0, mens begge møter forrige sesong endte uavgjort.

Disse er nummer 1 og 2 på formtabellen, men Nardo gikk som sagt på en smell mot Buvik sist. Om dette tapet indikerer sviktende form eller om det bare gjør at vinnerlysten stiger, er vi usikre på. Men sikkert er det at KBK er veldig gode for tiden, de har skadefritt lag og de er glade i å vinne, spesielt på hjemmebane. H i kamp 6.

7. Skeid - Fana
Oddsen-Ligaen avdeling 2. Skeid vant 3-1 borte mot Rosenborg 2 sist mandag, og stoppet den grusomme rekken med fem strake nederlag for KFUM, Kjelsås, Træff, Byåsen og Molde 2. For første gang på lenge falt ikke Skeid sammen i 2. omgang, de hevet seg etter 1-1 til pause. Det var på høy tid med poeng igjen, og Oslo-klubben som tradisjonelt kjemper i toppen, kom seg et lite hakk over nedrykk. Det har vært store skadeproblemer den siste tiden, og man har måttet fylle hele benken og ofte et par plasser i startellever med juniorspillere. 1-2-5 hjemme på Bislett, det må være rekordsvake tall for Skeid.

Trener Vikan får tilbake kapteinen Gundersen (f) fra suspensjon. Mandag var situasjonen fortsatt at mange faste spillere var ute med skade, men vi mistenker at det ser noe bedre ut i dag, uten at vi finner noen offisiell tropp noe sted.

Fana har ikke noe spesielt stabilt lag denne sesongen og ligger bak Skeid på tabellen. Dermed blir dette en slags nøkkelkamp i nedrykksstriden. Fana kan vise til bedre form enn dagens motstander, de har 4-0-2 på sine seks siste. Hjemmeseire over Levanger og Fyllingsdalen er sterkt, og Buvik ble slått hele 6-2 i forrige bortekamp. Dette var Fanas første borteseier for sesongen, de står med svake 1-1-6 borte.

Skeid vant det omvendte oppgjøret 2-1.

Hjemmelaget vil antagelig stille med en blanding av juniorer og A-lagsspillere på Bislett. Det kan godt være nok til å slå et Fana-lag som ofte sliter med å holde nivået i 90 sammenhengende minutter og som ofte trøbler på reise. H i kamp 7.

8. Mandalskameratene - Vard Haugesund
Oddsen-Ligaen avdeling 3. MK har tatt poeng i sine to siste, det har blitt 2-2 mot Egersund og 3-3 mot Jerv. Begge disse viser god form, så dette er sterke resultater av MK, som hadde fem strake tap før dette. Dog ledet MK 3-1 til pause mot Jerv, men klarte ikke holde unna. MK har et stort problem, for de ligger på nedrykk og alle lagene rundt dem er kapable til å ta en del poeng fremover. 2-2-4 på hjemmebane.

Førstevalget i mål, David Thomson, pådro seg en skulderskade forrige runde og er ute en god stund fremover. Løsningen har blitt å søke NFF om dispensasjon til å benytte junior- og guttespiller Amund Wichne i mål. Dette er innvilget, og vi får se en meget ung målvakt fra start i dag. "Hadde vi ikke vært sikre på at dette er riktig for Amund, så hadde vi aldri søkt om dispensasjonen! Amund er klar og vil bli fulgt tett opp, uansett hvordan kampen mot Vard går", sier keepertrener Bjørnar Ommundsen på klubbens nettside. Frederik Tveit har signert for moderklubben Farsund etter manglende spilletid i MK.

Vard er for fullt med i kampen om opprykk. De er bare ett poeng bak ledende Flekkerøy og Egersund, og i denne avdelingen kan hvem som helst av topplagene få en formsvikt, og det skiller bare 3 poeng fra 1. til 6. plass. God form på Vard, 3-1-1 på de fem siste, og de har 3-3-1 på bortebane. Borteseier mot Randaberg forrige runde, men tap hjemme for Jerv runden før. Vard-trener Steinar Lein betegner tapet for Jerv som årsverste, men mener laget er tilbake der de skal være spillemessig med 2-1 mot Randaberg.

Vard har skadefritt lag.

MK har det i seg å overraske når man minst venter det. Mot Vard tror vi imidlertid de får det tøft. Nykommeren i mål kan være enten-eller, avhengig av om han får en god start på kampen. Vi tror bortelaget tar poeng. UB i kamp 8.

9. Vindbjart - Flekkerøy
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Vindbjart vinner for få kamper, og 4-6-5 totalt plasserer dem litt under midten. Forrige hjemmekamp tapte man 0-1 for Randaberg, men man har uavgjort mot Åsane og Vidar i de to siste borte. Mot topplaget Åsane røk seieren tre minutter på overtid. Formen er middels og 2-2-3 på hjemmebane ikke spesielt sterkt.

Flekkerøy leder avdelingen med 8-3-4 totalt, men det er meget jevnt mellom de seks beste og hvem som topper tabellen varierer fra runde til runde. Formen er god og man er habile på bortebane med 3-1-4 totalt. Knusende hjemmeseier 5-0 mot Vidar forrige runde, men bare 0- 0 borte mot Odd 2 og tap 1-2 borte for Brann 2 i rundene før.

Pedersen (m) er hentet tilbake fra Randesund for å styrke midtbanen. Fløy stilte sterkt sist og kan trolig gjøre det igjen.

Dette er et av sesongens lokalderbyer på Moseidmoen, en kamp det ligger litt ekstra prestisje i. Vindbjart har vunnet de to siste tilsvarende, og vi tar høyde for en liten overraskelse. HB i kamp 9.

10. Vidar - Ålgård
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Vidar fikk bank 5-0 av Flekkerøy forrige helg. Etter poeng i sesongens syv første, har Vidar variert mer etter sommerpausen og har ikke vunnet siden 3-1 borte mot Randaberg 1. juli. Uavgjort mot Vindbjart og Åsane i de to siste hjemme. I dag må Vidar skjerpe seg, de trenger en seier i kampen om opprykk, de er bare tre poeng unna toppen før helgens runde.

Vidar-trener Gaute Erevik Johannessen var skuffet over innsatsen da det ble 0-0 hjemme mot Vindbjart, og neppe mer fornøyd sist med 0-5 for Fløy. Det er så vidt vi kan se ikke fravær blant sentrale spillere som gjør at målene uteblir, det er mer snakk om ineffektivitet. Vidar kan trolig stille ganske likt som sist, bortsett fra Vegard Maldal (f) som er suspendert.

Ålgård ligger tre poeng over streken, og med strake tap for Nest-Sotra, Brann 2 og Odd 2 i de tre siste, ser høsten lite lystig ut. Tap 1-4 hjemme mot Odd 2 forrige runde, og det er problemer defensivt. Ålgård har brukbare 3-1-4 på bortebane, men nå er formen laber.

Thunshelle (f) ut med skade sist, usikkert om han er med her. Færøyingen Rogvi Baldvinsson (f) er solgt til Bristol City, han var kaptein på Ålgard og på mange måter den mest sentrale spilleren, med over 100 kamper for Ålgård til tross for sine 22 år.

En glimrende mulighet for Vidar til å komme tilbake på riktig spor. H i kamp 10.

11. Nesodden - Asker
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Nesodden har mistet den fine flyten og er uten seier i sine fem siste. 0-0 borte mot Moss forrige helg, tap for Follo og Lørenskog i de to siste hjemmekampene. Plutselig er nedrykk bare 2 poeng unna, men man mener selv at det var enkelte tegn til bedring i spillet i 2. omgang mot Moss.

Nesodden har ikke scoret i de to siste, men i dag knyttes det visse håp til at nysigneringen Kristoffersen (a) fra Frigg skal true motstanders forsvar. Samura (m) er suspendert.

En uventet virkning, eller muligens bare et sammentreff, av kampfiksing-saken som har herjet avdelingen, var at Asker begynte å vinne. Skader i laget syntes plutselig å ikke bety noe lenger, nå har Asker 5-0-0 på de fem siste, de bøtter inn mål og er oppe på 2. plass og utfordrer Follo om opprykket. Forrige helg var 15-åringen Stray Molde, Notice og Solberg målscorere i den imponerende 3-2-seieren mot Kvik Halden. Asker er beste bortelag i avdelingen med 4-2-2 totalt.

Mads Lyngen (f) returnerer fra skade og lemper litt på utfordringene Asker har hatt med forsvarsrekka de siste kampene. Forsvars-vikar Linstad kan da trolig flyttes opp på midtbanen igjen, noe som trengs da Nicol (m) er suspendert og unge Vajebah Sakor (m) er ute på oppdrag for G16-landslaget. Kapteinen Arneberg (f) og Lindberg (a) er fortsatt ute med skader.

Nesodden var et stykke unna å få til noe i det omvendte oppgjøret, som endte med tap 0-4 på Føyka. I dag har Nesodden hjemmebanen, men formen er det Asker som har, i enda større grad enn sist. B på Berger i kamp 11.

12. Østsiden - Mo IL
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Østsiden glimter til med jevne mellomrom, og deres to siste har gitt 4-2 borte mot Frigg og 6-1 hjemme mot Finnsnes. 15 poeng på de syv siste rundene har tatt Fredrikstad-klubben opp på flott 4. plass. 8-0-7 totalt. Klubben forteller på sin nettside at det offensive virkelig har begynt å fungere, men at de kan bli enda bedre defensivt.

Klubben forteller videre: "Troppen er forsterket med noen spennende spillere den siste tiden: Kim Kvande, Tobias Henanger og nå sist denne uke Simen Standerholen fra FFK. Her blir det kamp om plassene på midtbanen. Årets toppscorer Marius Slydal med 9 scoringer så langt, blir hentet hjem fra studier i Bergen til denne kampen. Forøvrig har Michael Trulsen etter eget ønske valgt å gi seg i Østsiden. Michael har spilt fem A-kamper for Østsiden i år."

Mo IL er inne i en vanskelig periode. Med en rekke fravær i laget har det blitt 0-2-2 på de fire siste, der poengene har kommet mot de andre lagene fra nord, Finnsnes og Mjølner. Tap for Asker og Frigg. 2-2-3 på bortebane for Mo, men nå er formen laber, og vi slår til med et rekordlangt avsnitt om lagnyheter, der vi støtter oss på Ranablad.no:

Anders Opdal (f) måtte ut med skade sist, ble erstattet av Johannes Rydså. Da var det allerede gjort flere endringer i den bakre firer. Destin Makumbu, Ali Karan, Lars-Erik Zetterlund, Olav Ekroll Hauknes og Jacob Falch Meidell var alle ute. Karan returnerer fra suspensjon her, Ekroll Hauknes antagelig fra sykdom, men om Makumbu er tilbake fra tilskuertilværelsen i OL vet vi ikke. "Den 18 år gamle keeperen Vegard Rabliås fra Nesna IL blir utlånt til Mo IL ut sesongen", melder Ranablad.no. Førstekeeper Christer Anfindsen er skadet. Mot Mjølner sist måtte 48 år gamle Thor André Olsen vokte buret i kampen som endte 0-0. Det er usikkert om trener Olsen setter seg selv eller Rabliås i mål i dag. Samme Olsen sa før 2-3-tapet mot Frigg for to uker siden at de ti poengene Mo IL trenger for å berge plassen, vil sitte langt inne. Før 0-0-kampen mot Mjølner var uttallelsen "I utgangspunktet kan vi bli rævkjørt av Mjølner. Men klarer vi å holde ballen i laget og skape trykk på deres banehalvdel, så kan det gå bra. Det er lov å håpe."

Dette lukter hjemmeseier lang vei, og den kan bli av det klare slaget. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 11.08.2012 15:55
1. Brann - Haugesund H
2. Birkebeineren - Fram Larvik H B
3. Lillehammer - Nybergsund IL-T H U B
4. FK Tønsberg - Gjøvik FF H U
5. Valdres FK - Ørn Horten H U
6. Kristiansund BK - Nardo H
7. Skeid - Fana H
8. Mandalskamerate - Vard Haugesund U B
9. Vindbjart - Flekkerøy H B
10. Vidar - Ålgård H
11. Nesodden - Asker B
12. Østsiden - Mo IL H

-

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 11.08.2012 15:55
1. Brann - Haugesund H U
2. Birkebeineren - Fram Larvik H U B
3. Lillehammer - Nybergsund IL-T H U B
4. FK Tønsberg - Gjøvik FF H U
5. Valdres FK - Ørn Horten H U
6. Kristiansund BK - Nardo H
7. Skeid - Fana H
8. Mandalskamerate - Vard Haugesund U B
9. Vindbjart - Flekkerøy H U B
10. Vidar - Ålgård H
11. Nesodden - Asker B
12. Østsiden - Mo IL H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus