Gå til sidens hovedinnhold

Tokmac Nguen jakter nytt Champions League-eventyr

Nordmannen Tokmac Nguen og eks-Stabæk-spiller Franck Boli var i gruppespill med Ferencvaros forrige sesong. Duoen vil gjerne nå gruppespillet også denne sesongen.

Et fantastisk flott fotball-EM er over og Italia står igjen som verdige og fortjente vinnere. En hel måned masse deilig fotball er dermed over. Resten av juli vil således handle om hjemlig Eliteserie og OBOS-liga. I tillegg til masse Champions League og Europa League-kvalifiseringer. Tirsdag og onsdag spilles returkampene i 1. kvalifiseringsrunde.

Onsdag er det ca 250 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Prishtina - Ferenvcaros over 2,5 mål - 1,52 (spillestopp kl 19.59)

Prishtina har et blytungt utgangspunkt etter at de tapte 0-3 mot Ferencvaros i Budapes forrige tirsdag. Laget fra Kosovo har allerede vært gjennom to kvalifiseringsrunder og der vunnet 2-0 hjemme mot Inter Club og 2-0 borte mot Folgore. Det er første gang laget er med i 1. kvalifiseringsrunde i Champions League, men de har vært topp tre de foregående sesongene i hjemlig liga.

Klikk her for å levere dette tipset

Ferencvaros møtte som kjent Molde i playoffkampene til forrige sesongs gruppespill i Champions League. Da fikset det ungarske mesterlaget ett knallsterkt 3-3 resultat i bortekampen mot Molde. De var ille ute flere ganger i hjemmereturen, men kampen endte 0-0 og Ferencvaros. Havnet i en steintøff gruppe med Juventus, Barcelona og Dynamo Kiev og tok ett poeng på de seks gruppespillkampene. Det poenget kom hjemme mot Dynamo Kiev. Vår egen Tokmac Nguen scoret ett av målene i den kampen.

Suksess for Tokmac Nguen og Franck Boli

Den samme Nguen leverte en solid sesong og scoret 11 seriemål for klubben, Nguen scoret også ett av målene da Pristina ble slått 3-0 forrige tirsdag. Ferencvaros hadde 11 poeng ned til Fehervar som serievinner i 2019/20-sesongen, men forrige sesong var Ferencavros enda mer overlegne med 20 poeng ned til Puskas Academy på 2. plass. Nguen er ikke den eneste tidligere elitespilleren som finnes i Ferencvaros. Også Stabæks tidligere storscorer Franck Boli spiller for det ungarske mesterlaget og Boli noterte seg for 10 seriemål forrige sesong.

Imponerte i fjorårets kvalifisering

Det var ikke hjemme/borte i Champions League-kvalifiseringen forrige sesong. Ferencvaros vant 2-0 hjemme mot Djurgående i 1. kvalifiseringsrunde, de overrasket med 2-1 seier borte mot Celtic i den andre kvalifiseringsrunden og slo sterke Dinamo Zagreb 2-1 hjemme i den tredje kvalifiseringsrunden, før de altså møtt Molde i dobbeltoppgjør i playoff.

Mannskapet til Ferencvaros er stort sett intakt før denne sesongen. 1,38 er oddsen på at Ferencvaros også vinner kveldens returkamp. Det er i laveste laget. Vi velger derfor å sette pengene på at kampen ender over 2,5 mål til godkjente 1,52 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset