Denne helgen starter de tyske ligaene opp igjen. Først ut er toppmøtet mellom Schalke 04 og Hamburger SV i 2.Bundesliga. Det blir fort en tett og jevn forestilling.

Det er hele 455 millioner i Eurojackpot denne uken. Spill her!

Schalke 04 - Hamburger SV
Uavgjort @ 3.35
Spillestopp; Fredag 23. juli kl. 20.29

Trykk her for å levere dette tipset

Schalke rykket ned forrige sesong
Her får vi et toppmøte allerede i den første serierunde når Schalke 04 tar i mot Hamburger SV til kamp. Schalke 04 rykket ned fra Bundesliga etter forrige sesong der de hadde en fryktelig svak serie og kun tok 16 poeng på 34 kamper. Tolv av de ble heldigvis tatt her på hjemmebane, men uansett var det en meget begredelig forestilling året gjennom. Oppkjøringen denne sommeren har dog vært ganske bra med fem treningskamper, der de står med tre seire og to uavgjorte kamper mot bla. Vitesse, Zenit og Shakhtar Donetsk.

Det er 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Hamburger SV har misset opprykk et par sesonger på rad
Hamburger SV rykket ned for et par år siden, og har siden det vært favoritter til å rykke opp igjen. Det har så ikke skjedd, og nå igjen er det mange som forventer at det gamle storlaget skal ta veien opp igjen til øverste nivå. I fjor endte de til slutt på en 4.plass, fire poeng bak noe sjanse om opprykk/kvalik, og denne sesongen må de nok engang prøve å ta steget tilbake der de nok hører hjemme. Foran denne premieren har de kun spilt fire treningskamper mot relativt ymse kvalitet, men 1-0 mot Basel nå sist var nok en positiv opplevelse.

Her kan du skrape Flax!

I en toppkamp såpass tidlig i sesongen er det vrient å si hvor de står. En poengdeling lever nok begge lag fint med og 3.35 er godkjent. Vi prøver U her.

Schalke 04 - Hamburger SV
Uavgjort @ 3.35
Spillestopp; Fredag 23. juli kl. 20.29

Trykk her for å levere dette tipset