*Nettavisen* Sportspill.

Total krise for Middlesbrough

Leeds United's Jack Harrison and Jonny Howson during the Sky Bet Championship match at Riverside, Middlesbrough.

Leeds og Jack Harrison ble forr sterke for Middlesbrough på Riverside onsdag og påførte Middlesbrough lagets tredje strake 0-1 tap. Her ser vi Harrison i duell med Boro's Harold Moukoudi (t.v) og Jonny Howson. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Middlesbrough rykket ned fra Premier League etter 2016/17-sesongen. Nå risikerer laget også å rykke ned fra Championship.

02.03.20 09:06

Det er ikke allverdens til aktivitet i fotball-Europa denne mandagen. Det spilles en kamp i FA-cupens 5. runde i England, det er en kamp i den danske superligaen og ikke minst en meget viktig kamp mellom Middlesbrough og Nottingham Forest i engelsk Championship.

NB! Onsdag er det ca 89 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Middlesbrough - Nottingham Forest B 2,45 (spillestopp kl 20.40)

Klikk her for å levere dette spillet

Middlesbrough er helt ute av form

Kun en seier på de ti siste seriekampene for Middlesbrough og før kveldens kamp ligger faktisk Boro på direkte nedrykksplass med sine 37 poeng. Manager Jonathan Woodgate har fortsatt noen sentrale fravær i sitt lag. Brukbare 6-7-5 hjemme, men ikke bedre enn 0-3-2 på de fem siste hjemmekampene. Ashley Fletcher og George Friend pådro seg begge smeller i onsdagens hjemmekamp mot Leeds og må testes nærmere kampstart. Daniel Ayala, Dael Fry, Patrick Roberts og Anfernee Dijksteel er alle fortsatt ute med skader for Middlesrough som kommer fra tre strake 0-1 tap.

Sportspills øvrige mandagsmeny:

Oddstips: Fotball og NHL - sjekk mandagens oddstips
Oddsdobbel: Arsenal må reise seg etter Europa League-skuffelsen
Oddssingel: Total krise for Middlesbrough
V4 Skive: Herlig V4-lunsj fra Danmark

Nottingham Forest på opprykksjakt

Godtgående Nottingham Forest med solide 4-4-2 på sine ti siste seriekamper. Sterk 1-0 seier borte mot hjemmesterke Cardiff tirsdag og fikset 2-2 mot West Bromwich i nest siste bortekamp. Ligger på 4. plass med 59 poeng og har ni poeng opp til Leeds på andreplass og direkte opprykk, men en kamp tilgode. Solide 8-7-3 på bortebane totalt. Samba Sow, Tendayi Darikwa og Nuno Da Costa er ute for Nottingham Forest.

Nottingham Forest vant 2-0 i tilsvarende kamp forrige sesong, og det står 1-1-4 på de seks siste mellom lagene uansett bane. Nottingham Forest skal stå som favoritt også i kveld. 2,45 er helt grei borteodds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.