Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham er best i London

Vi resirkulerer tittelen på mandagens oddstips når Tottenham tar imot Arsenal til ukens andre derby.

Sportspills meny søndag
V64 Solvalla: Kihlstrøm er en mann å stole på
Oddstips 1: Tottenham vinner ukens andre derby
Oddstips 2: Catania kan gjøre sin beste sesong
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette

Dobbel V5 Harstad: HC fikser Lurifaks
Premier League: Skader og karantener
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

langoddsen finner vi alle de store europeiske fotballigaene, med mye spennende fra Serie A, Ligue 1 og Primera Division. Et aldri så lite London-derby i Premier League skal også spilles. Og vi tilbys spill på Aksel Lund Svindal i Super-G-duell mot Ted Ligety på Kvitfjell, og mye annen vintersport.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
186. Fortuna Düsseldorf - FSV Mainz 05 H 2,65

1. Bundesliga. Fortuna Düsseldorf er habile på hjem mebane, og det ser ut til at de berger plassen på det. De to siste hjemme er vunnet. Mainz ligger høyere på tabellen, men har ikke bedre enn 3-3-5 borte totalt, og vi ser ingen gode grunner til at de skal være favoritter i Düsseldorf. En jevn kamp, det kan godt være, men hjemmelaget er svake favoritter i våre øyne utfra det de har prestert så langt. Det er ingen skader eller fravær som tilsier at bortelaget skal ha spesielt gode sjanser heller. Hjemmeseier til 2,65 må testes.

182. Brøndby - Randers B 2,60
Dansk Superliga. Dette er lagenes første offisielle kamp etter vinterpausen. Brøndby har en tung jobb foran seg denne våren, de ligger sist på tabellen etter en svak første del av sesongen, med mye tull både sportslig og utenfor banen. Lagets toppscorer er ute av form og den viktigste midtbanespilleren er solgt. Så det er ikke helt godt å si hvordan de skal slå Randers, som har vært mye bedre i første halvdel av sesongen og som har vært solide i oppkjøringen til vårsesongen. Gode på bortebane er de også. 2,60 for borteseier ligner et flott langskudd.

Dagens avslag
199. OB - FC København B 1,85

Dansk Superliga. FCK er best i Danmark når serien starter opp etter vinterpausen, men de er ikke beste bortelag og ikke så gode at de kan stå til 1,85 på bortebane i første kamp etter ferien. Odense har rustet opp laget i vinterferien og de satser maksimalt på en sjokkåpning mot ligalederen her. Med et par spennende, offensive nysigneringer kan det godt hende de lykkes, for OB har plukket en del poeng fra FCK tidligere. Oddsen er såpass skjevt satt og det er en del usikkert i den første kampen etter ferien, at 3,20 på hjemmeseieren er spennende og 1,85 på borteseier ikke er noe å satse på, mener vi.

Dagens spill
Vi starter dagen med Tottenham og Gareth Bale, stjernen fra Wales som nå nevnes i samme åndedrag som Ronaldo og Messi. Dagens motstander er Arsenal, for tiden den tredje beste klubben i London.

I dagens andre tips går vi for en ubeskjeden firedobling av innsatsen med fransk og italiensk fotball.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

169. Tottenham - Arsenal
Premier League. Tottenham vant London-derbyet borte mot West Ham sist mandag, anført av en nesten ufattelig god Gareth Bale, og passerte dermed Chelsea på tabellen. Chelsea gikk forbi igjen med seier over West Bromwich i går. Det er tett mellom London-lagene bak de to fra Manchester, og dagens derby betyr ikke mye bare for hvem som er best i byen, det kan bli avgjørende når plassene til Champions League og Europa League skal deles ut. Tottenham har 7-4-2 på White Hart Lane og har gått 11 runder ut en tap. Formen er meget god, spesielt Bale glitrer for tiden og løfter hele laget opp.

Manager Villas-Boas ønsker trolig å endre minst mulig i laget nå som de er i siget, og det er heller ingen nye skader. Dempsey (a), Defoe (a), Huddlestone (m) og Kaboul (f) er stadig ute.

Arsenal har 4-1-0 på sine fem siste i ligaen og slo Aston Villa 2-1 sist, takket være Santi Cazorlas to scoringer. De har 5-5-3 på bortebane etter at de vant 1-0 i Sunderland sist. De er nesten avhengig av å unngå tap i dag, helst vinne, for å ikke miste kontakten med topp tre og direkte CL-plass. Det ble exit for Blackburn i FA-cupen og tap 1-3 i den første åttendelsfinalen mot Bayern München i Champions League. Alt i alt ser Arsenal mindre stabile ut enn Tottenham for tiden, det er lenger mellom de virkelig gode kampene og kortere mellom feilskjærene.

Sagna (f) er ny på skadelisten til Arsenal. Diaby (m) kan være tilbake, han regnes som 50/50 i dag. Gibbs (f) er stadig ute.

Vi må nevne det omvendte oppgjøret, som endte hele 5-2 til Arsenal. Kampen startet imidlertid med Tottenham-dominans og Adebayor-scoring etter bare ti minutter. Det luktet Arsenal-nedtur, men så fikk Adebayor et unødvendig rødt kort like etter og alt snudde.

Tottenham viser stryke som lag og de har fått en ekstra dimensjon offensivt med Bales vanvittige form og treffsikkerhet. Arsenal har ikke den samme styrken for tiden, de må ha en topp dag for at dette derbyet skal bli jevnt. 2,15 for hjemmeseier ser bra ut, og vi setter 100 kroner på denne singelen. Spillefrist klokken 16.55.

169. Tottenham - Arsenal 2,15 3,15 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken