*Nettavisen* Sportspill.

Tottenham er sultne på seier

Foto: (AFP/Scanpix)

Et skadeplaget Newcastle er et passende offer. Her er dagens første oddstips.

22.01.11 09:53

Det er veldig mye spennende på langoddsen i dag. Vintersport, håndball, ishockey og en mengde fotball. Spesielt i England er det mye spennende som skjer, og vi starter der i dagens første oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: United vinner igjen hjemme
Oddstips 2: Palermo gjør jobben hjemme
Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

V75 Bjerke: Travekspert Håkon Einar Hansen i knallform

Premier League: Full oversikt over skader og karantener

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

I dag kan du se gratis Premier League via Norsk Tippings nettsider. Klikk her for å se Wolverhampton - Liverpool klokken 13.45.

Her finner du Sportspills oversikt over skader og karantener i Premier League, med fullstendige tropper for alle lag.

Newcastle - Tottenham
Newcastle har lykkes i sitt comeback i Premier League. Det var underlig da de sparket Chris Hughton og ansatte ny manager, men ting glemmes fort i dette sirkuset og Newcastle ligger på en grei 9. plass og har 4-3-4 på hjemmebane. For annen gang var de best i derbyet mot Sunderland, men et sent baklengsmål gjorde at det bare ble 1-1. Forrige hjemmekamp vant man imidlertid 5-0 over West Ham, og fansen har hatt sine gode stunder denne sesongen.

I dag stiller Newcastle redusert. Alan Smith (mister trolig resten av sesongen), Andy Carroll, Dan Gosling, Steven Taylor, Sol Campbell, Hatem Ben Arfa og Ryan Taylor er alle uaktuelle, dessuten er Wayne Routledge på vei på lån til QPR og heller ikke aktuell og sist men ikke minst så er den meget viktige midtbanespilleren Cheik Tiote fortsatt suspendert.

Tottenham klarte bare 0-0 hjemme mot Manchester United forrige helg. Litt skuffende var det, for de kunne godt ha vunnet og ikke minst så hadde Tottenham produsert massevis av målsjanser og scoret i 15 kamper på rad før dette. Forrige gang de ikke scoret var da de tapte 0-2 mot samme motstander på Old Trafford i oktober. Tottenham har 4-2-4 på bortebane. Forrige bortekamp tapte de 1-2 for Everton. Steven Pienaar er ankommet nettopp fra Everton og er med i troppen. Jonathan Woodgate, Jamie O'Hara, Tom Huddlestone og Ledley King er fortsatt på sykelisten, men alle de viktige er med for Spurs i dag.

Newcastle uten Carroll og Tiote høres ikke ut som noe vinnende lag, selv ikke hjemme på St James' Park. Det er gjerne enten-eller for Newcastle denne sesongen, akkurat som det står 7-0-3 på de ti siste tilsvarende mot Tottenham på dagens bane. 2,15 på Tottenham er godkjent, vi bruker denne i en dobbel.

Arsenal - Wigan
Arsenal ordnet biffen i FA-Cupen til slutt, etter god innsats av blant annet Arshavin og Bendtner ble Leeds slått 3-1 på forsøk nummer to. I Premier League er de nummer 3, og trenger bare ett feilskjær av Manchester United før gullkampen er helt åpen. Arsenal har 6-1-3 på hjemmebane totalt. Arsenal kan stille sterkt i dag, dog er keeperne Lukasz Fabianski og Manuel Almunia, samt Abou Diaby, Sebastien Squillaci og Thomas Vermaelen (sistnevnte minst ute i seks uker til) alle skadet.

Wigan ligger på nedrykk, men 2-4-4 på bortebane er best av lagene i bunnen. Med 2-5-1 på de åtte siste er de blitt et vanskelig lag å slå. Arsenal måtte nøye seg med 2-2 i det omvendte oppgjøret i romjulen. Det ser bra ut med laget. Viktige Rodallega og N'Zogbia er på plass. James McCarthy og Victor Moses er ventet tilbake neste helg, mens Tom Cleverley er ute på ubestemt tid.

Ser vi bakover i resultatlistene finner vi 2-0, 4-0, 1-0, 3-0, 2-0, 2-1, 4-2 og 1-0 i de siste tilsvarende på Emirates. Forutsetningene for nok en hjemmeseier synes å være tilstede, og med det spillet Arsenal viser for tiden, og med veldig mange av de gode gutta på plass, tror vi hjemmeseieren kan komme i form av både 2-0 og 3-0. 1,55 for en klar hjemmeseier spilles. Vi får en dobbel til 3,33 i odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 15.55.

56. Arsenal - Wigan (0-1) 1,55 3,70 3,80
59. Newcastle - Tottenham 2,90 2,95 2,15

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag