Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham får bank av Chelsea

Chelsea knuser Tottenham i London-derbyet

Tottenham-Chelsea

Odds: Chelsea vinner og holder nullen - 2.70

Kampstart søndag 19.september kl 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium og TV2 Sumo

Vi tror Chelsea vinner og holder nullen. Spill her til 2.70 i odds

Tottenham startet sesongen glitrende med tre strake seiere i Premier League. Forrige helg ble de avslørt når de gikk på en kjempesmell i London-derbyet borte mot Crystal Palace.

De ble trykket tilbake og holdt stand lenge, men når Japhet Tanganga fikk sitt andre gule kort og måtte forlate Selhurst Park i det 58.minutt raknet det fullstendig. Crystal Palace puttet tre baller i nettet bak Hugo Lloris de siste 15 minuttene og gikk av banen med sesongens første seier.

I Europa Conference League-kampen borte mot Birger Melings Rennes gikk det ikke særlig bedre. De tok riktignok ledelsen tidlig i kampen på et selvmål, men Rennes slo tilbake og ledet 2-1 før Pierre-Emile Højbjerg berget stumpene med sin utligning i det 76.minutt.

Det som kanskje var verst med denne kampen var at både Steven Bergwijn og Lukas Moura måtte gå av banen med skader. Begge er usikre til søndagens oppgjør i likhet med Heung-min Son og Eric Dier. Japhet Tanganga er definitivt ute etter sitt røde kort mot Crystal Palace.

På den positive siden kan Giovani Lo Celso, Cristian Romero og Davinson Sanchez være klare. Etter å ha spilt Sør-Amerikansk VM-kvalifisering for Argentina og Colombia har de tilbrakt 10 dager i karantene i Kroatia. De er nå tilbake i London og kan bli involvert mot Chelsea.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Chelsea dundrer videre

Hos Chelsea er alt på stell for tiden selv om Thomas Tuchel ikke var helt fornøyd med at Aston Villa kom til så mange sjanser som de gjorde i forrige serierunde. Laget fra Birmingham hadde både flere skudd, og flere skudd på mål enn Chelsea i den kampen.

Når hjemmelaget likevel vinner 3-0 til slutt etter blant annet to klassemål av Romelu Lukaku, er dette et typisk tegn på et lag i flytsonen.

I Champions League-kampen hjemme mot Zenit på tirsdag var målmaskinen Lukaku der igjen og stanget inn 1-0 målet i det 69.minutt, og sikret en god start i gruppespillet for Chelsea.

Edouard Mendy holdt nullen for 10 gang på 13 kamper i Champions League, og her ligger nøkkelen for Chelsea. De er ekstremt vanskelige å score mål på. I Premier League har de bare sluppet inn ett mål på fire kamper, og Tottenham vil få en stri tørn med å få nettsus på søndag.

På skadefronten ser det lyst ut for Chelsea. Ngolo Kanté er tilbake etter at han måtte ut i kampen mot Liverpool med en ankelskade. Den eneste som er uaktuell er Christian Pulisic som er i trening, men denne kampen kommer for tidlig.

Chelsea med god statistikk mot Tottenham

De fem siste kampene mellom lagene har resultert i fire seiere til Chelsea og en uavgjort. I tillegg har Tottenham kun scoret ett mål på de kampene. Når Chelsea nå er bedre enn på lenge og Tottenham sliter med skader på nøkkelspillere, blir dette seier til Thomas Tuchels menn.

Vi tror Chelsea vinner og holder nullen. Spill her til 2.70 i odds

Romelu Lukaku er i fyr og flamme og scorer nesten i hver kamp. Vi kjører et spill med litt risiko, og tror han scorer 2 mål eller flere mot Tottenham.

Det spiller du på her til 5.70 i odds