Foto: Jamie McDonald / Getty Images

Tottenham får det knalltøft mot Basel

Til strålende odds er det bare å angripe Basel hjemme mot Tottenham torsdag

Kommersielt

Sportspills meny torsdag
Lunsjtrav Jarlsberg: Pokerfjes i lunsjen

V65 Boden: Espen jakter Lykkeboden

Torsdagens langoddsprogram består av fire svært interessante returmatcher i kvartfinalene i Europa League, og det samtidig svært interessant odds på flere av kampene. På Jordal Amfi kan Stavanger Oilers avgjøre sluttspillfinalen dersom de slår Vålerenga. Ved siden av dette er det et par norske kamper fra 3. divisjon og fra engelsk Conference, samt en del ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
199.Newcastle - Benfica
At Benfica skal være favoritt borte mot Newcastle i kveld, det kan vi ikke forstå. Benfica leder 3-1 etter hjemmekampen og vil altså mer enn fornøyd med uavgjort i kveld. Newcastle var vårt objekt i hjemmekampen mot Fulham søndag, men måtte ha overtidsminutter til hjelp for å vinne den kampen. De tre poengene var svært viktige i kampen for å overleve i Premier League, men Newcastle er på langt nær sikre, og må ha fokus på seriespillet. Men Newcastle var klart bedre enn forventet i Lisboa og vær du sikker på at vil gjøre et forsøk på å vinne i kveld og eventuelt avansere. 2,60 på hjemmeseier er bra betalt og et klart langskudd torsdag.

Dagens avslag
183. Vålerenga - Stavanger Oilers
Femte kamp i finalespillet mellom Norges to beste ishockeylag. Etter å ha sett svært overbevisende ut både i kvartfinalene, i semifinalene og i første hjemmekamp mot Stavanger i denne finaleserien, har Vålerenga nesten kollapset i de tre siste og i kveld er det kniven på strupen. Vålerenga er selvsagt det klare valget i denne kampen, men 1,85 er definitivt for lavt og da står vi over denne i kveld.

Norsk Tipping

Dagens spill
192. Basel - Tottenham
At bookmakere, Norsk Tipping og folket overvurderer engelske lag er ikke noe nytt, og derfor er det kanonodds på Basel i kveld. Laget som imponerte så voldsomt mot Manchester United sist sesong, var også i store deler av kampen det beste laget på White Hart Lane og selv om laget ikke klarte å holde på sin tidlige 2-0 ledelse, får vi tro at Basel var fornøyd med 2-2. Nå er det hjemmebane i Sveits og i hjemlig liga står laget med 10-3-0.

Tottenham har klappet sammen og selv om laget fortsatt innehar 4. plassen, så vil Arsenal på 5. plass overta denne dersom de vinner sin hengekamp. Har ikke bedre enn 1-1-2 på sine fire siste seriekamper. Viktige spillere som Gareth Bale, Aaron Lennon og Jermain Defoe er ikke med til Sveits, og disse har vært blant Tottenhams beste spillere denne sesongen, ja Bale har jo tidvis vært strålende.

Basel kan i all hovedsak stille med sitt beste lag, sveitserne har etterhvert opparbeidet seg solid erfaring på dette nivået og må sees med topp vinnersjanse i kveld. Tottenham er ikke i form, mangler flere av sine beste spillere og vi har en følelse av at seriespillet og fjerdeplassen er enda viktigere. All den tid Basel scoret to bortemål i London, må Tottenham trolig vinne i kveld. Det tror vi ikke de gjør. 2,40 på at Basel tar denne er torsdagens i særklasse beste spill og kampen kan selvsagt spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 21.00):
Kamp 192 Basel - Tottenham 2,40 3,20 2,60
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus