Tottenham - Everton

Odds: Tottenham vinner og det blir over 2,5 mål totalt

Kampstart lørdag 15. oktober kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen vises på Viasport Premier League, Viasat Ultra HD og Viaplay

Vi tror Tottenham vinner og det blir over 2,5 mål totalt. Det spillet leverer du her

Tottenham har mål om å ta sin tredje seier på rad i alle turneringer når de tar i mot Everton på Tottenham Hotspur Stadium lørdag kveld.

Hjemmelaget holdt unna for Eintracht Frankfurt da de vant 3-2 i sin siste kamp, mens Everton røk 1-2 hjemme for Manchester United forrige søndag.

Tottenham sikret viktig seier i Champions League

Det ble nervepirrende hele veien inn i Champions League-kampen mot Frankfurt onsdag kveld. Gjestene tok ledelsen etter 14 minutters spill, og den scoringen gjorde at Tottenham våknet.

To kremmerhus av Heung-min Son og en straffe av Harry Kane sørget for ledelse 3-1 til pause, og alt så rosenrødt ut for hjemmelaget. Da Frankfurts brasilianske midtstopper Tuta fikk sitt andre gule kort i det 66. minutt, så det enda bedre ut.

Men Frankfurt er et uforutsigbart lag, og selv med en mann mindre på banen reduserte de på en vakker heading av Faride Alidou etter 87 minutter. Sluttspurten kom likevel for sent - straffemissen til Harry Kane på slutten av kampen fikk ingen konsekvenser - og Tottenham sikret seg tre viktige poeng og tabelltopp i gruppen.

De har nå vunnet ni hjemmekamper på rad, og i Premier League ligger de på tredjeplass på tabellen med sine 20 poeng, fire bak ligaleder Arsenal.

Richarlison er nok veldig sugen på å vise seg frem mot gamle lagkamerater i dette oppgjøret, og skal Tottenham henge med de to tetlagene har de ikke råd til noe feilskjær mot Everton.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Evertons rekke uten tap stoppet mot United

Everton startet sesongen elendig og sto med to tap på de to første kampene(0-1 hjemme mot Chelsea og 1-2 borte mot Aston Villa).

Selv om de ble holdt til 1-1 hjemme mot nyopprykkede Nottingham Forest i tredje runde startet det oppgjøret i hvert fall en rekke på kamper uten tap. Fire uavgjorte på rappen mot Forest, Brentford, Leeds og Liverpool, ble fulgt opp med seiere mot West Ham(1-0 hjemme) og Southampton(2-1 borte).

De hadde nok forhåpninger om poeng også da Manchester United kom på besøk sist helg, men i det jevne oppgjøret var det til slutt Cristiano Ronaldo som satte vinnermålet like før pause.

Det var ganske likt i spill og sjanser, men i slike oppgjør er det ofte individuelle prestasjoner fra de beste spillerne som avgjør. Da var det kanskje typisk at Ronaldo satte inn sitt klubbmål nummer 700 - og avgjorde oppgjøret.

Kane og Son har funnet flyten

Innledningen på sesongen var litt trå for Heung-min Son. Han fikk det ikke til å flyte som i fjor, da han ble delt toppscorer med Mohamed Salah. Mot Leicester ble han benket fra start, men da han kom inn i det oppgjøret klinket han til med hattrick.

Siden det har han lignet mer på fjorårsutgaven, og samspillet mellom Kane og Son stemmer bedre og bedre. De har til nå stått for 6 av Tottenhams 13 mål på hjemmebane i Premier League, og i onsdagens kamp mot Frankfurt sørget de for alle tre.

Everton har ikke sprudlet og står med 1-2-1 på bortebane på sine fire kamper på fremmed gress. De slo Tottenham i London i 2020(uten publikum), men før det må vi tilbake til 2008 før vi finner forrige seier til laget fra Liverpool.

Selv om Everton har vært gjerrige bakover så langt i år, tror vi de får en stri tørn med å stoppe superduoen Kane og Son.

Det lukter scoringer av laget til Antonio Conte, og vi tror det blir god stemning på tribunen også lørdag kveld.

Vårt tips er at Tottenham vinner og det blir over 2,5 mål totalt. Det spillet leverer du her