Tottenham-manager Tim Sherwood og Emmanuel Adebayor.
Tottenham-manager Tim Sherwood og Emmanuel Adebayor. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK

Tottenham gidder ikke

Tim Sherwood og Tottenham nedprioriterer torsdagens  Europa League-kamp i Ukraina.

Kommersielt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og analyser er utarbeidet av Nettavisens oddsekspert Steven Lee-Holmdahl

Torsdagens langoddsprogram er spekket med matcher fra Europa League og første kamp i 16-delsfinalene og det er mange spennende kamper på programmet.

Dagens langskudd:
Dnipro - Tottenham

Tottenham-manager reiser i kveld til Ukraina uten Kaboul, Emmanuel Adebayor, Aaron Lennon, Hugo Lloris og Kyle Walker som alle er blitt igjen hjemme i London. I tillegg er Sandro, Erik Lamela og Chiriches ute med skader. Nå har Tottenham en ganske bred tropp og startelleveren kan se være slik: Friedel, Naughton, Dawson, Vertonghen, Fryers, Bentaleb, Capoue, Townsend, Kane, Chadli, Soldado.

Ukrainske Dnipro har vist at de kan spille fin fotball og ligger bare ett poeng bak et lag som Dynamo Kiev i den hjemlige ligaen. Treneren er velkjente Juande Ramos som trente Tottenham for et par sesongen siden uten suksess. Det er som kjent vinteropphold i den ukrainske ligaen, men hjemmelaget skal uansett ha bra mulighet til å vinne denne første kampen og 2,70 på H i Ukraina er et klart langskudd torsdag. 

Dagens spill:
Chernomorets - Lyon

Ukrainske Chernomorets ligger på en sterk femteplas i den hjemlige serien ettet blant annet sterke 5-2-1 på hjemmebane. Har gjort noen endringer i troppen under vinteren og ser fortsatt bra ut.

Lyon har i likhet med mange andre franske lag ikke veldig fokus på Europa League og ni spillere er igjen hjemme i Frankrike og i tillegg er trioen Gourcuff, Dabo, Benzia ute med skader.

2,25 på hjemmeseier i denne kampen ser ut som dagens beste spill og spilles som singel med 100 kr i innsats.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 18.55)
Kamp 158 Chernomorets Odessa - Lyon 2,25 3,05 2,75
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus