Spurs har slitt mot rivalene i hovedstaden denne sesongen. I september gikk de på et 0-3-nederlag på Selhurst Park mot Crystal Palace, og deretter tapte de 0-3 hjemme mot Chelsea før de tapte Nord-London-derbyet mot Arsenal 1-3.

På fredag kan man vinne 436 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

I oktober kom det hittil siste nederlaget i et London-derby. Da tapte Tottenham 0-1 mot West Ham. Torsdag venter et nytt byderby.

Da er det nyopprykkede Brentford som kommer til Tottenham Hotspur Stadium. Spurs taper ikke sitt femte London-derby på rad.

Tottenham - Brentford

Odds: Tottenham vinner og det scores over 2,5 må - 2,55

Kampstart torsdag 2. desember 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Tottenham Hotspur Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 2

Vi tror Tottenham vinner og det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,55 i odds

Tottenham gikk på sitt første tap med Antonio Conte som trener i forrige uke, da de tapte 1-2 mot slovenske Mura i Conference League. Det var en skikkelig oddsbombe. Hadde du satt penger på Mura-seier før kampen ville du fått 14,5 ganger innsatsen.

Nå skal Spurs forsøke å slå tilbake mot et Brentford-lag som har imponert etter opprykket til Premier League.

Det blir ikke lett.

Begge lag slipper inn mål

Conte er opptatt av å tette igjen bakover, men Tottenham har ikke akkurat spillermateriellet som han trenger for å kunne klare det. Nord-London-klubben har sluppet inn mål i 14 av de siste 16 kampene i alle turneringer, og Brentford har tilstrekkelig med offensiv slagkraft til å lage problemer for Spurs-forsvaret.

På fredag kan man vinne 436 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Thomas Franks lag fikk en fantastisk start på livet i Premier League. De tapte kun én av de første syv kampene, deretter fulgte en skuffende periode med fem kamper på rad uten seier, men de kom tilbake på vinnersporet i helgen da de slo Everton 1-0.

I likhet med Tottenham har også Brentford hatt utfordringer defensivt denne sesongen. De har nemlig sluppet inn mål i åtte av de ni siste kampene i alle turneringer. De har sluppet inn i alt 17 mål i denne perioden, men de har også scoret i åtte av kampene.

Årest julegave? Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Siden både Tottenham og Brentford har litt å jobbe med defensivt, tror vi det kan komme flere mål i torsdagens kamp, og at det blir scoringer begge veier.

Mangler to argentinere

Tottenham må klare seg uten den argentinske forsvarsspilleren Cristian Romero. Han er antakeligvis ute til over nyttår på grunn av en strekkskade. Giovani Lo Celso er også ute.

Brentford mangler Mathias Jørgensen, Josh Dasilva, Tariqe Fosu, David Raya og den norske landslagsstopperen Kristoffer Ajer. Christian Nørgaard, Rico Henry og Sergi Canos måtte alle av banen med skader i kampen mot Everton, men alle tre er ventet å være tilbake på banen torsdag.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Brentford imponerte mot Everton sist, og det ser ut til at de skal klare å ta tilstrekkelig med poeng til å holde seg i Premier League.

Likevel går vi for Tottenham-seier i denne kampen. Spurs-spillerne har fått noen ekstra dager med hvile etter at søndagens kamp mot Burnley ble avlyst på grunn av et kraftig snøfall. Samtidig har Antonio Conte fått litt mer tid til å jobbe med laget, og det kan være det lille som skal til for å få fart på Tottenham.

Harry Kane har scoret åtte mål på de åtte siste kampene som er spilt på en torsdag. Vi tror det løsner for Harry Kane og Tottenham mot Brentford.

At Tottenham vinner og det scores mer enn 2,5 mål gir 2,55 i odds. Det blir vårt spill på kampen.