Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham jager Chelsea

Tottenham skuffet borte mot Norwich onsdag, men formsvake West Bromwich skal være en overkommelig oppgave.

Sportspills meny søndag
Oddstips 2: Liverpool blir hektet av
Tippetips: Voldsom interesse for Balotelli
V64 Gävle: Løp til lukene - jackpot i V64-spillet
Dobbel V5 Harstad: Høitomt på tokt i nord
V75 lørdag: En spiller vant over 26 millioner

Søndagens langoddsprogram består av to høyinteressante kamper fra Premier League, der spesielt Manchester City - Liverpool er en godbit. Juventus skal prøve å komme tilbake på vinnersporet borte mot Chievo, mens Barcelona skal ut i en vrien bortekamp mot Valencia. I Bundesliga venter et meget spennende toppoppgjør mellom Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund. Tipsene våre sitter bra om dagen og etter fredagens flott dobbel til over fire ganger pengene, ble det pluss også lørdag, i tillegg til et sprekt langskudd på Newcastle.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Atletico Madrid - Real Betis B 6,60
Det viste seg kostbart for Atletico Madrid å miste Falcao med skade og sist helg kom den brutale nedturen med stygge 0-3 borte mot Athletic Bilbao (vårt langskudd på oddsen den dagen). Kruttsterke 11-0-0 hjemme i Madrid og torsdag vant laget 2-1 hjemme mot Sevilla i første semifinale i Copa Del Rey. Som vi antok og tipset om, så ble det nedtur for Real Betis i bortemøtet mot Rayo Vallecano sist søndag. Et tøft matchet og slitent Betis-lag røk 0-3 i den kampen, men er fortsatt på en flott 5. plass i serien. Kun målforskjellen skiller laget fra den viktige 4. plassen (Malaga). Betis er et av de beste bortelagene i Primera og står med 6-1-3 hittil. Vi merker oss også at laget vant tilsvarende kamp i fjor med 2-0. 1,35 på hjemmeseier og 6,60 på borteseier, vi er nødt til å teste slik borteodds, det kan da ikke være så stor forskjell på lagene og 6,60 for borteseieren her må være dagens klart mest interessante langskudd.

Sevilla - Rayo Vallecano B 6,45
Det er mulig oddssetterne ikke leser tabeller, men oddssettingen i denne kampen er om mulig enda verre. Sevilla er på 11. plass, mens formsterke Rayo Vallecano (5-0-1 på siste seks) er på 6. plass og likevel tilbys vi skammelige 1,40 på hjemmeseieren her. Regnestykket er enkelt, tester du disse to spanske kampene med singelspill borteseier, får du altså over tre i odds dersom en av dem går inn. 6,45 på Rayo Vallecano er mildt sagt skyhøyt og må få plass som langskudd.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Genoa - Lazio
Flott start for den nye Genoa-treneren Davide Ballardini med et råsterkt bortepoeng mot serieleder Juventus sist helg, men Genoa er fortsatt under streken (tredje sist) og har to poeng opp til Pescara over streken. Svake 2-3-6 på hjemmebane. Litt motflyt for Lazio nå på slutten og de to siste seriekampene har kun gitt ett poeng. Skuffet stort ved å tape 0-1 hjemme for Chievo sist helg. Mange vil nok la seg friste av 2,30 i borteodds på Lazio her, men et revitalisert Genoa kan skape trøbbel. Vi styrer elegant unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
West Bromwich - Tottenham
Etter en strålende start på sesongen, har det kladdet voldsomt for West Bromwich den siste tiden og laget står med svake 2-1-4 på sine sju siste seriekamper. Tapte riktignok kun 1-2 borte for Everton i midtuken, men var i realiteten aldri i nærheten av poeng i den kampen. Har falt ned til 9. plass på tabellen med sine 34 poeng og har riktignok kun ett poeng opp til Liverpool på 7. plass. Sterke 7-2-3 hjemme på the Hawthorns, men ikke bedre enn 1-2-2 på de fem siste hjemme og motstanderne har kun vært fra nedre halvdel på tabellen. Peter Odimwingie er havnet i unåde etter sin flørt med andre klubber og er ikke aktuell søndag. Youssouf Mulumbu kan være tilbake fra Afrikamesterskapet, mens George Thorne og Zoltan Gera begge er skadet.

Tottenham røk kanskje ikke så uventet ut av FA-cupen sist helg borte mot Leeds (tap 1-2), men løftet seg ikke veldig i bortekampen mot formsvake Norwich onsdag (1-1). All den tid Chelsea tapte sin bortekamp mot Newcastle lørdag (vårt strålende langskudd) og everton skuffet med 3-3 hjemme mot Aston Villa, må vi tro at Tottenham har fått enda større motivasjon inn foran dagens kamp. Med tre poeng i ettermiddag vil Tottenham kun være ett poeng bak Chelsea på 3. plass. 4-4-0 på de åtte siste seriekampene for Tottenham nå og brukbare 6-2-4 på bortebane. Sandro og Younes Kaboul er begge langtidsskadd, mens Adebayor fortsatt er opptatt med Afrikamesterskapet. Lewis Holtby fikk sin debut onsdag og kan være aktuell for startoppstillingen i ettermiddag.

Det står 2-3-1 på de seks siste tilsvarende på the Hawthorns, men seieren til Tottenham kom forrige sesong (3-1). Vi har god tro på at Tottenham utnytter feilskjærene til Chelsea og Everton lørdag mot formsvake West Bromwich. 2,00 for at Tottenham vinner er godkjent odds og kampen kan naturligvis spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp på denne borteseieren.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 14.25):
Kamp 157 West Bromwich - Tottenham 3,10 3,05 2,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken