Gruppe D er hvor alt kommer til å skje tirsdag kveld. For der hvor det meste er avgjort i de andre gruppene er denne gruppa helt åpen foran siste runde. Alle lag kan gå videre i en gruppe hvor det kun skiller to poeng mellom topp og bunn. Det gir bakteppet foran de avsluttende kampene tirsdag kveld.

Marseille - Tottenham
Begge lag scorer ikke & Under 2.5 mål i kampen @ 2.55
Spillestopp: Tirsdag 1. november kl. 20.59.

Vi tror på en jevn og målfattig affære. Trykk på denne lenken for å følge vårt spill på denne kampen

Kampen ser du på TV2 Play og TV2 Sport Premium 2.

Vi får servert en virkelig rysare av en kamp tirsdag kveld hvor absolutt alt er åpent når Marseille tar imot Tottenham på Stade Velodrome i Marseille. For status foran siste kamp er som følger:

Tottenham 8 poeng
Sporting 7 poeng
Eintracht Frankfurt 7 poeng
Marseille 6 poeng

Det betyr at begge lagene har alt å spille for i kveld, hvor kun en ting er sikker. Ett av lagene vil stå igjen med avansement etter kampslutt. En vinner, og en som ender opp med svarteper. For saken er ganske enkel: Vinner Marseille så går de videre. Hvis ikke, så er det Tottenham som er klare for neste runde.

Tirsdag er potten på hele 1,2 milliarder i EuroJackpot. Legg din kupong her!

Tottenham klarer seg med uavgjort..
Tottenham leder gruppen foran siste kamp, og har således et fortrinn. Det til tross for at de ikke klarte å avgjøre det til sin fordel sist når de kun klarte 1-1 hjemme mot Sporting. En VAR-annullert offsidescoring av Harry Kane seks minutter på overtid gjorde det ekstra surt, og det påfølgende bråket på banen gjorde at manager Antonio Conte ble utvist og derfor ikke er å finne på benken under dette oppgjøret.

Tottenham har tatt fire poeng mot Eintracht Frankfurt, mens de bare tok det ene poenget mot Sporting. Dermed kan ikke Tottenham havne nederst på tabellen, men den dårlige innbyrdesstatistikken deres mot Sporting kan bli avgjørende hvis de taper mot Marseille. For da er de ute, selv om det kan skje at alle de tre andre lagene foruten Marseille ender opp med 8 poeng. Da er det Sporting som går videre, da de har bedre innbyrdes mot både Tottenham og Eintracht Frankfurt.

Alt dette kan de slippe å bry seg med, men da kan de altså ikke tape denne kampen. Men formen deres i det siste er ikke helt betryggende. De røk på tap for både Manchester United (0-2) og Newcastle (1-2) i serien før de kun klarte 1-1 hjemme mot Sporting i Champions League. Sist klarte de å krige til seg en 3-2 seier borte mot Bournemouth, men det var virkelig på hengende håret hvor de lå under 0-2 etter 50 minutter før de snudde kampen etter et seiersmål til 3-2 to minutter på overtid.

..mens Marseille må vinne
For Marseille sin del er dette veldig enkelt. De ligger på sisteplass med seks poeng, og eneste muligheten til å klare å ta seg videre i Champions League er via en seier her. Et uavgjortresultat kan gi Europa League, men det betinger at Eintracht Frankfurt slår Sporting på bortebane i den andre kampen. Da vil de være foran på innbyrdes oppgjør. Men Marseille er langt fra i noe toppslag. Faktisk er de inne i en meget svak periode hvor de har røket på noen saftige smeller i den hjemlige ligaen. Tap for både Ajaccio (1-2), PSG (0-1) og Lens (0-1) ble etterfulgt av 2-2 borte mot Strasbourg nå sist, og det er vel egentlig kun de to seirene deres over Sporting i Champions League som har vært positive den siste måneden.

Uansett utfall her så vil denne kampen bli en tett affære. Begge lag kommer nok til å ligge ganske lavt, da særlig Tottenham som er videre med et uavgjortresultat. Noe målfest tviler vi på, og det hele minner egentlig om en ganske så tett kamp hvor noe også vil avhenge av hvordan det ligger an i den andre kampen. Her kan et mål fort bli meget avgjørende, og vi prøver derfor et spill på at kampen ender under 2.5 mål hvor begge lagene ikke scorer til klart godkjente 2.55 i odds.

Marseille - Tottenham
Begge lag scorer ikke & Under 2.5 mål i kampen @ 2.55
Spillestopp: Tirsdag 1. november kl. 20.59.

Trykk på denne lenken for å legge dette spillet