Foto: Afp/Scanpix

Tottenham mener alvor

Andre Villas-Boas er i ferd med å sving på Tottenham og vi tror laget vinner mot Aston Villa onsdag.

Kommersielt

Sportspills meny 2. juledag:
V65 Bjerke: Kai vinner med alt
Oddstips 1: Mer suksess for Hull
Tippetips: Ingen julefred i England
V75 Solvalla: Ørjan for alle penga

Engelskmennene kaller 2. juledag for Boxing Day og det spilles fulle runder i alle de fire øverste ligaen på balløya 2. juledag. Det starter med Championship-oppgjøret mellom Nottingham Forest og Leeds allerede kl 13.15 og siden går det slag i slag utover dagen og kvelden. Norsk Tipping byr på et flott langoddsprogram denne juledagen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Middlesbrough - Blackburn B 3,30

Selv med variable 3-0-4 på sine sju siste seriekamper er Middlesbrough oppe på en flott 4. plass med 41 poeng og det er kun seks poeng opp til serieleder Cardiff. Meget sterke 7-4-1 hjemme på Riverside stadium. Lørdag ble det 1-2 tap borte for Leeds. Nicky Bailey, Andre Bikey og Ishmael Miller mistet alle den kampen og er usikre også til denne. Julio Arca, Muzzy Carayol og Curtis Main er alle fortsatt langtidsskadd. Henning Berg har ikke overraskende fått noen pangstart som Blackburn-manager og kun en seier på ni forsøk er selvsagt for dårlig. Meget urovekkende 0-1-4 på de fem siste og henning Berg blir ikke lenge i Blackburn hvis denne trenden fortsetter. Taper imidlertid svært sjelden på bortebane (2-7-2). Kaptein Danny Murphy og David Dunn er begge tilgjengelige igjen for Berg etter skadefravær. Her må oddssetterne ha tatt seg tidlig juleferie. 1,80 på hjemmeseieren og spreke 3,30 på borteseieren. Hjemmelaget er svekket og viser kun middels form. Henning Berg og Blackburn får viktige spillere tilbake og er klart bedre enn raden, 3,30 for Blackburn-seier må være et av onsdagens aller beste langskudd.

Tranmere - Crewe Alexandra B 3,00
Man skal aldri kimse av formtabeller og etter at Tranmere ble ydmyket med 0-5 borte for Swindon sist fredag, mistet laget serieledelsen. Står med meget svake 0-4-2 på sine seks siste seriekamper og har mistet formen fullstendig. Det har derimot ikke Crewe som står med 4-1-1 på sine seks siste og har avansert til 12. plass på tabellen. Selv med slike forutsetninger er oddsen veldig skjevt satt her og 3,00 for borteseieren må prøves med tanke på formutviklingen.

Dagens avslag
Norwich - Chelsea

Etter 6-4-0 på de ti siste ligakampene, måtte Norwich tåle sitt første nederlag på elleve seriekamper da laget tapte 1-2 borte mot West Bromwich lørdag. Er på en flott 10.plass med sine 25 poeng, etter 5-2-1 hjemme på Carrow Road og 1-5-4 på bortebane. Meget viktige Grant Holt måtte unnvære lørdagens bortekamp mot WBA, men er trolig tilbake 2. juledag. Chelsea innledet svakt under Rafael Benitez, men etter årsbeste borte mot Sunderland (seier 3-1) for drøye to uker siden, fulgte Chelsea opp med en fantastisk hjemmekamp mot Aston Villa lille julaften og ga seg ikke før det stod 8-0. Sju forskjellige spillere noterte seg for scoringer i den kampen. Chelsea er på 3. plass og har nå 11 poeng opp til serieleder Manchester United (en kamp til gode for Chelsea). Norwich har slått både Arsenal og Manchester United hjemme den siste måneden og er i tillegg svært sterke hjemme. 1,50 på at Chelsea vinner denne kampen, er det selvfølgelig umulig å gå god for.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens spill
Aston Villa - Tottenham

Etter en strålende 3-1 seier borte mot Liverpool sist lørdag, landet Aston Villa med et brak på Stamford Bridge søndag kveld og røk grusomme 0-8 mot Chelsea. Det går opp og ned i fotball. Aston Villa er med sine 18 poeng dermed kun tre poeng klar av Wigan på nedrykksplass. Svake 2-4-2 hjemme på Villa Park, men brukbare 2-3-1 på de seks siste seriekampene. Ron Vlaar (f), Gabriel Agbonlahor (a) og Charles N'Zogbia (m) mistet alle kampen mot Chelsea og er usikre igjen.

Tottenham klarte aldri å bryte ned defensivt sterke Stoke lørdag og måtte nøye seg med 0-0. Tottenham er dermed på 6. plass med sine 30 poeng, men er a poeng med Arsenal på 4. plass og Everton på 5. plass. Formen viser sterke 4-1-1 på de seks siste seriekampene. Brukbare 5-3-2 på White Hart Lane, mer moderate 4-0-4 på bortebane. Clint Dempsey mistet lørdagens kamp mot Stoke, og er fortsatt usikker. Men både Benoit Assou-Ekotto og Scott Parker kan være aktuelle for sin første kamp på svært lenge. Ellers er det ingen nye fravær eller karantener for Tottenham.

Det står 0-2-2 på de fire siste tilsvarende på Villa Park og Aston Villa sliter med viktige fravær og usikre spillere. Tottenham har derimot nesten ingen fravær og selv om laget ikke fikk hull på Stoke lørdag, blir det bedre arbeidsbetingelser her. 1,90 er oddsen for at Tottenham vinner denne kampen og den kjøper vi.

Kampen kan selvsagt spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 2 onsdag (spillestopp kl 18.25):
Kamp 225 Aston Villa - Tottenham 3,35 3,10 1,90
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus