Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham sliter seg til nok en seier.

Høytflyvende Tottenham drar i gang fjerde serierunde i Premier League førstkommende lørdag. Motstander Crystal Palace lengter etter årets første seier, og vi tror de må jobbe hardt for at poengene skal bli igjen på Selhurst Park.

Palace er det første laget i historien som starter en Premier League-sesong med fire London-oppgjør på rad. Alle kamper i denne ligaen er tøffe. men det blir ekstra spesielt når det er lokalderby.

Crystal Palace-Tottenham 3.90-3.35-1.92 B (spillestopp lørdag kl.13.29)

Seier til Tottenham spiller du på her til 1.92 i odds

Crystal Palace åpnet sesongen svakt med et knusende nederlag for Chelsea, før de spilte 0-0 hjemme mot nyopprykkede Brentford. Det var bedring å spore i siste kamp borte mot West Ham, og to scoringer av midtbanespiller Conor Gallagher sørget for at de fikk med seg et poeng hjem.

Det er ca 493 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl.19.00

Vieira var fornøyd med kampen mot West Ham der de spesielt i andre omgang klarte å komme seg inn bak forsvaret deres. I kampene til nå har de spilt ballen for mye på fot, og det har blitt for enkelt å forsvare seg for motstanderen.

Klarer de å fortsette i samme sporet som i andreomgangen mot West Ham, og tillegg Wilfried Zahas raske og tidvis magiske føtter begynner å produsere mål og assist, kan de ha en liten mulighet mot Tottenham.

Bunnsolide Tottenham

Tottenham har fått en glitrende start på sesongen, med tre kamper, tre seiere og 3-0 i målforskjell. De har ikke blendet med fantastisk angrepsfotball, men har så langt vært bunnsolide bakover på banen.

De møtte som kjent Manchester City i første serierunde, og tok en overbevisende seier i den kampen. City startet kampen best, men Tottenham vokste seg mer og mer inn i kampen og et strålende langskudd fra Heung-Min Son var nok til å knekke den regjerende mesteren.

Det er ca 493 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl.19.00

Deres nye manager Nuno Espirito Santo har alltid vært opptatt av defensiv trygghet. I sesongene 2017/18 og 2018/19 var den kun fire lag hver sesong som slapp inn færre mål enn Wolverhampton som han styrte da.

Det virker som han har fått innprentet dette i årets Tottenham-utgave, og de har faktisk mulighet til å bli kun det fjerde laget i Premier League-historien som starter sesongen med fire seire uten å slippe inn mål.

Nå virker det også som Harry Kane kommer tilbake fra landskamper i en skarpere utgave enn før han dro. Tre kamper og tre mål ble det på Kane for England, og når han finner toppformen sammen med lekekamerat Son vil det svinge skikkelig av Spurs.

Dette blir Tottenham-seier

I denne kampen har også Tottenham statistikken på sin side. De siste 12 kampene mellom lagene har gitt ti seiere og to uavgjorte kamper. På Selhurst Park har de fem seiere og to uavgjorte, og vi må ta med at fire av seierene har vært 1-0.

Vi tror på nok et tett og spennende oppgjør der Tottenham stikker av med tre poeng.

Seier til Tottenham spiller du på her til 1.92 i odds

Crystal Palace sliter med å score mål, og Tottenham er ekstremt gjerrige bakover. Hugo Lloris og forsvaret sørger for at buret stenges i denne kampen også. Vi tror Tottenham vinner og holder nullen.

Dette spiller du på her til 3.20 i odds