Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips: FA-cup, fotball og ishockey - sjekk våre analyser
Tippetips: Midtukekupong med FA-cup
Oddstips håndball-EM: Ingen walkover for Norge mot Portugal
Oddstips FA-cup: Tottenham snubler seg videre
V4 Romme: Topplunsj med flere godbiter på menyen
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det er et meget omfattende langoddsprogram tirsdag. I håndball-EM spiller Norge en meget viktig kamp mot Portugal. Det er en av seks kamper i håndball-EM tirsdag. I England er det omkamper i 3. runde i FA-cupen denne midtuken og seks av disse spilles tirsdag kveld. I tilleg er det kamper i både League One og League Two. I Italia spilles det tre åttedelsfinaler i Coppa Italia. På hockeyfronten er det returoppgjør i semifinalene i Champions League og en kamp i Get-ligaen.

NB! Onsdag er det ca 278 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Tottenham - Middlesbrough handikap fulltid 0-2 - B 1,87 (spillestopp kl 21.00)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Omkamp, FA-cupen, 3 runde. Tottenham unngikk en flau cupexit mot Middlesbrough for en uke siden. Ashley Fletcher sendte Boro i ledelsen etter 50 minutter, men Lucas Moura utlignet til 1-1 drøye ti minutter senere.

Spurs står uten seier i de fire siste kampene, men Jose Mourinho's menn viste lovende takter i andre omgang mot serieleder Liverpool. Portugiseren var fornøyd med prestasjonen til Tottenham i den kampen, selv om de misbrukte to kjempesjanser sent i kampen og hadde fortjent ett poeng.

At Tottenham ikke har vunnet på fire kamper er opplagt et problem, men det som skaper enda større bekymring er at de nesten ikke score mål. De har kun scoret én gang i løpet av de siste 270 minuttene med fotball. Målene renner også inn hos Mourinho's mannskap. De har sluppet inn minst ett mål i de åtte siste kampene.

Middlesbrough's trenerteam Jonathan Woodgate og Robbie Keane spilte begge for Tottenham sist Nord-London-laget vant et trofé. Woodgate scoret vinnermålet i ligacupfinalen for tolv år siden. Nå skal den tidligere Spurs-duoen forsøke å slå ut gamleklubben. Det blir ikke enkelt. I Mourinho har Tottenham skaffet seg en trener som har erfaring med å løfte trofeer, men FA-cupen har portugiseren kun vunnet én gang tidligere. London-klubben hans var nær ved å ryke ut av FA-cupen i første hindret, til tross for at de stilte med bortimot det beste laget på Riverside.

Spurs har kun røket ut av FA-cupen i 3 runden en gang siden 2005-2006-sesongen, men formkurven peker nedover før møtet med et Boro-lag som virkelig har fått opp dampen de siste ukene.

Woodsgate sine menn er uten tap i de seks siste kampene, hvorav fire av dem er vunnet. I denne perioden har de holdt nullen i tre av kampene, og de har bare sluppet inn fire mål på de seks kampene. De har også vist positive tendenser offensivt, hvor de har scoret ti mål. I den første kampen mot Tottenham var Boro farlige på kontringer, men de klarte også å skape problemer for Spurs i etablert spill.

Spurs savner Harry Kane

Tirsdagens omkamp mot Tottenham kommer på et gunstig tidspunkt. London-klubben mangler flere sentrale spillere blant andre Harry Kane, Hugo Lloris og Moussa Sissoko. Særlig Kane's fravær svekker hovedstadsklubben. Likevel er vertene favoritter, og de trenger virkelig en seier her for å snu den negative trenden. Uten Harry Kane vil Lucas Moura være en nøkkelspiller. Det vi også Son Heung-Min og Dele Alli, men da må de levere på et høyere nivå enn de har gjort i de siste kampene.

Boro rotet vekk en 2-0-ledelse mot Wayne Rooney og Derby i helgen. Det var ikke så betryggende før tirsdagens kamp. Spurs har kun vunnet med mer enn to mål i tre av 22 kamper denne sesongen, men de har kun vunnet én av de siste 17 kampene med to mål eller mer. Boro har kun tapt fire av de 27 første ligakampene med to mål eller mer.

Middlesbrough leverte en bra prestasjon i den første kampen mellom lagene, selv om Spurs hadde ballen 71 prosent av tiden på Riverside. Det er ventet at de vil dominerer enda mer foran egne fans på Tottenham Hotspur Stadium, hvor selv Liverpool fikk problemer. Denne oppgaven blir nok for stor for Championship-klubben, men jeg tror denne kampen kan bli jevnere enn hva oddsen tilsier. Derfor går jeg for 0-2-handikap til Boro. Oddsen er 1,87. Denne brukes i en dobbel.

Tranmere - Watford B 1,55 (spillestopp kl 20.40)

Omkamp, FA-cupen, 3 runde. Watford har endelig våknet. I helgen tok de sin fjerde seier på de fem siste kampene, og klatret samtidig over nedrykkstreken. Den tidligere Leicester-manageren Nigel Pearson har virkelig fått sving på the Hornets etter at han tok over og gjorde en formasjonsendring.

The Hornets spiller i en 4-2-3-1-formasjon under Pearson, mens Quique Sanchez Flores i all hovedsak brukte en 5-3-2-formasjon. Watford er mer offensive nå, og vingene Ismalia Sarr og Gerard Deulofeu har imponert stort i de siste kampene. De har startet alle kampene etter at Pearson kom inn og har vært viktige. Begge vil antakeligvis bli hvilt i cupkampen.

Watford hviler sentrale spillere

Også flere spillere kan bli spart, for Watford har en viktig hjemmekamp mot Tottenham til helgen, og møter nedrykksrivalene Aston Villa i neste uke. Watford har en bra stall, så de trenger ikke å bli svekket om det gjøres en del endringer på laget.

Tranmere gjorde et vanvittig comeback på Vicarge Road. Watford ledet 3-0 til pause, men etter at Pearson byttet ut to av de toneangivende spillerne fra første omgangen kjempet Tranmere seg tilbake i kampen. Tre minutter før full tid utlignet Paul Mullin til 3-3. Et pinlig resultat for Watford. Tranmere ligger under nedrykksstreken i League One, og burde ha vært en overkommelig oppgave.

Tranmere har svake resultater hjemme på Prenton Park denne sesongen, til tross for at de har kun møtt tre av topp ti-lagene. Det er først og fremst defensivt det svikter. De har sluppet inn 14 må i de siste seks kampene.

Med The Hornets i scoringsform, tror jeg at Premier League-laget vinner etter ordinær spilletid og går videre til 4 runden i FA-cupen. Oddsen på Watford-seier er 1,55. Det funker fint i en dobbel sammen med 0-2-handikap på Middlesbrough.

Tirsdagens dobbelttips 2,90 gir i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset