Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham vinner mot verdens rikeste klubb

Newcastle har fått nye styrtrike eiere, men det gir ingen suksess over natten. Vi tror Steve Bruce taper i sin 1000. kamp som trener i den engelske toppdivisjonen når Newcastle møter Tottenham.

Nå er det klart for en ny æra på St. James' Park etter at det saudiarabiske investeringsfondet PIF har overtatt den engelske fotballstorheten.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Investeringsfondet kontrolleres av kronprins Mohammed bin Salman, og optimismen for klubbens fremtid har økt betraktelig etter at det ble klart Mike Ashley har solgt sin andel i klubben for 3,4 milliarder norske kroner.

At Tottenham vinner mot Newcastle gir 2,05 i odds

De nye eierne har en lommebok på nesten 2.921.330 millioner - 2921 milliarder eller 2,921 billioner. Det gjør den engelske klubben til verdens rikeste, ifølge den spanske avisen Marca.

Men det betyr ikke suksess umiddelbart. Foreløpig må Newcastle klare seg med de spillerne de har, og vi tror ikke de klarer å vinne mot Spurs.

Newcastle - Tottenham

Tottenham vinner og det scores over 2,5 mål - 3,05

Kampstart søndag kl. 17.30

Spillestopp kl 17.29 Live odds etter kampstart

St. James' Park

Vi tror at Tottenham vinner og det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 3,05 i odds

Begge lagene har scoret i seks av de syv første kampene til Newcastle denne sesongen, noe som viser at det ikke først og fremst er offensivt the Magpies har problemer.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Dersom man tar en titt på spillermateriellet, er det enkelt å se hvorfor. Allan Saint-Maximin og Miguel Almiron har begge vist at de har kvaliteter offensivt som kan lage trøbbel for hvem som helst. Fremover har de også Callum Wilson, Joe Wilock, Joelinton, Ryan Fraser og Dwight Gayle.

Målene renner inn

Defensivt her det verre stilt på St. James' Park. De har nemlig sluppet inn 16 mål på syv kamper. Det er et snitt på over to mål per kamp, og de er det svakeste defensive laget i Premier League sammen med bunnlaget Norwich.

Tottenham kan gjøre livet surt for Newcastle med Nuno Espirito Santos kontringsfotball. Spurs har nok av spillere med fart som kan utfordre Newcastles forsvarsrekke. Son Heung-min, Lucas Moura og Steven Bergwijn er blant Tottenham-spillerne som kan skape problemer for det vaklende Newcastle-forsvaret.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Det har vært scoret over 2,5 mål i de siste tre kampene mellom disse to lagene på St. James' Park, og vi tror at det mønstret fortsetter søndag.

Det er utrolig å tenke på at Nuno er under press bare uker etter at han ble kåret til månedens manager i august. Tottenham tapte tre kamper på rad, og de slapp inn tre mål i alle tre kampene, før de slo Aston Villa før landslagspausen.

Nuno vet at han må vinne mot lag som Newcastle om han skal beholde jobben i Nord-London. Da hjelper det at Spurs har en god statistikk mot the Magpies.

De har kun tapt én av de siste åtte kampene mot dem i Premier League. Tottenham har ikke tapt på St. James' Park siden 2016. Den gangen tapte de 1-5 i siste kampen i sesongavslutningen.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Nuno har faktisk ikke tapt mot Newcastle etter at han kom til Premier League. Portugiseren har én seier og fem uavgjorte som Wolves-manager mot the Magpies. Selv om optimismen råder på Tyneside etter at Newcastle fikk nye rike eiere, tror vi ikke at de vinner mot Tottenham.

The Magpies står fortsatt uten seier denne sesongen, og vi tror ikke de vinner søndagens kamp heller. Vi tror Tottenham vinner søndag og at det scores over 2,5 mål i kampen.

Vi tror at Tottenham vinner og det scores over 2,5 mål. Det spiller du på her til 3,05 i odds