Denne fredagen var det en virkelig enorm sum som sto på spill. Hele 908 millioner kroner. Det var tre heldige vinnere som prikket alle riktig, og med det deler den gjeve førstepremiepotten.

Hovedtall: 3 - 12 - 24 - 37 - 28.

Stjernetall: 3 og 7.

Det var to tyske spillere og en spiller fra Ungarn som var de heldige denne gangen. De sikret seg dermed ca 303 millioner kroner hver.

Spill Eurojackpot her før neste fredag klokken 19.00!

Andrepremiepotten hadde også en god størrelse på 225 millioner kroner. Denne endte åtte spiller opp med å dele, og kan med det vente seg 29 millioner kroner hver.

- Wow, du tuller med meg?

Hver fredag er det også en norsk Eurojackpot-spiller som får med seg 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner. Denne gangen var det en mann fra Oslo som stakk av med den nasjonale premien.

Norsk Tipping må ringe fire ganger før en blid fyr tar opp telefonen.

- Jeg var litt usikker på nummeret og tenkte kanskje det var jobben. Nå er jeg glad for at jeg tok den og fikk denne beskjeden, sier den ferske millionæren.

Akkurat hva premien skal gå til er usikkert, men vinneren har en plan for hva reisegavekortet skal brukes på.

- Jeg har en drøm om å ta med familien til India, og nå kan jeg gjøre det.

Vi gratulerer!

Se hvor enkelt det er å spille på mobilen!

Norgesrekorden ligger på 443,9 millioner kroner

Den 20. september i år var det en norsk alenevinner som sikret seg hele førstepremien i Eurojackpot, og med det satte rekord for premieutbetaling i Norge.

- En kan bli stum av mindre. Dette gir frihet og mange valgmuligheter, men jeg må tenke meg godt om når jeg skal forvalte pengene, fortalte han.

Dette er jo helt forståelig med en så svimlende sum på vei inn på bankkonto. Kanskje det er din tur neste gang?

Ny dag, nye muligheter. Spill Lotto her før klokken 18:00!

(Vinnersannsynlighet i Eurojackpot: 1. premie er 1:95 mill., 2. premie 1: 6 mill. og nasjonal premie ca. 1:1.250.000 pr. rekke)