Julian Nagelsmann har ennå ikke vunnet som Bayern München-trener. De tapte tre og spilte uavgjort én av treningskampene i sommer: Napoli (0-3), Borussia Mönchengladbach (0-2), FC Köln (2-3) og Ajax (2-2).

Fredag sesongåpnet Bayern mot Mönchengladbach. Den kampen endte 1-1.

- Det ville vært fint å vinne den første tittelen med den første seieren, sa Nagelsmann til nettstedet Bundesliga.com.

Men det blir ikke lett.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Lucas Hernandez og Benjamin Pavard, som begge ville vært høyaktuelle for en startellever hos Bayern, er ute med skader. Skaden til Pavard gjorde at Nagelsmann måtte bruke 21 år gamle Josip Stanisicsom som høyreback i serieåpningen. Selv om han imponerte mot Gladbach, tror vi han får problemer i møte med Erling Braut Haaland. Alphonso Davies var tilbake fra skade fredag, og farten hans blir viktig mot Haaland.

At Erling Braut Haaland scorer mot Bayern Munchen gir 1,67 i odds

Nykommer Dayot Upamecano har møtt Haaland tre ganger tidligere, men den franske landslagsstopperen har aldri klart å temme jærbuen. Nordmannen scoret seks mål på tre kamper mot Leipzig. Upamecano kan få en ubehagelig gjensyn med Haaland tirsdag. Det norske spissfantomet er i kjempeform. Han har vært involvert i alle åtte målene til Dortmund denne sesongen.

Borussia Dortmund - Bayern München 2.55 - 3.90 - 2.35 U (spillestopp tirsdag kl. 20.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tysk, Supercup. Erling Braut Haaland og Dortmund har fått en flying start på sesongen. Den norske landslagsspissen scoret hat-trick mot Wehen Wiesbaden i den tyske cupen, og han fulgte opp med to scoringer og tre målgivende pasninger i 5-2-seieren mot Eintracht Frankfurt lørdag.

21-åringen scoret også to mål i den tyske cupfinalen i 2020-2021-sesongen da Dortmund slo Leipzig 4-0, og kunne løfte DFB Cup-trofeet for femte gang.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Dortmund har hjemmebanefordelen

Tirsdag møtes Bayern München og Dortmund for tredje gang på rad i Supercup-finalen. I fjor vant Bayern, mens året før var det Dortmund som stakk av med seieren. Haaland var involvert i begge målene til Dortmund i fjorårets Supercup-finale i Munchen, da de kom tilbake etter å ha ligget under 0-2, men til slutt tapte 2-3.

Dortmund har hjemmebanefordelen igjen denne gangen, slik de hadde i 2019, da de vant 2-0 mot Bayern på Signal Iduna Park.

De gule og svartes nye trener Marco Rose må antakeligvis klare seg uten rutinerte Mats Hummels tirsdag, og denne kampen kommer også for tidlig for venstreback Raphael Guerreiro. Axel Witsel vikarierte i midtforsvaret sammen med Manuel Akanji. Belgieren vil etter alt å dømme fortsette i den rollen.

Uvant rolle for Witsel

Tirsdag skal Witsel forsøke å stoppe Robert Lewandwski. Den polske superspissen scoret 1-1-målet mot M'gladbach fredag. Dermed har han scoret i elleve Bundesliga-kamper på rad. Det inkluderer et hat-trick mot Dortmund.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Men det var Joshua Kimmich som ble helten i sist sesongs Supercup. Han ble matchvinner med sin scoring åtte minutter før full tid.

Serge Gnabry eller Leroy Sane kan måtte overtalte plassen til Kingsley Coman, men det kan bli flere endringer på laget fra fredagens kamp.

Det blir garantert tett og jevnt også i kveldens finale. Uavgjort etter ordinær tid er slett ikke usannsynlig.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset