De berømte marginene har gått Norges vei - både mot Serbia og Sverige. Og vi tror også at de slår Slovenia. Her er tre grunner til at vi tror det blir seier på Ullevaal torsdag.

Tror du Norge vinner? Dette spillet gir 2,40 i odds på norsk seier torsdag

  • Norge er ubeseiret i seks hjemmekamper på rad, og de har en sterk statistikk mot Slovenia. De har vunnet seks av de siste ni kampene mot slovenerne, og kun tapt én gang.
  • Slovenia har kun vunnet én av de siste ti bortekampene sine. Norge har vunnet alle fire kampene mot slovenerne på Ullevaal.
  • Fem av Norges ti sisteseire har vært vunnet med to måls margin eller større.

Norge - Slovenia

Odds: Norge vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 2,40 i odds

Kampstart torsdag 9. juni kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Ullevaal Stadion

Kampen vises på TV 2 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Norge vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Det kan du spille på her til 2,40 i odds

Norge kunne neppe drømt om en bedre start på Nations League en n det de har fått. De har vunnet mot Sverige (2-1) og Serbia (1-0) på bortebane i de to første kampene. De norske fotballherrene står med fire seire på rad før torsdagens kamp mot tabelljumbo Slovenia på Ullevaal.

Her kan du se den nye bortedrakten til Norge

Målrike kamper

Ståle Solbakken kan velge å gjøre endringer på laget, hvile Erling Braut Haaland, bruke Alexander Sørloth som spiss fra start - og håpe at det er nok til å slå Slovenia, sånn at Braut Haaland er uthvilt til søndagens returmøte med svenskene.

Men ingenting av det Solbakken sa under onsdagens pressemøte tyder på at han vil sette Braut Haaland på benken. Tvert imot. Han påpekte at det ikke var tid til å eksperimentere for mye.

Her kan du se den nye bortedrakten til Norge

Både Joshua King og Jens Petter Hauge håper å få sjansen fra start i torsdagens kamp. Dersom én av dem skal inn vil Mohamed Elyounoussi eller Alexander Sørloth måtte ut av laget.

Slovenia rykket opp til nest øverste nivå i Nations League før denne sesongen, og de har tapt begge kampene sine så langt i turneringen. De tapte 0-2 mot Sverige og 1-4 mot Serbia.

Det betyr at Matjaž Keks lag kun har vunnet én av de siste syv kampene, mens den eneste seieren på de ti siste bortekampene kom mot svake Malta.

Slovenia valgte å plassere spissen Andraz Sporar på benken i helgen. Istedenfor satte de inn RB Salzburg-spilleren Benjamin Sesko og Miha Zajc, men den tidligere Middlesbrough-spilleren kan komme til å starte på Ullevaal.

Den største stjernen i det slovenske laget er kaptein og Atletico Madrid-keeper Jan Oblak. Han er en klassekeeper, men forsvaret han har foran seg holder ikke samme nivå.

Bortekampene til Slovenia pleier vanligvis å være målrike. Ni av de siste 15 kampene til slovenerne utenfor Slovenia har inneholdt tre mål eller flere, og Slovenia har sluppet inn minst to mål i seks av kampene.

Vi tror at Norge tar sin tredje seier i Nations League, og at det scores tre mål eller flere på Ullevaal torsdag kveld.