*Nettavisen* Sportspill.

Tre norske vinnere av nesten fem millioner hver

 

 

11.januar var det igjen dags for Lotto-trekning. Som alltid var spenningen til å ta og føle på.

11.01.20 22:03

I denne utgaven av Lotto var det nærmere 15 millioner kroner i potten. Tre heldige spillere kan nå glede seg over å dele denne formuen. Hver av dem får 4.887.440 kroner inn på bankkontoen om ikke lang tid.

Lotto-tallene: 4 - 12 - 13 - 16 - 24 - 30 - 33

Tilleggstallet: 9

Spill Lotto her, lykke til!

Dette er vinnernes reaksjoner

Kvinne fra Rendalen

Norsk Tipping fikk ikke napp ved første oppringning hos kvinnen fra Rendalen, men når hun litt utpå kvelden tok røret var det en tydelig spent stemme som svarte.

- Vi sjekket nummeret, og så at det var Norsk Tipping. Vi er for tiden på ei sæter uten verken strøm eller særlig nettforbindelse, så jeg får ikke logget meg inn i appen. Nå er jeg helt skjelven her, sier kvinnen før Norsk Tipping rekker å si hva det gjelder.

- Det er helt galskap, så fantastisk, utbryter kvinnen når Norsk Tipping forteller at hun har vunnet over 4,8 millioner kroner.

- Nå vil jeg bare hoppe og skrike, sier kvinnen mens hun ler.

Spill Lotto her!

Kvinne fra Kristiansand

- Jeg har vunnet, utbryter kvinnen når hun blir ringt. Hun hadde sett på trekningen på TV og fått med seg at hun hadde fått sju rette.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg tviler på at det blir mye søvn i natt, humrer kvinnen på spørsmål om hva kvelden videre vil bringe.

Mann fra Lillehammer

- Fytti katta, det er helt sjukt, nå har jeg tårer i øynene, sier mannen når han i løpet av samtalen ser på telefonen selv for å sjekke resultatet.

- Det blir nok en ny bil etter hvert, også blir det litt reising, sier vinneren.

Ønsker du å bli Lotto-millionær?

Lørdagen som kommer gir igjen nye vinnermuligheter. Førstepremiepotten vil være på omtrent 14 millioner kroner ved neste trekning. Det eneste du må sørge for å gjøre er å sikre deg en kupong før lørdag klokka 18:00.

Spill Lotto her, lykke til!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag