I Lotto-trekningen lørdag 17. april var det tre stykker som vant førstepremien. Spillerne vant dermed 5 094 035 kroner hver. Vi gratulerer!

Her er de heldige vinnerne:

Mann fra Bergen

–Fem mill.? Er det mulig? Hahaha!, utbrøt han da han fikk de gode nyhetene fra Norsk Tipping.

Mannen satt sammen med resten av familien i stua, men de hadde ikke fått med seg tv-trekningen.

–Ja, dette var en utrolig fin beskjed å få på en helt vanlig lørdagskveld, sa den nybakte millionæren.

Kvinne fra Tønsberg

–Du tuller? Nå renner tårene her, kunne kvinnen fortelle da Norsk Tipping gratulerte henne.

–Jeg har besøk av gode venner, og vi er midt i en god middag. Jeg hadde derfor ikke fått med meg tv-trekningen. Det tar nok litt tid før dette går inn, men vi skal kose oss ekstra i kveld.

Kvinne fra Bjørnafjorden

– Nå er jeg helt stum! Jeg så trekningen på tv, men fikk ikke med meg at det var en fra Bjørnafjorden som hadde vunnet, sa den overraskede kvinnen da Norsk Tipping tok kontakt.

–Dette høres veldig kjekt ut. Jeg sitter alene her i kveld, men resten av familien skal få beskjed og vi kommer til å nyte godt av denne premien alle sammen.

190 millioner i førstepremiepotten i Vikinglotto. Spillefrist onsdag klokken 18:00.

Tallene som ble trukket ut:

Lotto-tallene: 5 - 6 - 8 - 13 - 19 - 20 - 31.

Tilleggstallet: 1.

Lørdagens Joker-kandidat

De heldige kandidatene denne lørdagen var to søstre fra Bærum. Søstrene har spilt sammen i 12 år, og hadde så langt vunnet småpremier. I lørdagens trekning var de begge med på telefon for å ta de kjente opp-og-ned-valgene. Med en inngangspremie på 437 000 kroner var de allerede vinnere, men på det andre tallet i rekken fikk de Jokeren. Søstrene kunne dermed glede seg over å ha vunnet 2 187 000 kroner.

Vi gratulerer!

Nye Lotto-sjanser neste lørdag

Lørdag er det nye muligheter til å bli Lotto-millionær. Dersom man er alene om å få sju rette, kan man vinne ca. 14 millioner kroner.

Spillefrist for Lotto er 18:00 lørdag.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174

Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)

Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr