*Nettavisen* Sportspill.

Trekkes lørdag: Fem ekstra Lotto-millionærer

Bilde av fem mennesker i forskjellige aldersgrupper.

EKSTRATREKNING I LOTTO: Lørdag 2. november trekkes det Lotto-millionærer i fem ulike aldersgrupper. Foto: Ill: Norsk Tipping

Snart ekstratrekning i Lotto! Lørdag er det klart for tidenes første aldersgruppe-trekning. Det trekkes millionvinnere i fem aldersgrupper.

01.11.19 20:25

Det er klart for en helt ny type ekstratrekning i Lotto lørdag 2. november. I tillegg til den vanlige Lotto-trekningen hvor det er de sju vinnertallene som avgjør hvem som blir Lotto-millionær, skal det trekkes ut fem spillere som vinner én million kroner hver.

For å delta kan du spille Lotto her før lørdag kl.18:00.

Milliongevinst i fem aldersgrupper

Nyheten er at alle som har levert en Lotto-kupong til denne trekningen deles inn i fem aldersgrupper, og så trekkes det ut en millionvinner i hver av dem!

Dersom du spiller Lotto til trekningen lørdag 2. november og tilhører én av disse aldersgruppene, kan du bli trukket ut som vinner av én million kroner:

18 - 29 år

30 - 39 år

40 - 49 år

50 - 59 år

60+ år

Er du født 2. november 1989, 1979, 1969 eller 1959 må du huske at du rykker opp en aldersgruppe akkurat på trekningsdagen. Du kan altså oppleve en meget spesiell feiring av dine runde år!

Ta telefonen og vinn 100 000

Husk at du kan vinne 100.000 kroner allerede fredag dersom du har:

- Levert en gyldig Lotto-kupong. Spill Lotto her!

- Registret deg som deltaker på lotto.no.

Vinneren blir ringt på direkten på Facebook fra Norsk Tippings vinnernummer: 625 60 000, og for å vinne må du ta telefonen innen 60 sekunder.

Hvis du ikke svarer i løpet av dette minuttet, blir det ingen premie på deg, og vi ringer i stedet en ny vinner.

Spill Lotto her!

(Du trenger IKKE registrere deg for å være med i million-trekningen lørdag 2. november, der er alle leverte kuponger med automatisk.)

(Vinnersannsynlighet for denne ekstratrekningen er 1:antall innleverte rekker i hver aldersgruppe, vinnersannsynlighet Facebook-trekningen: 1: antall registrerte deltakere per dag, vinnersannsynligheten for sju rette er 1:5,4 millioner pr. rekke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag