Gå til sidens hovedinnhold

Trippel til 5,89 i odds

Sjekk ut tre hjemmelag som bør vinne på egen is og femdoble innsatsen i dagens første oddstips.

Flere tips tirsdag
Arsenal er enorme favoritter
Lesernes oddstips tirsdag

Det er eget langoddsprogram for i dag, med hele 97 objekter som avvikles i dag og i natt. Det går i håndball-VM, Asiamesterskapet i fotball, ishockey og veldig mye fotball. Vi ser nærmere på både ishockey og engelsk fotball, og finner grunnlag for to anbefalinger.

Det ble treff til 2,72 i gårsdagens tips. Sportspills oddstips har gitt 114 prosent av innsatsen tilbake hittil i år.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

HPK Hämeenlinna - TPS Turku
SM-Liiga. HPK er i fin form med 3-2-0 på sine fem siste. De er oppe på 4. plass og de er et meget sterkt hjemmelag. 13-5-3 totalt på egen is er det bare den suverene ligalederen JYP som slår. I Finland er det veldig tett kampprogram, og man var ikke fornøyd med bare 1-1 borte mot Ässät på lørdag. Ässät er riktignok et topplag, som nesten aldri taper på egen is, men det stilles høye krav og man har jobbet med det mentale frem mot dagens kamp. Det viktig at HPK ikke går i den kjente undervurderingsfellen når de møter bunnlaget, sier treneren. Arsi Piispanen er fortsatt skadet, og man stiller samme lag som på lørdag.

TPS er ille ute etter en lei periode med 0-3-5 på de åtte siste. Fire strake bortematcher er tapt. De ligger nå helt sist med 37 poeng, det er allerede fem poeng opp til nærmeste lag. Med 4-1-16 i bortematchene har de tapt flest bortematcher av alle, og de er det minstscorende laget i ligaen. De har allerede sparket en trener og ansatt en ny, uten merkbar effekt. Utfra det vi leser på HPKs hjemmeside stiller TPS samme lag som spilte 1-1 mot Kärpät på lørdag.

Dette er mer eller mindre topp mot bunn, både på tabellen og formtabellen. HPK vant tilsvarende oppgjør i oktober hele 8-2. Vi synes 1,55 for hjemmeseieren er spillbart, og tar med denne i en trippel.

OBS! Nå kan du tippe på iPhone

Södertälje SK - Skellefteå AIK
Elitserien. Det er mange spennende matcher i Elitserien i dag, og igjen ligner det en runde mange hjemmeseire. Den klart best betalte er faktisk formlaget Södertälje. Etter en svak start har de klatret til 10. plass, med fire seire og et tap i forlengelse på de fem siste. At de slår Brynäs og AIK på hjemmeis er bra, men strengt tatt et minstekrav for overlevelse i Elitserien. 3-1 borteseier mot gode Färjestad på lørdag, derimot, tar vi som bevis på at formen for alvor er på plass. Södertälje har 10-4-7 på egen is, og eneste fravær i dag er langtidsskadde Pakaslahti, og muligens Kilström, som er tilbake i trening etter en hjernerystelse, men trener Popovic vil se an formen hans nærmere start.

Skellefteå ligger 2. plass. De har 6-5-9 på borteis. De kommer fra en 2-0 seier hjemme mot Luleå. Man gjorde en brukbar kamp, spesielt defensivt, mot et lag som er ute av form. Ser vi litt på Skellefteås bortematcher, så vant de til slutt 5-4 på straffer mot AIK forrige tirsdag. Før det røk de 0-5 for Brynäs og 1-3 for MODO. Dette er ikke direkte imponerende, man tar to av ni mulige poeng mot tre klubber på nedre halvdel.

Lindberg soner karantene etter matchstraff mot Luleå sist. Larsson er ute med skade, mens Tim Erixon og Lundberg er på vei tilbake fra skade og med i troppen. Om de spiller er uvisst.

Hjemmelaget har fått kontakt med lagene på sluttspillplass og de er i meget god form. Bortelaget er et godt lag, men de har ikke imponert den siste tiden, selv om de fortsatt tar poeng her og der. Skellefteå har fem strake seire mot Södertälje, men i dag tror vi de får det vanskelig. 2,45 på et hjemmelag i form mot et bortelag som ikke er i storform vil i våre øyne alltid være spillbart i denne serien, der alle lagene tar klart flest poeng på egen is.

Brynäs IF - AIK
Elitserien. Brynäs ligger på den siste sluttspillplassen, 8. plassen, men Frölunda er bare poenget bak. Formen er god, og på lørdag slo man til med 2-1 borteseier mot Djurgården. Av de fem siste matchene er kun én spilt på egen is, den vant man meget overbevisende 5-0 mot Skellefteå. Brynäs står med 11-4-6 på egen is. Det er ingen skader i laget.

AIK er vår favoritt til å rykke ned, men skulle de klare å unngå nedrykk, er det på egen is de må legge grunnlaget. På søndag slo man selveste serieleder HV71 3-2 i Hovet. På borteis fortsetter man derimot å tape, man har tre strake tap borte nå, sist med 2-4 for Södertälje og 1-4 for Djurgården før det. Man har nå 4-6-11 på borteis. Det ser bedre ut med tanke på skadesituasjonen enn på lenge, men Heino Lindberg og MacNevin er langtidsskadde. Sist var også Blomdahl og Ericsson ute.

Innbyrdes oppgjør:

AIK - Brynäs 2 - 3
Brynäs - AIK 0 - 3
AIK - Brynäs 2 - 5

Brynäs er inne i en god periode der alle på isen kjemper for seier. De er et sterkt hjemmelag som normalt skal ta AIK, til tross for den noe spesielle innbyrdes statistikken med bare borteseire denne sesongen. AIK slo HV71 sist, mest fordi HV gjorde en svak match, og nå tror vi AIK kommer ned på jorda igjen. Hvis de drar til Läkerol Arena og tror de skal vinne greit siden de slo serielederen sist, blir det garantert bråstopp. Så lite proffe er de neppe, men hjemmeseier til 1,55 tas med i en trippel som gir 5,89 i total odds. Vi setter 100 kroner og spillefristen er allerede klokken 17.25.

8. HPK Hämeenlinna - TPS Turku 1,55 3,75 2,95
24. Södertälje SK - Skellefteå AIK 2,45 3,90 1,95
25. Brynäs IF - AIK 1,55 4,20 3,40

Total odds 5,89

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken