*Nettavisen* Sportspill.

Trøbbel for Malmö Redhawks

Vi spiller hockey fra Allsvenskan til fin odds i dagens oddstips.

07.01.11 10:49

Les også:
Slik skal vi vinne mer på odds og tipping
Lesernes oddstips fredag

Det ble treff i går igjen, til fine 3,26 i odds, og det har vært et gledelig nytt år for oddstipsene hittil. Nå skal vi fortsette den gode trenden fra en oddsmeny bestående av skiskyting, hockey fra NHL, Tyskland og nest øverste nivå i Sverige, samt enkelte fotballobjekter. Vi går for svensk ishockey til flott odds.

Nyhet: Nå kan du spille uten kortleser!

Mora IK - Växjö Lakers HC
Mora var både gode og heldige da de slo serieleder Örebro hele 5-0 på borteis onsdag. Det som fungerte best var forsvarsspillet, og målvakt Lars Johansson gjorde mange gode redninger. Hilmersson var tilbake etter et langt skadefravær og bidro ikke bare med scoring, men også trygghet i laget. Trener Lückner var meget fornøyd og sa etter matchen: "Vi gjør en helhjertet innsats. Det var mye som var bra i dag. Backene spilte klokt, forwardene spilte klokt. Alle rekkene fikk spille box play så vi hadde en bra arbeidsfordeling. Når vi jobber slik vi gjorde i dag, spretter pucken vår vei."

Det tidligere Elitserielaget Mora ligger helt nede på 9. plass, men formen er stigende. Hjemme i FM Mattsson Arena har de siste matchene gitt 5-2 over Rögle, 2-3 tap for Oscarshamn, 4-2 over svake Sundsvall, 2-1 over Malmö Redhawks og 4-2 over Bofors. Dette er gode resultater og Mora er blitt et sterkt hjemmelag igjen. Det trekker opp at Hilmersson er tilbake, og Beck, innlånt fra AIK, har også begynt å levere gode prestasjoner den siste tiden. Vi kjenner ikke til skader i laget.

Växjö er et av topplagene, de kjemper om opprykk med Örebro og Leksand og ligger per i dag på 2. plass, ett poeng bak Örebro. Formen er ikke helt på topp lenger. Onsdag røk man 0-2 på hjemmeis i toppoppgjøret mot Örebro, før det tapte man bortematchen mot Troja-Ljungby 4-5. Selv beskriver man dette som en formsvikt, og betegner eget spill som harmløst. Den erfarene målvakten Karol Krizan er hentet inn til klubben, og kan få spilletid i dag, men laget er ikke tatt ut i skrivende stund. Det er ut til å være lite skader i laget.

Seneste møter i FM Mattsson Arena:

2010-09-25 Mora - Växjö 2 - 5
2010-01-12 Mora - Växjö 5 - 2
2009-10-09 Mora - Växjö 2 - 3

Med seier i dag kan Mora komme opp på riktig side av sluttspillstreken for første gang denne sesongen. De leverte bortimot sesongbeste mot serielederen sist, og har tradisjonelt hatt et godt tak på Växjö, som tok sin første seier på dagens bane noensinne så sent som i 2009. Mora har variert hittil, men klarer de å følge opp innsatsen fra onsdag vinner de denne. Når bortelaget ser ut til å ha mistet litt av flyten, er 2,30 på hjemmeseieren interessant. Vi tar med denne i vår fredagsdobbel.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Malmö Redhawks - Västerås IK
Malmö ligger på 4. plass og har en liten luke opp til de tre beste. De har hatt et tøft program og spilt 35 matcher hittil, mens konkurrentene har spilt 3 eller 4 færre. I desember har de vært et utpreget hjemmelag. Etter 2-5 hjemmetapet for Leksand har de fire strake hjemmeseire og fem strake bortetap.

På onsdag var bare 15 spillere med til bortematchen i Bofors, og da Larsson skadet seg i oppvarmingen måtte 14 spillere gjennomføre matchen. Skader og annet fravær må ta skylden for at man røk hele 3-7 til slutt. "Det er fullt mulig å spille match i Allsvenskan med 14 spillere. Vi har ingen unnskyldninger i dag, og vi startet matchen veldig bra, spesielt første halvdel av 1. perioden", sa Redhawks trener etter tapet. Men han innrømmer at kreftene tar raskere slutt når man roterer på få spillere, og at det er lite gunstig med ny match allerede i kveld. Seks mann er fortsatt ute med skader, en er usikker med nyfødt barn og ytterligere to deltar i junior-VM. Det har også vært uroligheter i laget, den hjemvendte stjernen Jesper Mattsson er kastet ut av troppen, og svensk presse generelt omtaler Redhawks som et lag i krise.

Västerås ligger på 6. plass og plukker poeng jevnt og trutt. På mandag vant de til slutt 2-1 på straffer borte mot Sundsvall i en match de burde vunnet etter ordinær tid. Västerås spilte ikke match onsdag, og har hatt to hviledager mer enn dagens motstander. Västerås har slått topplagene Leksand og Örebro på borteis allerede, de vant også 4-3 på Malmö Arena tidligere denne sesongen. I dag stiller de omtrent samme lag som sist, der én er borte på grunn av junior-VM og tre skadet, ellers fulltallig.

2010-10-25 Malmö - Västerås 3 - 4
2010-09-25 Västerås - Malmö 4 - 2

Malmö er et sterkt hjemmelag, og vi kan kanskje gå med på at de skal være knappe favoritter i dag, i kraft av hjemmebanefordelen. Spillemessig er disse lagene helt jevne. Västerås har vunnet begge innbyrdes oppgjør hittil denne sesongen og de stiller uthvilte og bortimot fulltallige. Hjemmelaget har åtte mann ute og brant mye krefter i bortematchen bare 48 timer før denne, så 2,95 for borteseieren er helt klart verdt et forsøk i våre øyne. Vi får en dobbel til 6,79 i total odds og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

7. Mora IK - Växjö Lakers HC 2,30 3,45 1,90
8. Malmö Redhawks - Västerås IK 1,55 3,75 2,95

Total odds: 6,79

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.