Skal det ingen ende ta? Førstepremiepotten fortsetter å vokse etter at ingen verken i inn- eller utland klarte å gjette seg til alle 5 + 2 rette.

Dermed er den nå oppe i ca. 1,21 milliarder kroner før neste trekning tirsdag 1. november. Det er med andre ord duket for litt av en tirsdagstrekning.

1,21 milliarder i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdager og fredager kl. 19.

Holder millionærstatusen hemmelig

Selv om ingen her til lands sikret seg noen av de øverste pottene, fikk vi likevel en norsk Eurojackpot-millionær. En ung mann fra Dønna kommune i Nordland fylke, som ønsker å være anonym, ble trukket ut som vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Det lyktes ikke Norsk Tipping å få tak i mannen fredag kveld, men på søndag kom vi endelig i kontakt med ham. Da hadde han allerede gått siden fredag kveld vel vitende om at han nå var blitt Eurojackpot-millionær.

– Jeg så jo at jeg hadde noen ubesvarte anrop på telefonen. Jeg var litt irritert på den selgeren som ringte flere ganger på rad, humrer mannen, som etter hvert søkte opp det ukjente nummeret.

Da det viste seg at det var selveste Telefonen fra Hamar som hadde forsøkt å nå ham, gikk han inn på Norsk Tipping-appen for å sjekke.

– Kjæresten satt ved siden av og var nesten litt sur på meg fordi jeg tok det så rolig. Jeg hadde levert tre kuponger, og det var på den siste jeg hadde vunnet. Da vi fant det ut begynte jeg bare å flire, forklarer dønnværingen som synes det har vært meget spesielt å gå rundt og tenke på at han er millionær – og det har han fortsatt tenkt til å holde hemmelig.

Premien planlegger han å bruke på oppussing:

– Nå kan jeg kanskje gjøre det litt større enn det jeg først hadde tenkt, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han levert som spill i kasse hos Coop Prix Herøy.

Eurojackpot har spillefrist tirsdager og fredager kl. 19.

Fredagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut fredag kveld i Finnland:

4 - 5 - 21 - 30 - 43

Stjernetall: 5 - 11

Ca. 1,21 milliarder på tirsdag

Tirsdag 1. november blir det litt av en Eurojackpot-trekning med ca. 1,21 milliarder kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er anslått til å ligge på ca. 41 millioner kroner.

Eurojackpot har spillefrist tirsdager og fredager kl. 19.

Bli Lottomillionær uten ett riktig tall lørdag

Lotto-trekningen lørdag 29. oktober blir ikke helt som en vanlig trekning. I tillegg til den ordinære Lotto-trekning med ca. 14 millioner kroner i potten, skal det nemlig trekkes seks ekstra Lotto-millionærer, fordelt på ulike aldersgrupper, som vinner 1 million kroner hver.


Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her