Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM:
Therese Johaug smadrer konkurrentene
Ski-VM:
Emil Iversen skal på pallen
Oddsdobbel 1:
Newcastle må benytte sjansen
Oddssingel PL:
Fet odds på Palace-seier
Oddssingel PL:
Son leder Spurs til en viktig trepoenger
V75 Bjerke: Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Det spilles fire kamper i Premier League og tilnærmet full serierunde i Championship. I tillegg er storkamp i La Liga mellom Sevilla og Barcelona og det er også godt med kamper i Bundesliga, Serie A og Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er skiathlon i ski-VM i Seefeld med 15 km for kvinner og 30 km for menn. Litt senere på ettermiddagen er det hopp stor bakke.

Bournemouth - Wolverhampton B 2,40 (spillestopp kl 15.55)

Bournemouth er antakeligvis glad for at de er tilbake på hjemmebane lørdag. Joshua King & Co. har tapt ti av 13 bortekamper denne sesongen, men Vitality Stadium har de brukbare 7-3-3 og 25-17 i målforskjell.

Eddie Howe sitt mannskap har tatt 24 av 33 poeng hjemme på den engelske sørkysten denne sesongen. I de to siste hjemmekampene har de vunnet med solide 6-0 i målforskjell.

The Cherries er ubeseiret mot lag utenfor topp seks siden november 2017, men skader på sentrale spillere og et Wolves-lag som har vært i kjempeform kan sørge for å ødelegge den statistikken.

Nuno Espirito Santo sine menn står uten tap i de fire siste kampene, og de har kun tapt én av de siste fem bortekampene.

Wolves slo Bournemouth 2-0 på Molineux i desember, men de har adri vunnet borte mot Bournemouth. Fasiten viser to seire til the Cherries og én uavgjort på de tre kampene de har møttes.

Bournemouth er ubeseiret i de ni siste Premier League-kampene hjemme mot nyopprykkede lag, og de har vunnet syv av dem. Den statistikken tror jeg ryker i dag.

Bournemouth manger Callum Wilson og David Brooks som begge er skadet, mens Junior Stanislas er usikker.

Charlie Daniels er tibake etter å ha mistet Liverpool-kampen. Også Nathaniel Clyne er tilgjengelig til ørdagen skamp.

Wolves får Diogo Jota tilbake. Matt Doherty ble skadet i forrige serierunde og måtte gå av banen, men det er meldt at han blir spilleklar til kampen mot Bournemouth. Midtbanestjernen Ruben Neves startet på benken i forrige uke, men han er ventet å være tilbake i startelleveren lørdag.

Det ville vært naturlig å gå for hjemmeseier i denne kampen, men med viktige Callum Wilson og David Brooks ute med skader, tror jeg de får problemer.

Wolves viser glimrende form. De har tatt seg videre til sjette runden i FA-cupen og aget har vunnet tre av de fire siste ligakampene. Med seier i lørdagens kamp vil de klatre opp til syvendeplassen som gir Europa League-kvalik neste sesong. Det er trolig god motivasjon for ulveflokken.

Klikk her for å levere spillet