Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Blackburn slår ut Newcastle
V64-Sverige: V64-bankeren har drømmebetingelser
Oddstips 2: Nesten tre i odds på Sheffield Wednesday
V4 Bollnäs: Basar i Bollnäs
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på 69 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Ingen av de store ligaene er i aksjon denne tirsdagen, men vi er så heldig at det spilles flere fine returoppgjør i FA-cupen i England. Returoppgjør i cupen skal det også spilles i Spania. To fine oppgjør i Cola Del Rey. Håndball-VM ruller og videre. Tirsdag spilles det hele seks kamper. Våre egne menn skal i krigen mot Chile. Sistnevnte som imponerende nok slo Østerrike i helgen. For dere som liker hockey spilles det full runde i NHL natt til tirsdag. Det er, til tross for at de store fotballkampene uteblir, nok å følge med på!

SCO Angers – Bordeaux 2,25 – 2,85 – 3,00 U (spillestopp kl. 1855)

Bordeaux fikk en glimrende mulighet til å slå et svakt Nice-lag i helgen, men i stedet tapte laget fra vinbyen 0–1 på Allianz Riviera.

Dermed fortsetter den elendige starten på 2019 for Bordeaux. 6. januar røk ut av Coupe de France etter å ha tapt 0–1 mot Ligue 2-laget Le Havre, men de slo tilbake fem dager senere mot samme motstander i Coupe de la Ligue.

Les Girondins vant kampen 1-0, men de burde vunnet begge kampene mot Le Havre.

Bordeaux ligger før tirsdagens kamp på 13.-plass i Ligue 1, og det er offensivt det svikter hos les Girondins. Laget har kun scoret fire mål på de seks siste kampene. Forsvarsspillet har vært solid. De har kun sluppet inn tre mål i samme perioden.

Bordeaux har bare vunnet én av de siste fire kampene, og det virker ikke som Eric Bedouet og Ricardo Gomes er i stand til å løfte laget på tabellen. De har en god mulighet til å ta tre poeng mot et formsvakt Angers.

Angers står uten seier i de seks siste kampene, men de har spilt uavgjort i fem av dem.

De har i likhet med Bordeaux vært gode defensivt. Særlig med tanke på at de ligger helt nede på 15.-plass. De har holdt nullen i fire av de siste ni kampene.

Se alle sesongens nye Bordeaux-drakter her!

Fremover har det vært skralt. De har kun scoret én gang på de fire siste kampene. At de ikke klarte å score mot Viry-Châtillon, som ligger på fjerde nivå i fransk fotball, var skuffende. Amatørlaget vant 1–0 mot Angers.

Disse to lagene spilte 0–0 da de møttes i mars. Dermed har de spilt uavgjort i de tre siste ligakampene. Jeg synes U virker som et fornuftig tips i denne kampen. Denne kan spilles som singel, men vi kombinerer med en annen match som lukter U.Valladolid – Getafe 2,65 – 2,85 – 2,45 U (spillestopp kl. 1925)
Getafe er i dytten. De slo Valladolid 1–0 på hjemmebane i den første kampen i Copa del Rey i forrige uke, og de fulgte opp med å vinne 2–1 på bortebane mot Villarreal på lørdag.

Valladolid på sin side spilte 1–1 mot Valencia hjemme på José Zorrilla i helgen, men etter å ha tapt i forstaden til Madrid må de vinne på hjemmebane. Det blir en tøff oppgave.

Valladolid må heve seg betraktelig spillemessig fra det de viste på Coliseum Alfonso Pérez i forrige uke, om de skal ta seg videre i Copa del Rey. Resultatet tyder på at det var en jevn kamp, men Valladolid hadde kun to avslutninger i løpet av 90 minutter.

På hjemmebane vil Sergio sine menn muligens gjøre det bedre, men de har ikke imponert på Estadio José Zorrilla denne sesongen. Valladolid har kun vunnet to hjemmekamper i La Liga denne sesongen, og de er uten seier i de fem siste kampene foran egne fans.

Det offensive spillet har vært svakt. De har gått målløs av banen i fem av ni kamper på eget gress. Det sier egentlig det meste om hvor den berømte skoen trykker.

Se alle de nye draktene til Getafe her!

Getafe har fordelen av at de ikke trenger å vinne. Uavgjort holder for å gå videre. Samtidig har de allerede møtt Valladolid to ganger denne sesongen, og vertene har ikke klart å score på Madrid-laget.

Valladolid har vist rufsete form, og har ikke vunnet på de fem siste kampene. Getafe viser litt bedre takter, men trenger ikke å brenne kruttet i denne matchen

Jeg tviler på at tirsdagens returoppgjør i Copa del Rey blir en målfest. Ingenting tyder på det. Jeg forventer en jevnspilt kamp som ender 0–0 eller 1–1. Uavgjort gir finfine 2,85 i odds.

Tirsdagens høyoddser er uavgjort mellom Angers og Bordeaux og uavgjort mellom Valladolid og Getafe. Denne kombinasjonen gir småfrekke 7,98 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere spillet på Norsk Tipping.