Foto: Wikimedia Commons

Uavgjort i bunnoppgjøret

Sjekk dagens dobbel, langskudd og avslag!

Kommersielt

Vi gikk på en stjernesmell da vi anbefalte spill på at Tromsø ikke skulle vinne gårsdagens match i Latvia, og da hjalp det lite at Florø gjorde jobben borte mot Saga.

12 rette på tippetipset til midtukekupongen reddet imidlertid dagen, selv om premiene var beskjedne.

Dagens oddsprogram er ikke av det mest interessante slaget, og vi råder leserne til å være edruelige med innsatsene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Argentina – Bolivia (0-2) H 1,80
Argentina er som alltid en av de største favorittene til å vinne Copa America, mens Bolivia er levnet få sjanser i mesterskapet. Argentina har stjerner som Messi, Higuian, Tevez og Di Maria i troppen. På Bolivia holder de fleste spillerne til i den hjemlige serien. Det vil være svært overraskende hvis Argentina ikke vinner denne kampen, men seier med tre mål eller mer anbefaler vi leserne å holde seg langt unna. Åpningskamper i store mesterskap pleier sjelden å ende med utklassingsseirer, og Argentina er nok først og fremst ute etter å sikre tre poeng og en sikker start på mesterskapet.

Dagens langskudd
7. New Zealand – England (1-0) U 3,40 Få eller ingen av forhåndsfavorittene i fotball-VM for kvinner imponerte i innledningsrunden, og det ble ettmålsseier i hele seks av åtte kamper. England har kniven på strupen etter 1-1 mot Mexico i første match. New Zealand var ikke levnet store sjansene mot Japan i premieren, men beinhard jobbing gjennom hele kampen gjorde at man lenge holdt 1-1 mot raske og tekniske japanere. Det endte til slutt 1-2. Med tanke på at det har vært mange jevne kamper og seirer med ett mål så langt og at New Zealand er vanskelige å slå, er det ikke utenkelig at England vinner kampen med knappest mulig margin.

Dagens spill
13. Qviding – Västerås U
Et meget viktig bunnoppgjør i Superettan. Lagene ligger sist med ni poeng hver.

Qviding overrasket med årets første seier borte mot daværende serieleder Assyriska forrige runde. På de tre siste før det klarte Göteborg-klubben to uavgjorte, så det er ting som tyder på at det er i ferd med å løsne for nykomlingene.

Västerås er i dyp krise og har tapt fem kamper på rad. Noen dager før mandagens kamp mot Landskrona ble treneren sparket i et desperat forsøk på å snu trenden. Kom under med to mål tidlig i den kampen, men spilte en god andreomgang og reduserte én gang. Det holdt imidlertid ikke til poeng.

Hos Qviding ble forsvarsspilleren Fredrik Holmberg skadet forrige runde, og det ser ut til at han ikke rekker dagens kamp. Västerås må trolig klare seg uten forsvarsspilleren Robin Blommé, som også pådro seg en skade forrige match. Laget reiser 40 mil med buss i dag, noe som selvsagt ikke er en optimal oppladning for spillerne.

Qviding har spilt uavgjort i fire av sju hjemmekamper og seks av fjorten totalt denne sesongen. Slike bunnoppgjør har en tendens til å ende uavgjort, og vi setter pengene på at det blir resultater her.

Kampen kan ikke spilles med singel, og vi kombinerer med et objekt hentet fra norsk 3. divisjon.

14. Charlottenlund - Namsos H
Charlottenlund tok tre viktige poeng borte mot bunnlaget Vuku sist og klatret opp på 8. plass på tabellen med 16 poeng på 12 kamper.

Namsos er helt lekk om dagen og har sluppoet inn 19 mål på de siste tre kampene. Forrige runde ble det 2-8 hjemme mot Stjørdals-Blink, og runden før tapte man 4-7 borte for Rosenborg 3. Ligger nest sist med 9 poeng på 12 kamper. Borte er det ikke blitt et eneste poeng så langt (0-2-4).

Charlottenlund har ikke bedre enn 2-0-4 hjemme på kunstgressbanen denne sesongen, men har tatt imot tre av de fire øverste lagene på tabellen. Er normalt et meget godt hjemmelag, i fjor ble det 8-2-1 og sesongen før, da de vant avdelingen, var statistikken 9-0-2.

Charlottenlund får tilbake et par spillere som stod over sist, men har også en ny spiller ute. Bortelaget har ingen nye skader, men har vært uten flere sentrale spillere i lang tid. Verst er det at fjorårets toppscorer Håkon Borkmo, som banket inn nesten 40 mål forrige sesong, fortsatt er uaktuell.

Namsos trenger sårt tre poeng her, men vi tror Charlottenlund blir for sterke.

Vi setter som vanlig 100 kroner på dagens spillforslag:
13. Qviding – Västerås 1,80 - 2,80 - 3,00
14. Charlottenlund - Namsos 1,40 - 4,60 - 3,15
Samlet odds: 3,92
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus