Vi er fremme ved den første semifinalen i Champions League. Inter tar imot Barcelona, som har kjørt to busser i to dager for å klare å stille til oppsatt tid.

Barcelona overnattet i Cannes natt til i dag, og vi regner med at de har sovet godt på et av de mange, flotte hotellene på Boulevard de la Croisette.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Inter slo ut CSKA Moskva i kvartfinalen, og ser vi på hjemmekampene deres i denne turneringen har de vunnet 1-0 over CSKA, 2-1 over Chelsea, 2-0 over Rubin Kazan, spilt uavgjort 2-2 mot Dynamo Kiev og uavgjort 0-0 mot dagens motstander, i det innledende gruppespillet. Inters manager José Mourinho hevder at laget hans er sterkere nå enn da de spilte 0-0 mot Barcelona, mens Barcelona er like sterke som før.

Barcelona slo ut Arsenal i sin kvartfinale. På bortebane i Champions League har de spilt 2-2 mot Arsenal, 1-1 mot Stuttgart, vunnet 2-1 over Dynamo Kiev, 0-0 mot Rubin Kazan og 0-0 mot dagens motstander. Bortsett fra 1-2 tapet hjemme for Rubin Kazan, har Barcelona vært suverene på hjemmebane i Champions League. De har spilt mye uavgjort borte, for deretter å avgjøre på Camp Nou, ofte med overlegne sifre.

Vinn på trav i dag:
Eksperttips til lunsjtravet: Macho og tøff som få
Eksperttips til Momarken: Ny kanon fra Tovengen

Barcelona gjennomførte en treningsøkt på Giuseppe Meazza mandag kveld, samme banen der de spilte 0-0 mot Inter i gruppespillet 16. september i fjor. Hensikten var å tø opp ømme muskler etter den 14 timer lange bussturen. Men, som Barcelonas manager Guardiola sier: "Hvis vi ikke vinner kan vi hvertfall ikke skylde på bussene, de er sannsynligvis de beste og mest komfortable bussene i verden".

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Inter har få skader i laget, kun Davide Santon og Francesco Toldo er ute. José Mourinho har tatt ut denne troppen:

Målvakter: Cesar, Orlandoni, Belec.
Forsvar: Cordoba, Zanetti, Lucio, Maicon, Materazzi, Samuel, Chivu.
Midtbane: Stankovic, Motta, Sneijder, Muntari, Cambiasso.
Angrep: Eto'o, Milito, Pandev, Balotelli.

Prøv Extra i kveld!

Barcelona mangler gode Andres Iniesta, ellers er alle de faste på plass. Lørdag spilte de 0-0 borte i lokalderbyet mot Espanyol. De leder Primera Division ett poeng foran Real Madrid.

Uavgjort i denne kampen belønnes med 2,95 hos Norsk Tipping, og det er som forventet. To av verdens beste fotballag møtes i kveld, og dette kunne like godt vært finalen. Kun en av disse blir å se der, og vi tror at Barcelona som så mange ganger tidligere i denne turneringen jobber seg til et uavgjort resultat på bortebane. Selv mot knallsterke Inter med taktikeren Muorinho i spissen skal det være mulig. 0-0 eller 1-1? Det blir ikke lett, men de har klart det før.

Vi setter 100 kroner på U i spillobjekt 15, spillefristen er klokken 20.40.

15. Inter - Barcelona 2,80 2,95 2,20

Klikk her for å levere dette spillet.

Det finnes flere andre gode spill på dagens langoddsprogram. Vi har tro på Helsingborg, som betales med 2,25, og Notts County, i en prestisjefylt seriefinale i engelske League Two mellom to lag som allerede har rykket opp.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook