*Nettavisen* Sportspill.

Uavgjortkameratene slår til igjen?

Foto: Reuters/Scanpix

Vi går for uavgjort i privatlandskampen mellom Italia og Irland. Her er dagens andre oddstips.

07.06.11 13:10

Langoddsen byr på mye internasjonal fotball, både EM-kvalifisering, Gold Cup og privatlandskamper. Vi har allerede sett på Røa og Bosnia-Hercegovina i dagens første oddstips. Nå runder vi av med et spill på det vi mener er en opplagt uavgjortkandidat.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Italia - Irland
Privatlandskamp, spilles på nøytral bane i Liege, Belgia. Det går på skinner for Italia i EM-kvalifiseringen, der de leder gruppe C klart foran Slovenia. 5-1-0 totalt og 16 poeng gjør at mye rart skal skje før Italia ikke blir gruppevinner. Det har bare avgitt poeng i 0-0 kampen borte mot Nord-Irland, mens de i treningskamper de siste årene har spilt 1-1 mot Romania og 1-1 mot Tyskland.

Troppen er den samme som spilte kvalifiseringskamp mot Estland sist fredag (3-0 til Italia). Trener Prandelli tok med Andrea Pirlo denne gangen. Playmakerene har nylig meldt overgang fra Milan til Juventus. Manchester Citys Balotelli var også tatt ut, men har meldt avbud grunnet skade. De Rossi er utelatt fra troppen, av disiplinære årsaker.

Irland og Robbie Keane vant 2-0 i en vanskelig bortekamp i Makedonia, og nå leder de gruppe B hårfint på bedre målforskjell og flere scorede mål enn Russland og Slovakia. Kaptein Keane scoret begge målene, før pause. Irland vant også miniturneringen the Nations Cup etter 5-0 over Nord-Irland og 1-0 over Skottland, og de er i form.

Manager Giovanni Trapattoni har gitt etter for Spartak Moskvas ønske om at Aiden McGeady (m) fritas for landslagsspill i dag, da han trengs på klubblaget. McGeady var god i 2-0 seieren over Makedonia og vil savnes.

Ytterligere lagnyheter tirsdag formiddag er at Robbie Keane står over med skade, Given og Kilbane har fått fri, Fahey står over med skade, mens O´Shea heller ikke spiller da kona skal føde. Simon Cox hviles, og Irlands angrep skal utgjøres av Shane Long og Andy Keog.

Siste innbyrdes oppgjør:

10.10.2009 Irland - Italia 2 - 2
01.04.2009 Italia - Irland 1 - 1

Landenes trenere kjenner hverandre fra tiden i Juventus på 1980-tallet. Det ligger an til en vennskapelig kamp, der et 1-1 resultat vil være oppskriftsmessig, mener vi. Det er noe med Italia og privatlandskamper, det blir liksom bare 80 prosent innsats fra store deler av laget, man havner under 0-1 og så får man vel gidde litt likevel da, og så utligner man. Slik kan de hvertfall se ut noen ganger. Og tar vi feil i denne antagelsen, viser historien at lagene gjerne spiller uavgjort når det står poeng på spill også. Begge lagene er i form, kanskje får noen av dem som har spilt lite sjansen i dag, men sjansen for uavgjort mener vi er så stor at 3,10 blir spillbart. Vi setter 100 kroner på U i objekt 26, singlespill, spillefrist klokken 20.40.

26. Italia - Irland 1,75 3,10 3,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag