Nmecha kom til Manchester City allerede som 11-åring, og han debuterte for Pep Guardiolas menn i desember 2017 i ligacupen. I debutkampen scoret han i straffepark-konkurransen da City slo Leicester City.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Han debuterte for The Citizens i Premier League 29. april 2018 da han ble byttet inn de siste elleve minuttene for Gabriel Jesus mot West Ham i 2018.

Siden 2018 har han vært utlånt til Preston, Middlesbrough og Wolfsburg, og i fjor høst gikk han på lån til tidligere Manchester City-kaptein Vincent Kompany som er manager i belgiske Anderlecht. Nmecha har vært en suksess i Belgia, hvor han har scoret i alt 21 mål på 41 kamper.

At Tyskland vinner kvartfinalen i U21-EM gir 1,87 i odds

Det danske forsvaret må holde et våkent øye med 22-åringen. Den tyske angriperen har scoret ti mål på 17 U21-landskamper. Han kan lage problemer for det danske forsvaret mandag kveld.

Danmark - Tyskland 3,60 - 3,20 - 1,87 B (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

U21-EM, kvartfinale. Spilles i Ungarn. Det danske U21-landslaget har imponert i kvalifiseringen, hvor de vant alle tre gruppespill-kampene. Først vant de 1-0 mot Frankrike, deretter vant de 2-0 mot Island og deretter 3-0 mot Russland.

Fortsetter de på samme måte, vil de nå langt i EM-sluttspillet. Men det har seg slik at det er to måneder siden siste gruppespill-kamp og mandagens kvartfinale mot Tyskland. Det skyldes formatet på EM-turneringen denne gangen med gruppespill rundt påsketider og knockout-kamper i mai og juni.

Onsdag er det ca 314 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Det nye formatet på turneringen er som så mye annet kommet til på grunn av koronapandemien.

Tyskland er medaljegrossist

Danmark mangler Brentford-spilleren Mads Bech Sørensen som har startet i midtforsvaret i de tre gruppespill-kampene, men Wahid Faghir, som måtte gå av banen med skade i kampen mot Frankrike, er tilbake.

Det er en sterk fotballnasjon Danmark møter mandag kveld, og det gjelder også de tyske resultatene på U21-nivå. I de tre siste mesterskapene har tyskerne fått bronse, gull og sølv.

Selv om det er store utskiftninger i spillermateriellet, så viser resultatene at tysk fotball er et arnested for nye talenter. Nå skal det påpekes at laget som spiller mandagens kamp ikke har vært like suverene som danskene. De hadde kun én seier og to uavgjorte i gruppespillet mot lag som Ungarn, Nederland og Romania.

Her kan du skrape Flax på nett

Tyskerne mangler Gent-spilleren Niklas Dorsch som er suspendert. Han startet sentralt på midtbanen i alle tre kampene i gruppespillet.

Det danske laget har ikke tapt en eneste kamp siden forrige U21-EM. Da var motstander nettopp Tyskland. Tyskerne vant 3-1 og gjorde at Danmark ikke kom seg videre fra gruppespillet.

Danmark har et svært bra U21-lag nå, men de møter en tøff motstander som har erfaring fra å komme langt i denne turneringen. Akkurat det skal man ikke kimse av. Vi tror Tyskland tar en knapp seier, og vi blir ikke overrasket om Lukas Nmecha er mannen som senker danskene. Oddsen på tysk seier på MOL Aréna Sóstó. Oddsen på Tyskland er 1,87.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset