Har du hørt om Lasse Berg Johnsen? Det er ikke så rart om du ikke har gjort det.

Den 22 år gamle rogalendingen har kun fått to innhopp i Eliteserien for Viking. Han har kun spilt totalt 46 minutter på toppnivå i Norge, men nå gjør han suksess i Randers i den danske Superligaen.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Berg Johnsen har startet alle ligakampene på midtbanen for laget som topper den danske toppdivisjonen. Han ble hentet til Danmark fra OBOS-ligaklubben Raufoss i vinter. Allerede etter drøye tre måneder i klubben kunne rogalendingen løfte sitt første trofé i dansk fotball. Da ble han cupmester.

Midtbanespilleren, som også har en fortid i Viking og Tromsdalen, spilte fra start i torsdagens Europa League-playoff mot det tyrkiske storlaget Galatasaray.

Søndag er det klart for norsk duell på Jylland når Randers og Berg Johnsen møter Aalborg med Iver Fossum på Cepheus Park Randers.

Randers - AaB 2.50 - 3.25 - 2.45 U (spillestopp søndag kl. 13.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter fem serierunder ligger Randers på en overraskende førsteplass i Superligaen. Thomas Thomasbergs mannskap har tatt 13 av 15 mulige poeng, og de er ett av kun tre ubeseirende lag i ligaen. De andre lagene er FC København og Silkeborg IF, men de har ikke vunnet like mange kamper som Randers.

Spilte uavgjort mot Galatasaray

Randers har vunnet de to siste kampene, til tross for at de har solgt kantprofilen Mathias Greve til Brøndby IF, og at spissen Alhaji Kamara og kantspiller Tosin Kehinde har vært ute med skader. I deres fravær har Vito Hammershøj-Mistrati levert offensivt.

Her er hele søndagens oddsprogram!

I midtuken spilte Randers uavgjort mot Galatasaray i en kamp, hvor Jylland-laget hadde nok av sjanser til å ta seieren.

Randers FC har i løpet av uken også fått inn en ny midtbanespiller i Vincent Onovo. Han kom fra ungarske Ujpest og kan få sin debut i søndagens kamp.

Forsvarsspillerne Simon Graves og Joel Kabongo har vært ute i de siste kampene.

Nå møter Randers et Aalborg-lag som er i fremgang.

De startet sesongen uten seier i de tre første kampene, men nå har de vunnet de to siste kampene og klatret opp på en femteplass i den danske Superligaen.

I forrige uke vant de mot rivalene AGF, og de tok en særdeles overbevisende seier mot Vejle Boldklub, selv om kampen endte 1-0. I begge kampene klarte Iver Fossum & Co. å holde nullen.

Spill MillionFlax her!

AaB har et godt tak på Randers

AaB har manglet flere av sine offensive spillere som er ute med skader, og de er heller ikke med mot Randers. Viktige Kasper Kusk har vært ute i de to siste kampene på grunn av en nakkeskade, men han kan gjøre comeback i søndagens kamp.

Både Lucas Andersen og Rufo er langtidsskadd.

Både Randers FC og AaB har vunnet sine to siste kamper, og begge jakter sin tredje seier her. Randers kan ha litt slitne bein etter å ha spilt i midtuken, og det er mulig de har returkampen mot Galatasaray i tankene. Aalborg har kun tapt én av de seks siste bortekampene mot Randers.

Det forrige møtet mellom disse to lagene i februar endte 0-0. AaB har også spilt uavgjort i to av de tre første bortekampene denne sesongen. Vi tror denne kampen blir jevn. U til 3,35 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset