Wales har en fotballhistorie som er dystrere enn de fleste. De har vært nesten-laget.

Det siste verdensmesterskapet de deltok i var i Sverige i 1958, hvor Pelé og Brasil sendte dem ut i kvartfinalen.

Ukraina-seier i playoff-finalen mot Wales gir 2,80 i odds. Spill her!

Den bragden ble etterfulgt av bitre misser. I 1977 møtte de Skottland til kamp om en plass i VM. De tapte etter et feilaktig straffespark.

Billetten til VM i 1982 røk på målforskjell.

Klikk her for å se playoff-kampen mellom Wales og Ukraina på Strim - du får 7 dager gratis her

Så kom kampen mot Romania før VM i 1994. Wales hadde nådd USA med seier, og fikk straffespark på stillingen 1–1.

De smalt ballen i tverrliggeren og Romania vant 2–1. Nok en gang snublet Wales i det siste hinderet.

Wales - Ukraina

Odds: Ukraina vinner - 2,80 i odds

Kampstart søndag 5. juni kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Cardiff City Stadium

Kampen vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Ukraina vinner kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds

Endelig skal den siste europeske playoffkampen til vinterens VM i Qatar avgjøres når Wales tar i mot Ukraina i Cardiff. Det er klart at Wales har fordel av hjemmebane her, og Wales har vist seg som et lag som er meget vriene å slå. I VM-kvaliken endte de på en andreplass med 15 poeng, kun slått av Belgia, men altså foran blant andre Tsjekkia som endte på 14.

De avsluttet VM-kvalen med sju kamper uten tap, og innimellom der fikk de også tid til å være med i EM 2021. Dermed har Wales så sbsolutt fått mer enn nok erfaring fra viktige kamper den siste tiden. Wales slo Østerrike 2-1 i den første playoffrunden, men fikk sitt første tap siden tapet mot Danmark i EM når de tapte 1-2 mot Polen i første kamp i Nations League for fire dager siden. Men da spilte Wales med et klart svekket lag, noe de nok ikke gjør denne gangen.

Klikk her for å se playoff-kampen mellom Wales og Ukraina på Strim - du får 7 dager gratis her

Ukraina hadde også de en kurant VM-kvalik, selv om tolv poeng på åtte kamper ikke er noe fyrverkeri. De var langt bak overlegne Frankrike, men slo både Finland og Bosnia i kampen om andreplassen og tok dermed en playoffplass etter at de slo Bosnia 2-0 i den siste kvalikkampen. Etter den tid tok dessverre helt andre nyheter over fokuset til Ukraina, og siden årsskiftet spilte Ukraina kun tre trenngskamper mot diverse klubblag i Europa foran den viktige playoffkampen mot Skottland som ble spilt forrige uke. Men Ukraina viste seg å være mer enn kampklare på fotballbanen, og selv på bortebane gjorde de kort prosess mot Skottland og vant hele 3-1.

Det er ca. 202 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

Nå har ikke Ukraina tapt på elleve landskamper siden tapet for England i EM i fjor, og de har garantert et enormt ønske om å ta en plass i vinterens VM. De virket meget solide mot Skottland, og Wales er ikke noe særlig bedre enn de. Vi går for en ny B, og oddsen er egentlig ganske fin.

Vi tror at Ukraina vinner kampen. Det spiller du på her til 2,85 i odds