Ull/Kisa har ikke hatt mye å juble for denne sesongen.
Ull/Kisa har ikke hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: Alf Vidar Snæland (NTB scanpix)

Ullensakerlaget har vært begredelig

Ull/Kisa har åpnet sesongen på verst tenkelig vis, og skal ut i tøff bortekamp i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Mantorp: Duket for Redén-show?
Oddstips 1: Enga er varme i trøya
Oddstips 2: Nå snur det for Brann
Oddstips 4:
Sandefjord ble overvurdert
Tippekupongen: Molde er i form

dagens langoddsprogram er det full runde i hele Norge, og også England har diverse kamper på lur.

Dagens spill
Tromsdalen - Ull/Kisa, H 1,95

Nyopprykkede Tromsdalen var tippet til å slite denne sesongen, men en imponerende start på årets sesong har sendt dem komfortabelt opp på midten av tabellen.

De åpnet sesongen med en seier hjemme mot Strømmen, og fulgte opp med et sterkt bortepoeng mot Hødd. Tromsdalen har et veldig spennende prosjekt på gang, og spesielt på hjemmebane kommer de til å være gode.

Mye takket vært en god blanding av rutine og sultne ungdommer. Hans Åge Yndestad er kanskje den viktigste spilleren deres, og han er kjenning for alle som kjenner norsk fotball. I tillegg har de et veldig spennende angrepspar, som har bøttet inn mål i de lavere divisjoner.

På besøk får de et lag som virkelig har hatt en tung serieåpning. Ullensaker-laget har sett begredelige ut, og står uten både poeng og scoring etter to kamper. Hjemmetap mot Sandefjord og bortetap mot Kristiansund er fasit så langt.

Vi husker alle deres eventyrferd mot Tippeligaspill i 2012, men de kom til kort i siste playoffkamp mot Sandnes Ulf. Etter det har de mistet suksesstrener Arne Erlandsen og mange nøkkelspillere, og i år står de mer svekket enn på lenge. De kan få svi enda mer enn den 12. plassen de havnet på i fjor.

Veien til Troms er lang for Ullensakerlaget, og kampen blir ikke lettere. Tromsdalen har imponert stort og fortjener vår tillit til 1,95 i odds.

Tromsdalen - Ullensaker/Kisa, 1,95 - 3,25 - 3,20.
Spillstopp klokken 17.55.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens spill 2
Alta - Sandefjord, H 2,60

Alta har kjørt heis mellom 1. og 2. divisjon de siste sesongene, men har levert godt i åpningen av årets førstedivisjon. Sterk hjemmeseier med sifrene 3-0 over Kristiansund og knepent tap mot Tromsø i sluttminuttene på Alfheim er akseptabelt og vel så det.

Det er mange som tippet Alta på nedrykk, men åpningen av sesongen har vitnet lite om at de har intensjon om å rykke ned. Innleide Vegar Braaten fra Bodø/Glimt er blant spillerne som skal sørge for det.

Dagens hjemmelag er avhengig av å plukke poeng på hjemmebane for å holde seg i 1. divisjon, og virket veldig sterke mot Kristiansund. I tillegg har de fått en vane for å åpne sesongene forrykende, for så å dabbe av litt. Det betyr at vi bør smi på Alta-jernet mens det enda er varmt.

Sandefjord virket veldig sterke i serieåpningen mot Ull/Kisa, men den andre runden vitnet om at det kanskje var Kisa som var dårlige, og ikke Sandefjord som var gode. Hvalfangerne fulgte nemlig opp med en begredelig innsats som resulterte i tap mot Fredriksstad.

Lars Bohinen er en ambisiøs og dyktig trener, men laget har vært ustabilt siden han tok over. 3-5-2-formasjonen, som på papiret minner veldig om den til Antonio Conte og Juventus, virker ikke å sitte helt enda.

Er avhengig av individuelle prestasjoner fra spillere som Kirkevold for å score mål, og han var tannløs i forrige kamp.

Serieåpningen er poengmessig helt lik, men Alta har imponert mest. Oddsen på 2,60 gjør at seier til hjemmelaget utmerker seg som dagens beste spill fra 1. divisjon.

Alta - Sandefjord, 2,60 - 3,10 - 2,35.
Spillstopp klokken 17.55.

Klikk her for å levere dette spillet.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus