Gå til sidens hovedinnhold

Ulvene må skjerpe seg på hjemmebane

Leicester har vært en ekkel motstander for ulvene, men vi tror Wolves kan gjøre noe med det på lørdag.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips:
En lørdagskupong fylt opp av Engelsk fotball
V75 Bjerke: V75 med Gulljackpot på Bjerke
Oddstips 1: Arsenal vinner toppkampen
Oddstips 2: Everton-stjernene må ta seg selv i nakken
Oddstips 3: Paul Pogba briljerer nok en gang
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens langoddsprogram er stappfull av spennende objekter. Det spilles åtte kamper i Premier League, hvor blant andre Liverpool og Manchester United er i aksjon. Høydepunktet er nok likevel London-derbyet mellom Chelsea og Arsenal som spilles kl. 1830. Det er også interessante kamper i Bundesliga, Serie A og Primera Division. I tillegg er det verdenscupen i langrenn fra Estland.

NB! Førstepremiepotten i Lotto er på 14 millioner kroner lørdag. Lever kupongen her!

Wolverhampton – Leicester H - 2,10 (spillestopp lørdag kl. 1325)

Klikk her for å levere dette spillet

Formen til Wolverhampton i Premier League har dalt de siste ukene, men laget har likevel imponert i sin første sesong tilbake i toppdivisjonen, iallfall sammenlignet med hva Fulham har fått til etter å ha svidd av over én milliard kroner på nye spillere i sommer.

Den nyopprykkede ulveflokken tapte 0-3 mot Manchester City i forrige serierunde, men det resultatet var ikke så verst med tanke på at de spilte hele annen omgang med bare ti spillere etter at Boly ble utvist. De møtte også Premier Leagues mest målkåte mannskap. City hadde scoret vanvittige 16 mål på de to siste kampene før møtet med Wolves.

Wolverhampton har nå kun vunnet én av de siste fem Premier League-kampene. Det var sjokkseieren mot Tottenham på Wembley like etter jul. De har i denne perioden tapt mot Liverpool, Crystal Palace og Manchester City.

Leicester har heller ikke imponert de siste ukene. De røk overraskende ut av FA-cupen etter å ha tapt mot Newport County, og deretter gikk de på et flaut 1-2-tap mot nedrykkstruede Southampton.

Leicester har egentlig vært et vanskelig lag å slå denne sesongen. Det gjelder også på bortebane, hvor de kun har tapt fire av elleve bortekamper så langt denne sesongen.

De har faktisk bare tapt én av de siste seks kampene.

Wolves har ikke imponert hjemme på Molineux. De har tapt fem av de siste syv ligakampene hjemme i East-Midlands, men har til sin fordel tatt poeng mot både Tottenham, Manchester United, Manchester City, Arsenal og Chelsea. Førstnevnte og sistnevnte har laget slått og imponert veldig mot. Toppnivå til dagens hjemmelag er med andre ord ganske høyt.

Leicester har vært en ekkel motstander for ulvene. Wolves har nemlig bare vunnet to av de siste 13 kampene mot The Foxes. Sist gang de tok tre poeng mot Wolverhampton var tilbake i 2012. Den gangen spilte begge lagene i Championship. Statistikken taler for Leicester eller uavgjort, men jeg tror Wolves kan ta tre poeng i denne matchen.

Både Wolves og Leicester henger med i kampen om en plass i Europa neste sesong, og resultatet i denne kampen kan bli viktig for dem.

Ulvene har vist at de ofte spiller bedre mot bedre motstand. Jeg går for Wolves-seier i denne matchen.

Oddsen er finfine 2,10. Spillestopp er allerede lørdag klokken 1325.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken