*Nettavisen* Sportspill.

Umulig for Molde?

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Molde drar til Basel for å snu 0-1 til avansement i Champions League. Her er onsdagens tippetips.

08.08.12 10:37

Sportspills meny onsdag
V65 Bjerke: Mystisk vinner?
Tippetips: Fire norske håp i Europa
Oddstips: Helsingborg mot gruppespill

midtukekupongen finner vi Champions League-kvalifisering og Europa League-kvalifisering. Alle kampene er returoppgjør og bortemålsregelen gjelder. Norges håp Molde skal i aksjon i kveld, Rosenborg, Aalesund og Tromsø på torsdag.

Bonuspotten er oppe i 1.850.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong. Leveringsfristen er onsdag klokken 19.55.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

1. FC Basel - Molde
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-0 til Basel i Molde.

FC Basel gjorde det sterkt i Champions League forrige sesong. Et par av spillerne fra laget som slo blant annet Manchester United, har forlatt klubben, men mange av profilene er fortsatt på plass og klubben har store ambisjoner i CL denne gangen også. Kampen i Molde var jevnspilt, men sveitserne hadde ballen mest og fikk spille 11 mot 10 fra kampens 27. minutt, da Moldes Angan ble utvist. De kom med et ganske sterkt lag, dog uten A. Frei, og de fikk bortemålet sitt. I sveitsisk liga har de 1-3-0 på de fire første, og hjemmekamp mot Thun på søndag.

Alex Frei sto over mot Molde sist og mot Sion i helgen, men det er ikke helt umulig han er tilbake her, og da blir det fort to mann på topp for hjemmelaget, klassisk 4-4-2. Mot Sion i helgen spilte Kay Voser i forsvar og Jacques Zoua startet på midtbanen, leser vi. I skrivende stund er det ikke lagt ut noen tropp fra Basel, men at det blir et par endringer, er ganske sikkert, da Basel er inne et like tøft kampprogram som Molde og alle andre lag som spiller serie, cup og i Europa samtidig.

Molde har en tøff oppgave foran seg i kveld, de må fremover og score i Basel. Når de ikke scoret på eget gress, og atpåtil mangler en av sine mest målfarlige (Angan), er det vondt å se dem videre i turneringen, men Molde har overrasket før. I Tippeligaen har de 2-1 hjemme mot Sogndal og 1-1 borte mot Lillestrøm i sine to siste. De er i høyeste grad med i gullkampen, men får merke kjøret nå, med litt skadeproblemer og to kamper i uken. 3-2-4 på bortebane i Tippeligaen er ikke blant de aller beste.

Angan (a) er suspendert etter rødt kort sist. Ellers ser skadesituasjonen ut til å være like som i helgen, Emmanuel Ekpo og Joshua Gatt er ute, mens Jo Inge Berget og Magne Hoset er friskmeldt. El Hadji Makthar Thioune er solgt til Viking.

Det er veldig synd at Molde trakk Basel i denne runden. Molde kunne antagelig hevdet seg mot mange av lagene vi ser i 3. kvalikrunde, men Basel er en hard nøtt og nå spiller de hjemme og kan stille sterkt, hvis de vil. Molde uten Angan, Ekpo og Gatt vinner ikke i Basel, vi tror ikke de klarer uavgjort heller. H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. FC Vaslui - Fenerbahce
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-1 i Tyrkia.

Vaslui ble nummer 2 i Romania forrige sesong, bare ett poeng bak CFR Cluj, og gikk direkte til CL-kvalifiseringens tredje runde. De lykkes med sin defensive taktikk og giftige kontringer, og var meget nær å vinne den første kampen. I Romania har de spilt tre runder og står med 1-1-1 etter bortetap 0-3 for sterke Cluj sist lørdag. Åpningsprogrammet har vært tøft, så fire poeng er godkjent.

Fenerbache var store favoritter i de første oppgjøret, men havnet under 0-1 i 2. omgang og brukte 90 minutter før de selv fikk ballen i mål. De hadde mye ball, men slet med å bryte ned en defensiv motstander og ble samtidig sårbare på kontringer. Tyrkerne er fortsatt utenfor sesong, de serieåpner borte mot Elazgispor den 19. august.

Trener Kocaman ga spilletid til begge sommerens store signeringer i den første kampen, Dirk Kuyt (a) og Egemen Korkmaz (f), begge er rutinerte spillere.

Kampen spilles i Pietra Neamt, ikke Vasluis egentlige hjemmebane, men en arena som brukes i internasjonale kamper. Dette virker åpent. Fenerbahce på sitt beste skal være et hakk hvassere, men de er utenfor sesong. HUB i kamp 2.

3. Club Brugge - FC København
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 0-0 i Parken.

Club Brugge ble nummer to i Belgia forrige sesong, og skal sammen med Anderlecht forsvare belgisk klubbfotballs ære i den gjeveste turneringen. Klubben har nordmennene Høgli og Bakenga i stallen, og Rosenborgs danske midtstopper Jim Larsen meldte nylig overgang hit. Oppgjøret i Parken var en langdryg affære uten store sjanser, noe belgierne var godt fornøyd med. I hjemlig Jupiler League topper de tabellen, etter overkommelig motstand i Waasland-Beveren og Charleroi i de to første rundene.

Trener Leekens sa på pressekonferansen nylig at laget har hatt en del skadefravær og ikke har kunnet rotere optimalt på mannskapet i det siste. Vadis (m), Tchité (a) og Zimling (m) betegnes som usikre, og spiller ikke med mindre de selv føler seg 100 prosent klar og legen mener det samme. Dette avgjøres senere, men ikke bli overrasket om alle spiller.

Det var få eller ingen spor av europeisk klasse over FCK i det første oppgjøret. Klubben nådde gruppespillet i Champions League under Ståle Solbakkens ledelse for to sesonger siden, men dagens lag har ikke de samme kvalitetene. De er fortsatt gode nok til å ta mange poeng i dansk Superliga, men viste mot Club Brugge at de har lite i Europa å gjøre denne gangen. Stillestående, nølende og null kreativitet.

FCK-trener Ariël Jacobs har trent en rekke belgiske klubber og kommer senest fra fem år i Anderlecht. Han hvilte enkelte spillere i helgen og stiller med denne troppen, der vi ikke savner noen:

Christensen, Jacobsen, Bengtsson, Stadsgaard, Ottesen, Claudemir, Mos, Grindheim, Santin, Kristensen, Sigurdsson, Jørgensen, Oviedo, Vingaard, Wiland, Toutouh, Remmer, Cornelius, Bolanos, Busk.

Vi har liten tro på FCK her, etter den labre forestillingen de sto for mot Club Brugge sist. Når de skaper så lite hjemme, er det vanskelig å tro at de skal blomstre opp borte, og dette skal hjemmelaget vinne. H i kamp 3.

4. Panathinaikos - Motherwell
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 2-0 til grekerne i Skottland.

Panathinaikos vant det første oppgjøret mye på sin rutine. De briljerte ikke, men var effektive og rutinerte, og forlot fotballøya med 2-0 i bagasjen. De fikk en god start på kampen da Christodoulopoulos scoret allerede i det 14. minutt. Ibrahim Sissoko er kommet på lån fra Wolfsburg og han var i kjempeslag, skapte mye og bidro sterkt til seieren. Panathinaikos starter hjemlig sesong i månedsskiftet august-september.

Klubben har lagt ut en stemningsrapport fra mandagens trening, der Pinto, Sow, Ioannidis, Kapino, Tampakis, Lagos, Chouchoumis, Donis, Kousidi, Triantafyllopoulos, og Barmparousis Marinakis ikke var tilstede. Ingen av disse var i troppen sist heller, så da er alt som normalt, tydeligvis.

Motherwell deltar i CL-kvalifiseringen for første gang, og de var ikke heldige i debuten. Til tross for at de la ned mye arbeid, skapte mange sjanser og ville mye, slapp de inn et frispark tidlig i kampen og røk 0-2 til slutt. Motherwell ble nummer 3 i Skottland forrige sesong, bak de to store, men deltar i CL sammen med Celtic, da Rangers ble slått konkurs og degradert. Dette blir lærerikt, for at Motherwell mangler rutine på dette nivået er ganske åpenbart, og sjansene for avansement er mikroskopiske. Motherwell åpnet hjemlig liga med 0-0 borte mot Ross County sist lørdag.

Chris Humphrey (m) fikk en strekk mot Ross County og spiller trolig ikke mot grekerne, skriver klubben på sin hjemmeside.

Her føler nok hjemmelaget seg rimelig trygge på avansement. De kan stille med et redusert lag og eksperimentere, men de kan også velge å matche første-ellever siden det uansett er lenge til sesongstart og liten vits å hvile spillere. Uansett tror vi på nok et oppgjør med mer stang inn for grekerne, og stang ut for de urutinerte skottene. H i kamp 4.

5. FK Partizan - AEL Limassol
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-0 til Limassol på Kypros.

Serbiske Partizan slo Valetta 3-1 og 4-1 i 2. kvalifiseringsrunde, men fikk det tøffere i havnebyen på Kypros. De gjorde en forsvarstabbe tidlig i kampen og havnet under 0-1, i en ellers jevn affære. Serbisk Superliga starter opp denne helgen, og regjerende mester Partizan åpner som store favoritter hjemme mot Borca, på lørdag.

Ingen tropp fra serbisk hold, men ingenting som tyder på nye skader heller.

AEL Limassol startet kvalifiseringen med å slå Linfield 3-0 hjemme og deretter 0-0 i returen. De er regjerende mestere på Kypros, for første gang siden 1968, og har liten internasjonal erfaring, men høye ambisjoner i år. Bortelaget er på plass i Beograd og de har med seg denne troppen, der vi håper vi har luket ut alle google translate-feil:

Degra, Hidi, Airosa, Dosa Jr, Carvalho (Dede), Sempastiao Tzilmperto, Monteiro, Araouzio, Theophilou, Marios Nicolaou, Stelios Parpas, Luciano Bebe, Dickson, Vouho, Entvin Won, Entmar Laserta, Sergio, Carlitos, Miguel, Andoh, Konstantinou, Tsiakkas, Eleftheriou, Orlando Sa.

Dette tror vi blir jevnt. Vi sitter med inntrykk av at begge lag ser på seg selv som den beste kandidaten til å gå videre, og dette kan bli en underholdende affære. Partizan må ha brukbare sjanser på eget gress, men de har skuffet før og helt overbevist er vi ikke. HU i kamp 5.

6. Dinamo Zagreb - FC Sheriff Tiraspol
Champions League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-0 til Dinamo Zagreb i Moldova.

Dinamo Zagreb kom seg videre fra 2. kvalifiseringsrunde med 1-1 borte og 3-2 hjemme mot Ludogorets. De scoret tidlig i Tiraspol, og virket greit fornøyde med å forsvare inn 1-0-ledelsen og et godt utgangspunkt før denne returen. De regjerende kroatiske seriemesterne har nådd gruppespill i Europa fem ganger, Champions League i fjor og Europa League året før. De tapte alle kampene mot Real Madrid, Lyon og Ajax og CL-gruppespillet i fjor, men det er ingen mangel på internasjonal rutine i Zagreb.

På klubbens nettside leser vi at Sammir (m), Nikola Pokrivac (m) og Arijan Ademi (m) har fått en disiplinær reaksjon fra klubben da de ikke innfant seg på trening, men på stranden, sist søndag. Det skal dreie seg om bøter og utestengelse på ubestemt tid. De to førstnevnte startet det omvendte oppgjøret, så dette vil kreve endringer dersom ikke klubbens ledelse lemper på straffen. "Ingen på dette laget må tro at de er så vikitge at de har lov til å droppe en trening", er beskjeden fra trener Ante Cacic.

Sheriff Tiraspol er regjerende ligamester i Moldova, de går for å være det eneste moldoviske klubblaget som har kvalitet nok til å hevde seg i Europa. De har mye erfaring etter å ha deltatt i kvalifiseringene hvert eneste år. Etter 1-0 borte og hjemme mot Ulisses Yerevan i kvalikrunde 2, ser det imidlertid mer vrient ut nå, med 0-1 å hente opp i Zagreb. Sheriff var i en lignende situasjon mot samme motstander i samme runde i 2010-11, men da hadde de 1-1 fra hjemmekampen og klarte 1-1 i bortekampen og vant 6-5 på straffer på dagens bane.

Zagrebs ledelse er skjør, men de har hjemmebanefordelen. De har også fordelen av at bortelaget må fremover fra første stund for å få bortemålet som eventuelt vil åpne opp alt. Antagelig vil de som får sjansen i andres fravær yte maksimalt, og vi tror hjemmelaget drar avansementet, men ikke nødvendigvis seieren, i land. HU i kamp 6.

7. Rosenborg - Servette FC
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-1 i Sveits.

Rosenborg spiller her sin sjette kvalifiseringskamp i årets EL. 1-0 og 3-0 mot Crusaders i runde 1 var enkle kamper og man kunne stille alternativt lag. Mot Ordabasy i runde 2 ble det tøffere, spesielt da man kastet bort 2-0-ledelsen man hadde i hjemmekampen. Returen ble vunnet 2-1, i sluttsekundene og etter utvisninger. 1-1 borte mot Servette var et godt resultat for Rosenborg. Nok en gang var det Dockal om reddet trønderne med en sen utlikning. Rosenborg hang godt med på notene gjennom hele oppgjøret, og hadde flere målsjanser og et annulert mål. I Tippeligaen er formen god og trønderne overbeviste med 3-0 mot Aalesund i forrige runde.

Nykommer Jaime Alas fikk spilletid både mot Servette og Aalesund og gjorde seg ikke bort, han spilte for RBK2 mot Skeid mandag også. Nå er Tore Reginiussen (f) også ankommet Trondheim, som erstatter for Jim Larsen. Lite fravær, og her returnerer Prica (a) og Wangberg (f) fra suspensjoner. Ingen nye suspensjoner, men vi teller to gule EL-kort på Ankersen, Strandberg og Svensson, så de må passe seg. Som vanlig vil trener Jönsson gjøre sine prioriteringer og rokkeringer i startellever, men denne kampen kan ikke tas lett på.

Servette hadde ingen problemer med Gandzasar Kapan i kvalifiseringsrunde 2. Mot Rosenborg ble det som ventet tøffere, men ikke tøffere enn at de tok ledelsen. Den klarte de imidlertid ikke holde på, og nå blir det trolig vrient på Lerkendal. Servette gjorde en god sesong som nyopprykket lag i sveitsisk superliga forrige sesong, men nå har det buttet imot for det gamle storlaget. 0-1-3 på sesongs fire første gir jumboplass, dog klarte man 1-1 hjemme mot Young Boys sist lørdag. Laget har slitt med skader i de første rundene.

Det var skader hos sveitserne i det første oppgjøret og mot Young Boys i helgen. Akkurat hvordan det vil se ut torsdag kveld er vrient å si når dette skrives tirsdag, men det er grunn til å tro at sveitserne stiller et stykke unna toppet.

Rosenborg fikk det utgangspunktet de ønsket i den første kampen, og de overbeviste hjemme mot Aalesund sist helg. Med de aller fleste spillere tilgjengelige, tror vi Rosenborg vinner dette. H i kamp 7.

8. Aalesund - APOEL FC Nicosia
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 2-1 til APOEL på Kypros.

Aalesund kjempet godt og scoret først i Nicosia, ved Stewart, og selv om det ble tap 1-2 er ikke utgangspunktet så ille. De møter et lag som har gjort det bra i Europa de siste årene, og som kom helt til kvartfinale i fjorårets Champions League etter å ha slått lag som Porto og Zenit St. Petersburg med samme siffer som de slo Aalesund. Rekdals menn utklasset Tirana 5-0 i forrige hjemmekamp i denne turneringen. I helgen kom det imidlertid en nedtur borte mot laget som Rekdal hater å tape for, nemlig Rosenborg, det ble 0-3 på Lerkendal. Aalesund har i det hele tatt ikke vært noe godt bortelag i år, men på eget gress har de 5-4-0 i Tippeligaen.

AaFK har noen skader, Orry Larsen, Sellami Honningsvåg, Skiri, Phillips og Sander Post manglet i helgen. Ville Jalasto er solgt til Stabæk. Dog er Leke James fra langtidsskade og viser meget gode takter. Igjen må trener Rekdal få kabalen til å gå opp, men det har han klart før.

APOEL ble nummer 2 på Kypros forrige sesong, bak AEL Limassol, og klubben som herjet i Champions League forrige sesong tok seg enkelt av Senica i 2. kvalikrunde (2-0 hjemme og 1-0 borte). Likevel havnet de under 0-1 hjemme mot Aalesund, før de snudde til seier. De er utenfor sesong i Kypros.

Aalesund har gjort flere meget gode kamper på hjemmebane i europeisk sammenheng, men denne gangen tror vi det kan bli tøft. Motstander er rutinert og kynisk, og de er videre med uavgjort. UB i kamp 8.

9. Metalurh Donetsk - Tromsø
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 1-1 på Alfheim.

Metalurh er lillebror i Donetsk, bak Shakthar, men sikret seg EL-kvalik da de tapte cupfinalen mot nevnte Shakthar, som også vant seiren. Niksic ble slått 11-2 sammenlagt i kvalikrunde 2, før man havnet under 0-1 på Alfheim og så ut til å gå mot et tap. Men to minutter før full tid får ukrainerne fyrt av et skudd som smeller innom en Tromsø-spiller foran retning, og setter Sahlman i TIL-buret ut av spill. Litt flaks det, men utgangspunktet er nå ganske godt. Metalurh har gjort det svakt i hjemlig serie hittil, dog tok de sesongens første poeng med 2-2 hjemme mot Metalist Kharkov sist søndag.

Tromsø avanserte fra kvalikrunde 2 med 0-0 og 0-0 og deretter scoring i ekstraomgangene mot Olimpija Ljubljana. Det satt langt inne for Gutan, og det har det gjort i Tippeligaen også den siste tiden. Tap 0-2 i Fredrikstad i helgen og ned til 9. plass på tabellen. De er ubeseirede hjemme, men har svake 0-3-5 på bortebane.

Prijovic (a) som er hentet på lån fra sveitsiske Sion, var med i troppen sist, uten å få spilletid, men han fikk spille 20 minutter i Fredrikstad. Kara Mbodj og Saliou Ciss har vært opptatt med OL-spill, men nå er Senegal ute av dansen, så da er gutta på plass igjen. Steffen Nystrøm er ute med skade.

Tromsø-trener Høgmo sier han er ganske sikker på at Tromsø skal klare å score i Ukraina. Det er ikke vi. Metalurh virker ikke som noe spesielt sterkt lag, men vi tror likevel de vinner torsdag kveld. Tromsø har mistet litt form og på bortebane har de skuffet konsekvent og spesielt i Fredrikstad sist søndag. H i kamp 9.

10. Mladá Boleslav - FC Twente
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 2-0 til Twente i Nederland.

Mlada Boleslav slo Thor Akureyri 1-0 og 3-0 i kvalikrunde 2, men ble som mange trodde et par hakk for små borte mot Twente. De har spilt to runder i hjemlig Gambrinus Liga, og står med en hjemmeseier og tap borte for Teplice. De gjorde det bra i Europa i 2006-07 og 2007-08-sesongene, men siden har de vært stille. I fjor røk de ut i denne runden med 2-2 hjemme og 0-3 borte for AEK Larnaca.

Twente spiller her sin sjette kvalik-kamp, siden de måtte starte i runde 1 denne gangen. Der ble UE Santa Coloma knust 9-0 sammenlagt, før Twente skuffet med 1-1 hjemme mot Inter Turku runden etter. Men det var ingen grunn til engstelse, de tok med en sterkere tropp og vant returen i Finland 5-0. Med 2-0 å gå på i Tsjekkia er Twente videre med en rekke forskjellige resultater, og det kan godt tenkes de gambler på å hvile enkelte spillere. Sesongen i Nederland starter den 18. august.

Dette bør bli en komfortabel kamp for Twente, hvis de stiller skjerpet og med et brukbart mannskap. De kan avvente mens hjemmelaget må fremover fra første stund. Vanskelig å sette tippetegnet likevel, da Twente er videre med knepent tap, uavgjort og seier. Vi tror Nederlenderne får kontringssjanser og scorer i denne kampen også. UB i kamp 10.

11. Legia Warszawa - SV Ried
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 2-1 til Ried i Østerrike.

Polakkene har en jobb å gjøre etter at de tapte det første oppgjøret 1-2, men de har det viktige bortemålet og er videre med 1-0 torsdag. Ljuboja satte det viktige bortemålet i det 85. minutt, etter at Legia var redusert til 10 mann. I forrige runde spilte Legia 2-2 borte mot Liepajas før de vant returen 5-1 på eget gress. Sesongen i Polen starter 18. august så vi vil tro at hjemmelaget stiller bortimot toppet torsdag kveld. Dog er de i gang med cup-spill og har slått Okocimski KS Brzesko 4-0 nylig.

Jakub Wawrzyniak er suspendert etter rødt kort (to gule) i forrige kamp.

Ried slet seg videre fra 2. kvalikrunde med 1-1 borte og 0-0 hjemme mot Soligorsk. De ledet 2-0 mot Legia og det hadde vært et godt utgangspunkt før denne returen, mens 2-1 kan bli værre å forsvare. Tre runder er spilt i hjemlig Bundesliga, og to kamper er vunnet. Tapet kom hjemme mot Wolfsberger, et lag Ried på papiret skal slå.

Trener Heinz Fuchsbichler sier Ried skal gå hardt for et bortemål, noe han tror trengs for å avansere, han har ingen planer om å spille for 0-0. Det skal ikke være noen store fraværsproblemer.

Legia har ikke tapt på hjemmebane i 2012. Nå må de vinne, og det blir ganske sikkert et stort trykk både fra tribunene og på banen i den polske hovedstaden. Vi har god tro på polakkene. H i kamp 11.

12. NK Slaven Koprivnica - Athletic Bilbao
Europa League-kvalifisering, returoppgjør etter 3-1 til Bilbao i Baskerland.

NK Slaven Koprivnica, eller Belupo, som laget også kaller seg, ble nummer 3 i Kroatia forrige sesong. De hadde ingen problemer med Portadown i 2. kvalikrunde, som de slo 10-2 sammenlagt. Bortekampen på San Mames ble for tøff, men de klarte å utligne til 1-1 etter at Bilbao tok en tidlig ledelse. Det tok imidlertid bare rundt 60 sekunder før Bilbao gikk opp til 2-1, og senere 3-1 i 2. omgang. Det er spilt tre runder i Kroatia og Belupo er nummer 4, med 2-0-1 totalt. De tapte 0-2 borte mot Split på lørdag.

Athletic Bilbao er utenfor sesong i Spania, men har tradisjoner for å gjøre det sterkt i Europa og de kom inn i kvalifiseringen i denne runden. Som vi husker kom Bilbao helt til i 2012-finalen i Europa League, der de tapte 0-3 for Atletico Madrid. De stilte et blandet men sterkt lag i det første møtet mot Belupo, med Llorente og Ekiza inn for Gomez og 19-åringen Ramalho etter pause. Nykommeren fra Lugo, 22-åringen Ismael Lopez scoret to, Susaeta ett.

Spørsmålet blir hvor sterk tropp baskerne tar med til Kroatia. Selv et middels sterkt Bilbao kan slå Belupo, men denne kampen trenger de ikke vinne. Bilbao er imidlertid et lag med mange unge talenter, en bred spillerstall og kamp om plassene til de første rundene i La Liga. Vi tror baskerne kommer med et B-preget mannskap men unngår tap likevel. UB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 08.08.2012 19:55
1. FC Basel - Molde H
2. FC Vaslui - Fenerbahce H U B
3. Club Brugge - FC København H
4. Panathinaikos - Motherwell H
5. FK Partizan Beo - AEL Limassol H U
6. Dinamo Zagreb - FC Sheriff Tira H U
7. Rosenborg - Servette FC H
8. Aalesund - APOEL FC Nicosi U B
9. Metalurh Donets - Tromsø H
10. Mladá Boleslav - FC Twente U B
11. Legia Warszawa - SV Ried H
12. NK Slaven Kopri - Athletic Bilbao U B

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 08.08.2012 19:55
1. FC Basel - Molde H
2. FC Vaslui - Fenerbahce H U B
3. Club Brugge - FC København H U
4. Panathinaikos - Motherwell H
5. FK Partizan Beo - AEL Limassol H U B
6. Dinamo Zagreb - FC Sheriff Tira H U
7. Rosenborg - Servette FC H
8. Aalesund - APOEL FC Nicosi H U B
9. Metalurh Donets - Tromsø H
10. Mladá Boleslav - FC Twente U B
11. Legia Warszawa - SV Ried H
12. NK Slaven Kopri - Athletic Bilbao U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Annonsebilag