Gå til sidens hovedinnhold

Ung dame leverte million-kupong

12 rette på tippekupongen ga over 3 millioner kroner.

Det er langt mellom de virkelig store utbetalingene på tippekupongen, men denne lørdagen kunne et heldig tippelag innkassere 3 060 745 for 12 rette, og kanskje mer med tanke på at utbetalingen for 11 rette var hele 14 895 og 10 rette ga 990 kroner. Tippelagets kupong leveres inn av en ung dame

Den unge damen er en ivrig tipper, og fikk denne gangen med seg fire venner på et tippelag.

- Utrolig morsomt! Er det mulig? Jeg må skynde meg hjem og sjekke kupongen selv, jublet hun.

De rette tippetegnene ble:

H B H U B B B U B B H U

De store overraskelsene som førte til den store utbetalingen for 12 rette var følgende kamper:

QPR - Wolves 1 - 2

På forhånd hadde de aller fleste trodd på QPR-seier. Kun 15 prosent av kupongene var markert med seier til Wolves, som etter at hjemmelaget fikk rødt kort klarte å vinne kampen i bunnstriden. Kampens resultat gjorde at begge lagene har like mange poeng, 21. Kevin Doyle var mannen for bortelaget. Han hadde assist på det første målet og scorte det andre. For øvrig så scorte nyinnkjøpte Bobby Zamora for hjemmelaget.

Cardiff - Blackpool 1-3

Det var bare 14 prosent markering på borteseier i denne kampen, og Cardiff tok også oppskriftsmessig ledelsen i det 59. minutt. Blackpool byttet så inn den gamle ringreven Kevin Phillips som sørget for 1-1 (i det som er hans siste sesong med fotball). Matt Phillips ordnet så 2-1 og 3-1. Sistnevnte var for øvrig utlånt tidligere denne sesongen til Sheffield United. På Blackpool spilte for øvrig Liverpool-forsvareren Danny Wilson.

Når i tillegg Swansea slo WBA borte hvor innlånte Gylfi Sigurdsson ordnet et mål selv og hadde assist på seiersmålet, og Crystal Palace klarte uavgjort mot Middlesbrough ble det bare en vinner.

Se alle resultatene her

På søndag er det for øvrig jackpot på pausetippingen. Det er også to ganger jackpot på midtukekupongen.

Kommentarer til denne saken