Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel 1:
Aston Villa like gode som Manchester City
Oddssingel PL: Son tar ansvar i Kanes skadefravær
Oddssingel Eliteserien:
På tide at Brann viser seg fram
Oddsdobbel Premier League:
Favorittdobbel til tre i odds
V75 Leangen:
Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Bollnäs:
Vrien omgang med frekk banker
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Her hjemme er det oppstart i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og det er mange kamper herfra lørdag. I Premier League skal Manchester United i aksjon hjemme mot West Ham lørdag kveld og det er en av seks kamper i Premier League. Så er det full serierunde i Championship og lørdag kveld er det duket for et durabelig Vestlands-derby i Eliteserien mellom Viking og Brann. Lørdag ettermiddag er det toppkamp mellom Sandefjord og Aalesund i OBOS-ligaen. Rundt omkring i Europa er det ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 og det er også kamper i Toppserien for kvinner her hjemme.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto med ca 30 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Manchester United – West Ham handikap fulltid 0-1 U – 3,50 i odds (spillestopp kl 18.25)

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tapte 0–1 mot et blekt Barcelona-lag onsdag. Det var Old Trafford-laget sitt fjerde tap på de fem siste kampene.

Før helgens kamper ligger Manchester United tre poeng bak Tottenham som innehar den viktige fjerdeplassen i Premier League. De røde djevlene trenger tre poeng i lørdagens kamp mot West Ham om de skal henge med i kampen om en topp fire-plassering.

West Ham har tapt fire av de seks siste kampene sine, og bør være en overkommelig motstander for Solskjærs mannskap.

Men det har også vært rusk i United-maskineriet de siste ukene. Manchester United har tapt fire av de fem siste kampene i alle turneringer.

West Ham tok en sterk 3-1-seier da lagene møttes på London Stadium tidligere denne sesongen, men det de har vist på bortebane i de siste kampene har vært svakt. Det gjør at jeg tror vertene kan få revansj på Old Trafford, hvor de er ubeseiret i ligaen siden august.

De røde djevlene har problemer defensivt. De har ikke klart å holde nullen i de åtte siste kampene i alle turneringer.

Men hjemme er de likevel ubeseiret i 13 ligakamper på rad (8 seire og 5 uavgjorte). Sist de tapte på Old Trafford var 27. august mot Tottenham.

Romelu Lukaku er mannen West Ham må passe seg for. den belgiske spissen elsker hjemmekampene mot West Ham. Han har scoret i fem hjemmekamper på rad mot London-laget i Premier League.

West Ham har kun vunnet tre av de siste tolv kampene i alle turneringer. På bortebane er Manuel Pellegrini sitt lag enda dårligere.

The Hammers har tapt syv av de siste åtte bortekampene, og de har gått av banen uten å score i seks av dem.

London-klubben slo United på hjemmebane i det omvendte oppgjøret denne sesongen, men jeg tror ikke de klarer den samme bragden på Old Trafford. Det virker på mange måter som West Ham allerede har tatt ferie. De har ikke mer å spille for. Det har United.

Det vil være en katastrofe for United om de ikke vinner denne matchen, men de har kun vunnet tre hjemmekamper med mer enn ett mål denne sesongen. Seks av ni hjemmeseire er vunnet med ett måls margin. Jeg tror Manchester United tar en ny ettmålsseier lørdag. Ettmålsseier gir 3,50 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Montreal Impact – Columbus Crew B 2,70 (spillestopp kl 18.55)

Columbus Crew har fått en god start på sesongen. De topper Eastern Conference før lørdagens kamp i Canada, men Montreal Impact har holdt nullen i de to siste kampen etter det ydmykende 1-7-tapet mot Sporting KC.

Montreal Impact spiller sin første hjemmekamp denne lørdagen. De har spilt de første seks kampene på bortebane, og hjemmefansen vil garantert skape en god atmosfære rundt kampen siden de har måttet vente så lenge på å se laget sitt i aksjon.

Wayne Rooney spilte ikke for DC United i midtukekampen mot Montreal Impact, og det var tydelig. Kanadierne klarte å komme seg fra Washington med ett poeng. Det var en skuffende kamp av begge lagene.

Columbus Crew på sin side tok tre nye poeng mot New England. En scoring i første omgang av Williams ble kampens eneste mål. Nå skal det sies at vertenes tidligere Wolverhampton-forsvarer Mancienne ble utvist i andre omgang.

Statistikken viser at Columbus Crew har en god mulighet til å få med seg poeng fra denne kampen. De har kun tapt én av de siste seks kampene mot Montreal.

Montreal Impact har vært svake i starten av sesongen. De har kun vunnet én av de siste fem kampene, og de to siste kampene deres har endt målløst.

Situasjonen blir ikke bedre av at lagets toppscorer Ignacio Piatti er ute med skade.

Columbus Crew derimot har kun tapt én av sine seks siste kamper, og de har holdt nullen i fire av de seks kampene. Den amerikanske landslagsspissen og tidligere LA Galaxy-angriperen Zardes er en nøkkelspiller hos gjestene. Han har scoret tre mål så langt denne sesongen. De har også en sterk midtbanetrio, hvor storebroren til Chelsea-spiller Gonzalo Higuaín, Frederico Higuain spiller sentralt. Ved siden av seg har han Santos og Robinho.

Jeg er sikker på at Columbus kan skape trøbbel for et Montreal-lag som har vært svake så langt. Oddsen på Columbus-seier er finfine. 2,70. Denne kan spilles som singel, men vi bruker den i en dobbel sammen med United.

Lørdagens dobbelttips er Columbus Crew + ett målsseier til Manchester United mot West Ham. Denne kombinasjonen gir elleville 9,45 i odds. Spillestopp er klokken 1825.