Gå til sidens hovedinnhold

United får tilbake fire spillere til kampen mot Milan

Resultatene til Manchester United i Europa League og FA-cupen de fem neste dagene vil definere sesongen for Ole Gunnar Solskjær. Mot Milan har United flere nøkkelspillere tilbake på laget.

Manchester United ligger på andreplass i Premier League. Skulle de beholde den plasseringen, vil det i så fall være fremgang i forhold til tredjeplassen sist sesong.

Likevel er det er trofeer United virkelig trenger.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Det siste trofeet til United kom for nesten fire år siden da de vant 2-0 mot Ajax i Europa League-finalen i Stockholm.

At Manchester United vinner Europa League gir 4,25 i odds

Med en topp fire-plassering og Champions League-kvalifisering nesten i boks, er utfordringen for Manchester United å skaffe et trofé i Europa League eller FA-cupen denne sesongen. Eller i begge turneringene.

Manchester Evening News-journalist Richard Fay, som følger United tett, mener denne uken vil definere Ole Gunnar Solskjærs regjeringstid på Old Trafford.

- United opplever den lengste trofétørken på 31 år, og det kan ikke ignoreres at det er en belastning for klubben og spillerne at de har tapt fire semifinaler på rad, skriver han.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Men Solskjær vet at et trofé kan endre alt, og at det kan være starten på en ny storhetstid på Old Trafford.

Sir Alex Ferguson har selv pekt på at ligacup-seieren mot Wigan i 2006 var viktig for å bygge opp den selvtilliten spillerne trengte for å vinne Premier League året etter, og the double året etter det igjen. Vi tror United vinner på San Siro.

Milan - Manchester United 3,15 - 3,20 - 2,05 B (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, åttendedelsfinale. Kamp 2 av 2. Manchester United tok en litt heldig 1-0-seier mot West Ham søndag. Craig Dawsons selvmål etter 53 minutter ble kampens eneste scoring. Dermed er det ni poeng som skiller United på andreplass og West Ham på femteplass.

Fredag er det ca. 100 millioner i Eurojackpot-potten.

Nå virker det lite sannsynlig at Ole Gunnar Solskjærs mannskap skal rote vekk en topp fire-plassering på de ni siste serierundene. Det er over to uker til neste Premier League-kamp. Det betyr at Solskjær kan satse alt på Europa League og FA-cupen denne uken.

Fire spillere tilbake hos United

Til den kampen mot West Ham var Marcus Rashford tilbake. Han spilte ikke den første kampen mot Milan.

Ifølge Manchester Evening News forsterkes United ytterligere før kampen på San Siro siden Paul Pogba, Donny van de Beek og David de Gea er med i troppen til bortekampen i Italia. Edinson Cavani måtte trekke seg like før han skulle gå på flyet. Han fikk problemer på treningen før avgangen.

Selv om Zlatan Ibrahimovic og Ismaël Bennacer er tilgjengelige igjen hos Milan, tror vi United blir for sterke for Stefano Piolis menn.

Manchester United har en vanskelig bortekamp mot AC Milan på San Siro torsdag.

AVC Milan sliter i Serie A

Amad Diallo scoret sitt førte mål for Ole Gunnar Solskjærs menn med en heading etter 50 minutter i den første kampen på Old Trafford. Siden både Daniel James og Harry Maguire bommet på to kjempesjanser virket det som Diallo-scoringen skulle bli kampens eneste mål, men på overtid dukket danske Simon Kjær opp og skallet inn 1-1. Dermed fikk italienerne med seg et viktig bortemål før returmøtet i Milano.

Her finner du hele oddsprogrammet.

AC Milan hadde dobbelt så mange skudd på mål som vertene på Old Trafford, så det var ikke en ufortjent utligning av italienerne.

Men etter å ha kollapset i den hjemlige ligaen, tror vi det kan bli nok en frustrerende kveld for Stefano Piolis menn torsdag.

AC Milan tapte 0-1 hjemme mot Napoli søndag. Matteo Politano scoret kampens eneste mål etter 49 minutter. Nå ligger the Rossoneri ni poeng byrival Inter på Serie A-tabellen. San Siro-laget har stort sett imponert etter at Stefano Pioli tok over i oktober 2019, men en rekke skader på nøkkelspillere har ødelagt for dem.

Sterke borteresultater

United sine resultater på bortebane denne sesongen har vært fantastisk. De har vunnet mot Paris St. Germain i Champions League, og de har ennå til gode å tape på bortebane i Premier League. I forrige bortekampen i ligaen vant de 2-0 mot Manchester City.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Etter å ha nådd semifinalen i Europa League sist sesong, er det et mål for United å gå til topps i turneringen denne sesongen.

Etter at den første kampen mellom lagene endte 1-1, må United enten vinne eller spille uavgjort 2-2, 3-3 etc. for å gå videre etter 90 minutter. Solskjærs menn ryker ut hvis kampen ender 0-0 eller taper. Skulle kampen ende 1-1 blir det ekstraomganger på San Siro. Vi tror ikke det skjer.

Ole Gunnar Solskjærs mannskap skal være sterke nok til å ta en knepen seier mot AC Milan. 2,05 i odds på United er greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset