*Nettavisen* Sportspill.

United kan sjokkere Stamford Bridge

WE MEET AGAIN: Louis van Gaal og José Mourinho har en lang historie som rivaler og venner. Her før en Champions League-kamp i 2010. Foto: Pedro Armestre (Afp)

Det er duket for storoppgjør på lørdagens tippekupong. Vi tror ikke Chelsea skal ta seieren for gitt.

18.04.15 08:43

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips 1: Skjelbred begraver nedrykksspøkelset for godt
Oddstips 2: Han er vårens vinner i Premier League
V75 Bjerke: Dobbel sjuerpott og Support Justice
Langskudd 1: Nå kommer Mjøndalen-nedturen
Langskudd 2: Langskudd mot Saints til god odds
V5A Bjerke: Ikke helgrønt for Bork Odin
Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen

Denne lørdagen er det bare å fråtse i gode spill på langoddsprogrammet. Full runde i Tyskland, England og Frankrike er akkompagnert av spennende Tippeliga-kamper.

Nettavisens oddstips sitte som et skudd for tiden. Tre dager på rad har vi nå sikret en god profitt.

Bonuspotten nærmer seg metningspunktet og en eventuell alene vinner kan stikke av med hele 3,5 millioner bonuskroner!

1, Rosenborg — Strømsgodset
Det er ingen tvil om hvilket lag som kommer til denne kampen med mest selvtillit. Der Rosenborg har 11-0 i målforskjell og seks poeng, står Strømsgodset med minus to i mål og bare ett poeng.

Hjemmelaget rundspilte Haugesund etter alle kunstens regler, i en kamp mange spådde at de ville slite.

De virket ikke nevneverdig svekket uten Tore Reginiussen og Pål André Helland, og vi tror ikke de blir det denne gangen heller. Det skal godt gjøres å slå Rosenborg på Lerkendal i år.

Godset åpnet med en svært svak 1-3-kamp på Ullevaal mot Vålerenga, og fulgte opp med 1-1 hjemme mot Mjøndalen. To ekstremt skuffende resultater i intense oppgjør.

Det eneste positive de kan hente fra dette er at de nå kommer til Trøndelag uten press.

Likevel er det ingen tvil om hvor krysset går: H.

2, Reading FC — Arsenal
Dette blir en sjarmerende semifinale i FA-cupen. Reading sliter i Championship, men rykker neppe ned. Sesongens høydepunkt finner utvilsomt sted denne lørdagen.

Men Arsenal blir naturligvis for sterke. Wenger er sulten på en ny FA-cuppokal og det er umulig å finne grunner for at formsterke Arsenal ikke tar denne. B - men cup er cup, og på store skjemaer har vi råd til et hyperlangskudd på H.

3, Chelsea — Manchester United
Chelsea har vunnet de tre siste, snodig nok etter tre ganske store keepertabber. Fru Fortuna holder med dem for tiden, noe som kan komme godt med også i dag.

På hjemmebane er Chelsea nær uslåelige og langt fra naive - som mange andre hjemmelag. Mourinho vet hvordan han skal stoppe et United på fremmarsj.

Louis van Gaal har virkelig fått skikk på sitt United den siste tiden. Samtidig har de fått mye rom av generøse motstandere og utnyttet dette godt, men å håpe på det samme i dag er utopisk.

Dette blir en utfordring av helt annen karakter enn hva de har møtt den siste tiden. Men vi avskriver ikke United helt: HU.

4, Hull City — Liverpool TR
Siden Liverpool skal spille FA-cupsemifinale mot Aston Villa på søndag, blir denne kampen flyttet til 28. april og dermed trukket fra tippekupongen. HUB.

5, Crystal Palace — West Bromwich Albion
For en form Crystal Palace er i! De regelrett rundtspilte Sunderland forrige runde og vant 4-1 på bortebane. Alan Pardew virker å bli sesongens store vinner hva jobbytte angår.

Fire seire på rad er fasiten deres, men nå har de kommet til det området på tabellen der de har særdeles lite å spille for.

West Bromwich er ikke helt klare fra nedrykkssumpen, men føler seg nok likevel trygge på at plassen er berget. På hjemmebane må de imidlertid heve seg, og kan fort få med seg et poeng herfra.

H, med U på større skjema - selv om vi spiller H på langoddsen. Folket har nemlig gitt hjemmelaget så stor tillit (56%) at det kan være penger å tjene på uavgjort.

6, Everton — Burnley
Endelig er Everton på gang og borte mot Swansea forrige helg fikk de en ny, god opplevelse. Nedrykk blir heldigvis ikke et faktum og resten av sesongen vil handle om å bygge selvtillit frem mot den neste.

Burnley har på sin side ekstremt mye å spille for, for de er virkelig nede i sumpen. Mot de gode lagene har de virkelig hevdet seg denne sesongen og vi tror de kan stjele poeng fra Goodison Park også. HB.

7, Leicester City — Swansea City
Leicester har endelig funnet ut hvordan de skal vinne kamper og har to livsviktige seire i ryggen. De begynner å minne om fjorårets Sunderland, som berget seg på mesterlig vis.

På hjemmegress har de 3-5-6, noe som sier alt om hvorfor de er der de er.

Swansea har hatt en meget fin sesong og ligger komfortabelt til på øvre halvdel av tabellen. De har ingen håp om hverken å klatre eller frykt for å falle ned. Bafetimbi Gomis blir imidlertid savnet.

Leicester spiller med hjertet utenpå drakten for tiden og vi tror de kaprer en ny trepoenger. H.

8, Stoke City — Southampton
Helt i sluttminuttene fikk Stoke med seg ett poeng fra Upton Park/Boleyn Ground forrige runde og det befestet deres posisjon som vanskelig å slå.

Før West Ham-poenget hadde de imidlertid tre tap på rad og laget bærer preg av at de har lite å spille for. 7-2-6 er deres hjemmestatistikk.

Southampton er fortsatt med i kampen om Europa, noe som er en enorm prestasjon. Den siste tiden har de vært mer ustabile, men moralen fikk et oppsving med seieren over Hull sist.

Har 7-2-6 på bortebane. Oddsen på hjemmeseier er såpass god at vi spiller Stoke på langoddsen, men på tippekupongen tør vi ikke avskrive Koeman og kompani. HU.

9, Watford — Birmingham City
Watford begynner igjen å ligne et Premier League-lag og har nå tre seire på rad. Det er ingenting å si på deres sluttspurt, men de vet at de er avhengige av tre poeng i dag for å være med i kampen om direkte opprykk.

13-3-5 på hjemmebane er uhyre solid.

Birmingham har på sin side parkert midt på tabellen, en sterk prestasjon etter en uhyre svak åpning. De siste syv kampene har resultert i 2-3-2.

Birmingham har 4-8-8 på reisefot og vi krysser H.

10, Huddersfield Town — Derby County
Det er ingen tvil om hvem som har mest å spille for her. Huddersfield har ikke tapt de fire siste, men har langt både opp og ned. 8-6-7 hjemme.

9-5-7 på reisefot er tallene til Derby, som ligger på en uhyre viktig femteplass. Å havne blant lagene som kan rykke opp er alt som betyr noe, og de vil virkelig ofre alt.

Men slike kamper er ofte bananskall og Derby kan finne på å skli.
HB.

11, Bournemouth — Sheffield Wednesday
12-6-3 på hjemmebane sier litt om hvorfor Bournemouth ligger an til et sensasjonelt opprykk. De har fem seire de siste syv og ikke tapt i denne perioden.

Hjemmelaget virker nesten beskyttet av en guddommelig kraft for tiden, for alt går deres vei.

Sheffield Wednesday har ingenting å spille for og står med imponerende 9-5-7 på bortebane. Men i dag klarer de neppe å stikke kjepper i julene på Bournemouth. H.

12, Blackburn Rovers — Nottingham Forest
Hjemmelaget har vært et nesten-lag hele sesongen og har ingen sjanse på opprykksplass i år heller. 9-5-6 hjemme.

Nottingham har 6-8-7 på reisefot og ligger plassen bak dagens motstander. Denne kampen vil handle mer om ære enn noe annet, og vi tror hjemmefansen vil gi Blackburn det løftet de behøver. H.

432-rekker:

1, Rosenborg — Strømsgodset H

2, Reading FC — Arsenal HB

3, Chelsea — Manchester United HUB

4, Hull City — Liverpool TREKKES HUB

5, Crystal Palace — West Bromwich Albion HU

6, Everton — Burnley HUB

7, Leicester City — Swansea City H

8, Stoke City — Southampton HU

9, Watford — Birmingham City H

10, Huddersfield Town — Derby County HB

11, Bournemouth — Sheffield Wednesday H

12, Blackburn Rovers — Nottingham Forest H

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Rosenborg — Strømsgodset H

2, Reading FC — Arsenal B

3, Chelsea — Manchester United HU

4, Hull City — Liverpool TREKKES HUB

5, Crystal Palace — West Bromwich Albion HU

6, Everton — Burnley HB

7, Leicester City — Swansea City H

8, Stoke City — Southampton HU

9, Watford — Birmingham City H

10, Huddersfield Town — Derby County HB

11, Bournemouth — Sheffield Wednesday H

12, Blackburn Rovers — Nottingham Forest H

Klikk her for å levere denne kupongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.