Erik ten Hag hadde en klar tanke om hva som måtte endres i Manchester United før han tok jobben på Old Trafford: De måtte slutte å slippe inn så mange mål.

Det startet ikke bra med tap mot Brighton og et knusende nederlag mot Brentford, men etter hvert har Ten Hag fått mer struktur på United-laget.

Dette spillet på Manchester United-seier gir 3,15 i odds

Mye av kritikken av Uniteds slappe forsvarsspill forrige sesong ble rettet mot midtstoppere, og det med god grunn, men mangelen på kontroll på midtbanen var minst like viktig. Etter at Christian Eriksen og særlig Casemiro kom inn, virker United mer solide når de forsvarer seg.

En annen faktor er kravet til Ten Hag om at forsvarsspillet starter på topp. Spissene skal gjøre grovjobben.

- Vi forsvarer oss med elleve spillere. Det gjør at det er vanskelig å slå oss, sa Ten Hag til Manchester Evening News om forvandlingen til United.

Tallene viser at han har rett. United har holdt nullen i de to kampene etter VM-pausen. De har nå holdt tett bakover i åtte av de siste tolv tellende kampene. Tre av de fire kampene de slapp inn mål var på bortebane. Sist United holdt nullen på i Premier League utenfor Old Trafford var mot Fulham i september. Lørdag tror vi de klarer det igjen.

Wolverhampton - Manchester United

Odds: Manchester United vinner og holder nullen - 3,15 i odds

Kampstart lørdag 31. desember kl 13.30

Spillestopp kl 13.29

Molineux Stadium

Kampen kan sees på Vsport Premier League. Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester United vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3,15 i odds

Manchester United har to seire etter VM-pausen, og i begge kampene har de holdt nullen. De har muligheten til å legge press på topp fire-rivalene på nyttårsaften siden de møter nedrykkstruede Wolverhampton i formiddagskampen i Premier League.

United slo Burnley 2-0 i ligacupen, og deretter banket de Nottingham Forest 3-0 på Old Trafford tirsdag, men nå møter de et Wolves-lag som fikk en opptur på Boxing Day. Midlands-laget slo Everton i manager Julen Lopetegui debut-kamp i Premier League.

Dette er Uniteds første bortekamp siden november, men borteformen var god før VM-pausen. De står med fire seire og kun ett tap på de siste seks bortekampene i alle turneringer.

På nyttårsaften møter de et Wolves-lag som har vært fryktelig svake på hjemmebane. De har tapt fire av fem kamper på Molineux. Den eneste seieren kom mot Nottingham Forest som har den dårligste bortestatistikken i ligaen.

Problemet til Wolves har vært å score mål. De har kun scoret tre mål på de fem siste hjemmekampene, og de står med bare ti nettkjenninger totalt i Premier League så langt. Det er gjør dem til laget som har scoret færrest mål i Premier League denne sesongen.

Men seieren i ligacupen mot Gillingham og den påfølgende trepoengeren mot Everton viser den tidligere spanske landslagssjefen Lopetegui at ny manager-effekten ikke bare er en myte. Dette gjør at det er litt vanskeligere å spå utfallet av kampen. Det reflekteres også av oddsen. United skulle ut fra resultatene og tabellplasseringen muligens vært enda større favoritt i denne kampen, selv om de spiller på bortebane. Det gjør at det er interessant å spille på borteseier til 1,90 i odds.

Wolves har vist fremgang under Lopetegui, men Erik ten Hag har fått ut Cristiano Ronaldo, som skapte masse støy på Old Trafford, og har etter hvert fått laget til å fungere brukbart.

Manchester United og Wolves har møttes 16 ganger i Premier League, og De røde djevlene har holdt nullen i syv av kampene. United holdt tett bakover sist lagene møttes på Molineux i august i fjor.

Vi tror at Manchester United vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 3,15 i odds