Gå til sidens hovedinnhold

United vinner på Wembley

Igjen får vi over 2 i odds på Englands beste fotballag. Her er dagens oddstips.

Flere tips:
Tipping:Lyst på 12 rette i dag?
Trav:Vinn 42 millioner i V75!
Odds:Lesernes oddstips lørdag

Langoddsen byr på mye spennende fotball, spesielt fra England. I Spania møtes Real Madrid og Barcelona, mens Start og Viking samt en rekke lag i 2. divisjon skal i aksjon her hjemme.

Til tross for stort utvalg har vi bestemt oss for kun ett oddstips i dag, en dobbel vi har veldig god tro på, med leveringsfrist klokken 15.55.

Cardiff - Portsmouth
Etter en mars måned uten seier er Cardiff tilbake med 4-1 over Derby, 3-1 over Doncaster og 2-0 over Sheffield United hittil i april. Man er tilbake på 2. plassen bak QPR, man var det hvertfall før Norwich vant sin fredagskamp mot Forest i det dette skrives, men man tar da tilbake 2. plassen med seier i dag. 11-6-3 er fin hjemmestatistikk i Cardiff.

McPhail (m) og Naylor (f) er trolig ute med skader. Michael Chopra (a) er ennå ikke 100 prosent og står trolig over igjen, mens Bellamy (a) og Bothroyd (a) trolig spiller. McNaughton (f) skal også være bra etter en liten skade. Hudson (f) og Marshall (k) er langtidsfravær.

Portsmouth har tidvis hanglet litt og slitt med økonomi også denne sesongen, men ikke verre enn at de hevder seg på dette nivået og ligger på en 14. plass med 7-2-11 på bortebane totalt. Nedrykk eller opprykk blir det ikke snakk om. Etter en sterk periode i februar og mars har man falt litt av den siste tiden, og formen sier 0-1-2 i april. Forrige bortekamp ga tap 0-2 mot et godtgående Reading.

Manager Steve Cotterill har sagt ganske ofte denne sesongen at man er nødt til å ta det man har og gjøre det beste ut av det, og det har han nå gjort, og resultatet er at Portsmouth ser ut til å berge plassen i The Championship med god margin. De er et lag som helt sikkert kommer sterkere tilbake, men denne sesongen trengte man trolig til å roe ned en turbulent økonomi og sparkle litt på en grunnmur som var ganske full av sprekker etter hvert. Noen kanonavslutning på sesongen for Portsmouth er vanskelig å se for seg, de er på mange måter i havn allerede.

Mullins (m) er suspendert og for første gang ute av startoppstillingen denne sesongen. Kapteinen Lawrence er tilbake fra skade og kan ta Mullins plass.

Portsmouth har overrasket mange ganger denne sesongen. I dag tror vi de taper igjen. De har ikke formen på plass og heller ikke all verdens motivasjon. Opprykksjagende Cardiff skal kunne ta en kontrollert seier på Cardiff City Stadium. 1,50 for hjemmeseieren er som det må være, vi bruker denne i en dobbel.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Manchester City - Manchester United
FA-cup semifinale, spilles på Wembley. Ved uavgjort til full tid blir det ekstraomganger og eventuelt avgjørelse på straffespark.

City har slått ut Reading og Aston Villa på veien hit, og er på jakt etter sitt første trofé på 34 år. De vinner ikke Europa League eller Premier League, så det må bli i FA-cupen. Hvis ligakampen mot Liverpool sist helg var en slags generalprøve, lover det ikke godt. 0-3 og noen merkelige valg av manager Mancini gjorde at City dummet seg ut og fremsto som trege. I dag mangler de lagets motor, Carlos Tevez, han er ikke enkel å erstatte. Shay Given (skulder) og Jerome Boateng (kne) er fortsatt på skadelisten. Carlos Tevez (hamstring) er ute ca fire uker, men Micah Richards er tilbake etter samme type skade.

Troppen: Hart, Taylor, Richards, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Boyata, Wright-Phillips, De Jong, Y Toure, Vieira, Barry, Silva, Milner, A Johnson, Dzeko, Balotelli, Razak, McGivern.

United går mot gull i Premier League og går selvsagt også for å ta med seg Champions League og FA-cupen og ta The Treble. De har syv strake seire, over meget sterke motstandere, og med de sentrale forsvarsspillerne tilbake på plass virker de ustoppelige. I dag er Rooney suspendert og det er synd, for han er i scoringshumør for tiden. Han erstattes trolig av Berbatov. Jonny Evans soner også karantene. Darren Fletcher (sykdom) er ute et par uker til. Anders Lindegaard (kne) og Owen Hargreaves (skulder) er også uaktuelle.

Troppen: Van der Sar, Kuszczak, Rafael, O'Shea, Brown, Ferdinand, Smalling, Vidic, Evra, Fabio, Valencia, Gibson, Anderson, Scholes, Park, Carrick, Giggs, Nani, Berbatov, Hernandez, Owen.

United har vært det sterkeste Manchester-laget de siste årene, og det står 6-1-3 fordel de røde på de ti siste innbyrdes. City har tapt sine tre siste bortekamper og har 0-5-5 på sine 10 siste på fremmed gress, rett og slett svakt, og Wembley er fremmed gress. Dette vinner Manchester United omtrent like enkelt som da de slo Chelsea to ganger i Champions League nylig. B på nøytral bane til 2,05 synes vi er et flott tilbud. Denne kan spilles alene, vi bruker den sammen med Cardiff og får en dobbel til 3,08. Vi setter 100 kroner på denne.

63. Cardiff - Portsmouth 1,50 3,30 4,85
86. Manchester City - Manchester Utd 3,05 3,00 2,05

Total odds 3,08

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med

Kommentarer til denne saken