Gå til sidens hovedinnhold

Uniteds overmenn får stryk

Athletic Bilbao mangler sentrale spillere og får det tøft mot Valencia. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Nå slår Cardiff tilbake

Tippetips: Liverpool vil ha mer Wembley
Dobbel V5 Klosterskogen: En banker av jern

Søndagens langoddsprogram består av 94 spilleobjekter og vi har en herlig søndag foran oss. Det er ti dueller fra de ulike verdenscupøvelsene på søndagens program. Liverpool skal i aksjon i FA-cupen og i Tyskland er det prestisjeoppgjør mellom Ståle Solbakken og Moa. I Italia og Spania spilles det en rekke interessante kamper og ellers er det ymse europeisk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

I anledning at vi teller ned til Tippeliga-start inviterer vi deg til en konkurranse hvor du både kan vinne verdens beste mobiltelefon og en haug med Flax-lodd. Vi trekker ute en vinner som får en Samsung Galaxy Note, kalt verdens beste mobiltelefon av amobil, og 10 Flax-lodd. I tillegg trekker vi ut ytterlige 9 vinnere som også får 10 Flax-lodd.

Konkurransen
I 1991 fikk den øverste divisjonen i Norge navnet Tippeligaen, hvem vant den første sesongen?

A Rosenborg
B Vålerenga
C Viking

For å svare sender du ntkonk + bokstav på sms til 2242 (eksempelvis ntkonk A). Returmeldingen koster 1 krone. Mobilnummeret ditt vil kun bli brukt til å kontakte deg hvis du vinner en av premiene. Konkurransen går fram til 31. mars.

Dagens langskudd
Mallorca - Atletico Madrid 2,65
Hjemmelaget gjorde en strålende bortematch mot Valencia sist helg. Lå under 0-2 til pause, men kom tilbake og berget ett poeng (2-2). Formen er ellers bra med 3-2-3 på de åtte siste seriekampene. Sju poeng på de tre siste hjemmekampene, og svært uheldige som røk 1-2 mot Real Madrid i den fjerde siste hjemmekampen. Har seks poeng ned til nedrykksstreken. Atletico Madrid slo et meget svekket Granada hjemme sist helg og har fine 4-5-1 etter nyttår. Tre strake poengdelinger på bortebane, og har ikke bedre enn 2-5-6 på fremmed gress totalt. Det står 3-1-1 på de fem siste tilsvarende. Vi synes hjemmeoddsen er meget spennende her og 2,65 på at Mallorca vnner mot et tøft matchet Atletico Madrid er et flott drag.

Dagens avslag
FC Twente - Feyenoord 1,45
PSV Eindhoven - Heerenveen 1,35
HVordan skal man forsvare spill på hjemmelagene til slik håpløs odds? Både Twente og PSV møter klart kvalifisert motstand i ettermiddag og likevel er favorittoddsen på grensen tll det latterlige. Her er det bare å styre unna, eventuelt jakte skrellen. Slike favorittoddser er bare å hoppe bukk over.

Dagens spill
Athletic Bilbao - Valencia B 2,70
Noen ganger må man ta rygg på magefølelsen. Anglofile nordmenn som stort sett bare ser engelsk fotball, vil garantert kaste seg over Athletic Bilbao etter å ha sett laget rundspille Manchester United over to kamper. Men vi går rakt mot salen og har veldig god tro på borteseier i ettermiddag.

Hjemmelaget har hatt et knalltøft kampprogram de siste månedene med to kamper i uken i en lang periode. Har spilt seg fram til finalen i Copa del Rey og slo som kjent ut Manchester United av Europa League. I serien ligger baskerne på sjuendeplass, men det er kun tre poeng opp til Malaga på den svært viktige fjerdeplassen (som gir CL-kvalik) og sju poeng opp til kveldens motstander Valencia som innehar tredjeplassen (direkte til Champions League). Står med 2-2-2 på de seks siste seriekampene og 6-5-2 totalt på eget gress.

Valencia kontrollerte inn avansementet borte mot PSV i Europa League torsdag. Etter å ha vunnet hjemmekampen med 4-2, endte det 1-1 i Eindhoven torsdag. I den hjemlige ligaen ligger altså Valencia på tredjeplass med 44 poeng og har fire poeng ned til Malaga på fjerdeplass og sju poeng ned til kveldens motstander. Rotet vekk en tilsynelatende trygg 2-0 ledelse hjemme mot Mallorca sist helg og har ikke bedre enn 2-4-2 på sine åtte siste seriekamper.

Athletic Bilbao må i kveld unnvære tankspissen Fernando Llorente, mens spissmakker (erstatning) Toquero er suspendert. I tillegg er den viktige forsvarsspilleren Fernando Amorebieta ute med karantene. Valencia på sin side må unnvære suspenderte Tino Costa.

Fraværene til hjemmelaget er svært betydningsfulle i kveld og kampene mot Manchester United har garantert tappet laget for energi. De to siste tilsvarende har begge endt med borteseier og bortesterke Valencia (5-5-3) må ha en flott sjanse til tre poeng i kveld. Bilbao uten Llorente/Toquero er klart svekket offensivt. Vi stikker haken frem og spiller borteseier til spreke 2,70 i odds. Kampen kan naturligvis spilles som singel og vår innsats er 100 kroner.

Spilleforslag 2 søndag (spillefrist kl 17.55):
Kamp 82 Athletic Bilbao - Valencia 2,20 2,85 2,70
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken